Jellybelly Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Ludilo Ti Ti si samo slika Koju sam naslikao u grotlu svog sna Samo nada Da u neboderu sivom mozda zivi i neka boja Da se umrlom u blatu obraz rumene Da cvece sto svenulo je i dalje mirise Ima li nade Ima li vremena u tvome osmehu Ima li vecnosti u tvome dodiru Da li trosim minute i prizivam senku Kad nocima jastuk punim imenima tvojim? Da li sam uzalud sebe proklinjao Sto smo se juce mimoisli na ulici Ili sam umislio tvoje lice Na oronuloj spodobi na stanici tramvaja Koji vozi nekuda daleko vodite me Vodite me evo sad dok pevam sa kapljicama kise Dok setamo ruku pod ruku obliveni mojim ludilom U mrtvom gradu senki i krhotina snova gde vlada kamen Vodie me, vodite me u neki svet gde lete ptice Gde sunce peva o nasoj ljubavi gde svicu zore U odsjaju nasih zenica u dodiru nasih dusa vodite me Vodite me u neki svet gde je covek zaboravio da je kamen
шмизла Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 veoma veoma veoma mi se dopada... jos je bolja od onih prethodnih.
Elizabeth Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 lepo je ali me podseca na nesto o cemu ne zelim da razmisljam....
Mikkah_Pickkah Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 E, do kurca... mislim, fenomenalno je pogotovo poslednji stih
Alita Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 divno je... BOZE kako sam se skenjala sad...
Vitamin K Experience Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Iskreno i odlično. Mislim da je ovo prvi put da sam poželeo da ovaj forum ima opciju davanja pluseva za poruke.
forever*autumn Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 evo, i ja da se prikljucim pohvalama. ubedljivi i bolno slikoviti redovi. sjajno, zaista.
grip Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Nije mi jasno. To je u mushkom rodu??? Nikad chula. Ja sam mislila da samo mi zenske mozemo tako da tripujemo. Ma,chista desetka.
Thule Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Odlicno čovek, stvarno odlično... Nemam naviku da postujem ovde, ali ovo je zaslužilo.
Jellybelly Posted May 18, 2007 Author Report Posted May 18, 2007 I? kako prodje na onom konkursu? Ne prodje
blondie Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 nepretenciozno, neisiljeno, bez foliranja, nepotrebnih opisa i patetike. apsolutno prelijepo. svaka ti cast.
Axeanosilas Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Ne prodje Боли те... Конкурси су, ионако, намештени. Песма је сјајна.
шмизла Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Боли те... Конкурси су, ионако, намештени. Песма је сјајна. hej! pa i nisu bas uvek ali svejedno, mislim da je fillexova pesma odlicna, mnogo bolja od one od lika koji je osvojio prvo mesto... my opinion...
esquona Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 U, jebote...covek! Snazno, iskreno, osecajno...redak primerak ovde.
blondie Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 hej! pa i nisu bas uvek ali svejedno, mislim da je fillexova pesma odlicna, mnogo bolja od one od lika koji je osvojio prvo mesto... my opinion... ako imas, postuj da vidimo prvo mjesto..
шмизла Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 ako imas, postuj da vidimo prvo mjesto.. nemam, samo sam bila prisutna dok je recitovao, i imam takav neki utisak, da nije nesto posebno. imam onu koja je osvojila trece mesto al mislim ne treba se uopste uzbudjivati zbog toga, znam jako puno ljudi koji sjajno pisu pa nikad nista nisu dobijali po tim konkursima... big deal...
Ticija Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! ovo je fenomenalno! svaka cast, vise mi se svidja cak i od one sa msn-a!
blondie Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 leptirice: jel to na avataru natali woods? lici na nju..
Gabrielle Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Zaista prelepo... i ja sam mislila da samo cure tako tripuju i drago mi je da postoje takvi muskarci
Recommended Posts