phantasm of the living Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Ne znam,moram da ti verujem na rec. Nailazila sam ja na neke njegove mnogo gotivne komentare,ali me i jednom nesto ispljuvao po pitanju Holivuda. No nema problema,samo me buni potreba za tim pljuvanjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) Ах, да, Холивуд. Позната ми је та расправа, учествовавао сам и сам у њој. Углавном, сви осим њега смо закључили да је Аракаин много добар бенд, сем њега, јер га мрзи да преслуша. Edited April 15, 2008 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Da,da. Do jaja bend. Ko ne preslusa, on gubi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 25, 2008 Author Report Share Posted October 25, 2008 (edited) E pa, obrnuh josh par albuma ovog benda koje pre nisam chuo, "noviji" materijal, koji me uglavnom ni izbliza nije nalozio na bend kao prvih par albuma. Ma, zakljuchno sa "S.O.S.", sve jebe keve! Da presechem Problem sa daljim materijalom je shto su kanda polako izgubili zvuk vremenom, shto se posebno chuje na zadnjih par, plus materijal ishao van thrasha, i ubacivano dosta laganog materijala, koji mi je mostly dosadan. To npr. jebe "Apage Satanas", koji bash ima "potencijala", i par extremno dobrih stvari, npr. "A Zvony Zvoni"(onaj melodic break jebe keve!), prva je do jaja as well..i onda otprilike do "Sher Chan" smaranje manje-vishe, pa odlichna "Kritici", sas dobro vozecim riffom :] +Trip i onda bumm! - Prominte Slecno! Bem ti srchad. Simple but effective. Pa josh epichna naslovnica..al' jebiga kad postoji ona sredina albuma. Stavlja ga ispod Arakain proseka. Next.."Farao" - Uhonenej! U principu, ta i "Sheherezada 2" izvlache album dosta..'ajde, plus "Madam Tasemnice", ostatak pesama je OK, prve dve su catchy, ali sve u svemu album pati od toga da je Arakain simply sporiji iz albuma u album, hvala kockicama pa nisu u neke groove vode otishli (yet), ali jednostavno sporiji/heavy materijal, koji uglavnom nije tol'ko zanimljiv, ali kao shto rekoh, par pesama, sas sve Artiljerijskom "Sheherezada 2" chine ovaj album OKish.. Forrest Gump-E ovo je vec jebeno dosadno. Zvuchace glupo mozda, ali pocetak sunovrata. Zvuk je josh kol'ko-tol'ko prepoznatljiv, ali bratac, dosadno, dosadno.. "Labyrint" - Dosta slichan "Warning"u, samo i bez par zanimljivih pesama..mogu misliti da je i "Metamorfoza" ovak' nesto, pa mi se sa teg i ne zuri mnogo, yup.. E sad, verovatno nema mnogo poente da pitam ovde, ali slushao li je neko mozda Brichtine solo radove? Edited October 25, 2008 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 E, slusao sam i ja ovaj bend... zahvaljujuci gospodinu iznad. U sustini, samo mi se svidjaju prvih nekoliko albuma (sa akcentom na prvi), ovo ostalo mi malo dosadno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 Evo za sve Arakain manijake na forumu novog albuma http://rapidshare.com/files/213028417/A-R0....part1.rar.html http://rapidshare.com/files/213030829/A-R0....part2.rar.html Though ima ga vec mesec-dva-tri... Vrlo fin album, produkcija dalek' bolja nego na prosla dva, melodicniji thrash/heavy, dve bas dobre pesme "Paganini" i "Skryta Kamera", i puno solidnih, no ipak, sve je ovo blaga senka pravog rifftasticnog Arakaina koji je mene privukao :] Plus sto nema potrebe da album ovoliko traje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 10, 2011 Author Report Share Posted May 10, 2011 Arakain - Homo Sapiens..? Da odrzim bar nekako temu alive, iako ni ovaj bas ne pruza neki ear candy experience. More or less, isti noviji Arakain, jeftiniji thrash/heavy sa groovanjima tu i tamo, u principu sve sto sam rekao gore pre 2 godine jos uvek vazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 7, 2014 Author Report Share Posted March 7, 2014 http://www.mediaboom.org/405070-arakain-adrenalinum-2014.html Novi, wooooooooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 http://www.mediaboom...linum-2014.html Novi, wooooooooooo Kad bi se da dodju ovaj bend kod nas,i da se primiš,da izađeš na binu sa njima da pevaš,ono kao strahinja,masa te izbacila na binu,ti se prifatio mikrofona, da sereš.bez blama bi te ćlanovi benda deganžirali na drugi kraj hale.piši srpski,slepcu jedan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts