fabled oak Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Još jedna jesen I neku kišu kao da čujem. Blagi ritam muzike noći utapa se u barice i kapljice mokre lišće, neopalo i opalo. I neki vetar kao da osećam. Blago hujanje muzike noći utapa se u dah i strah u meni, nestvaran i stvaran. I neki šapat kao da čujem. Blage note muzike noći utapaju se u tamu i samu magiju reči, neizgovorenih i izgovorenih. I neki dodir kao da osećam. Blagi zvuci muzike noći utapaju se u san i izvan svega sam, nedaleka i daleka. 17.11.2005. Nadam se da se neko seća prethodnih pesama...
шмизла Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 onako... ima neki fin shtos... ali mi je samo OK...
Elizabeth Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 ima fin sto sto kaze pijani leptir, ali je previse klasicno i vec vidjeno za moj ukus. sto ne znaci da je lose.
*nitro* Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 strava je! bash mi se djasvi, pochevshi od same teme preko izbora stihova (ovo ponavljanje - muzika noci - je xtra) do ove metrike stihova koja daje kao neki kontinuitet. poslednja 3 stiha bash opisuju kakav sam u poslednje vreme + jesen = sigurno pojachava moju prvu impresiju pesme blaaahh, nisam se bash dobro izrazio al poenta je da mi se mnogo svidja keep up the good work
Милица Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Ma secam se ja prethodnih pesama. Ova mi je jedna od boljih iz "Jeseni". I, realno, cini mi se da je malo drugacija pesma od ostalih (i dalje mislim na "Jesen")
fabled oak Posted December 17, 2006 Author Report Posted December 17, 2006 glupo mi je sto tek sad nesto odgovaram. u sustini, nemam sta da kazem... nitro, znas metriku? maj bjuti, secas se pesama? hihi
Recommended Posts