Vitamin K Experience Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Prethodna tema je obrisana verovatno jer je bila zastarela. Ova poruka je više hookup i nabacana gomila screenova nego opis igre. Imam gomilu shotova već podignutih pa ih samo budžim u jednu temu 'Nači, kliknete na klikabilni thumbnail i otvori vam se velik' shot. Ja pre godinu dana u Sorrow's Furnace-u (teh noob happy hench family) Ortakinja i ja u Totem Axe farmingu (pala 2 ili 3 komada čini mi se) Vulkanska Ostrva, mesto gde će vam se naježiti dupe kada prvi put kročite Ponekad se tu nađu ljudi koji ti rade lapdance da bi te oraspoložili ...ili ti čuče na bulji kada izgineš Orgijanje po divnom hladnom danu sa dve fine nekromanserke Solo ubijanje Ryvera Solo ubijanje hidri Now back to how much I rule (skapiraće onaj kome znači sledeći info: 3 rangera i order necro završili ceo poslednji krug u Tombsu - izginuh samo jednom i to kod bossova) Pozerski screen iz 3 men Underworld trappinga Pih, zbog limita od 10 slika moram da stavim samo linkove do ostalih screenova Debela Gotičarka se čudi kako su bikovi kvalitetno ugojeni u UW-u Late-night gay orgijanje i uznemiravanje ljudi u velikim gradovima. Sve je počelo kada su neki dobri ljudi videli moj nick i spontano krenuli da kreiraju karaktere sa sličnim imenom.... (plakao sam od smeha sat vremena) Elitna misija the Deep - nas 11 pegla Kanaxai-a u ne tako prijateljskom okruženju (konstantan -8 health degen:)) I da ne ostanemo kratki za screen iz Nightfall-a evo mog sablasnog kosača u akciji Još neko se loži na ovu igru kao ja?
süpergeek Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Uh, nikad nisam imao dovoljno vremena i volje da ozbiljno igram GW. Nagurao sam jednog Elementalist/Necro-a do 10lvl i tu sam stao. Pošto sam aktivno igrao i Lineage II, nije bilo previše mesta za još jedan MMORPG Drago mi je da si se ti pronašao u GW Ja sam morao da batalim MMORPG, jer sam bio zapostavio sve drugo. Zaj*bano je to... Droga
Vitamin K Experience Posted November 12, 2006 Author Report Posted November 12, 2006 Pa ja u Prohpecies lika dovedem do lvl20 ako aktivno igram u subotu i nedelju
Baal Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Ovom igrom ću se baviti od ponedeljka/utorka.. Če je kriv za to.
süpergeek Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Čak ti dva dana treba, a imaš preko godinu dana iskustva u igranju GW?! Slaaabo Mislim, šta da ti kažem, igrao sam možda nedelju dana po sat vremena, dok nije radio L2 server Ali ne možeš ozbiljno da se posvetiš u dva MMORPG sveta. Bar ja ne mogu... Šteta, pošto mi je bila vrlo zanimljiva. Verujem da je još bolje sada sa 4 nove klase (ja sam samo Prohpecies igrao), kombinacije klasa su sada mnogo "bolesnije" @BaalBehrit: Srećno. I pazi se... Igre tog tipa jedu svo slobodno vreme. A i više od toga. Eto, upozoren si od strane ex-MMORPG ovisnika (još uvek na lečenju)
Vitamin K Experience Posted November 13, 2006 Author Report Posted November 13, 2006 Haha Pa to ti pričam vodeći paralelu sa poslednjim Prophecies likom kog sam vodio samo kroz tu mapu. Ranger, napravio sam ga u januaru ili februaru. Tako da sam ga bio nabudžio za vikend sa ~3 meseca iskustva. Što se tiče konzumiranja slobodnog vremena, poješće ti onoliko koliko dozvoliš da ti pojede.
Baal Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Od kad sam je instalirao danas oko 16h pa do sad sam se zanimao GW-om. Zaraza.
Baal Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Ne mogu da se odvojim od igre, fenomenalna je. Furam Mesmer/Elementalista.
Vitamin K Experience Posted November 15, 2006 Author Report Posted November 15, 2006 Zna se za šta služe mezmeri. Inače, ja se sad smorih ko dupe. Baš sam se iscimao za jedan kvest da bi na samom kraju igra zablokirala jer mi particija popunjena DVDem koji skidam...
Man at arms Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Ne mogu da verujem da je jos level cape 20?!
darthmoog Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 ume gw da smori nevidjeno...secam se koliko sam se lozio u pocetku a sada me mrzi da ga pokrenem...
Baal Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Meni baš obrnuto. Mislim, ložio sam se prva 3 dana, pa sam prestao malo da ga igram, ali sad sam se napržio i cepam svaki dan.
markoca Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Fenomenalna igra, najbolji je /dance kod Necrosa
Baal Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Ja Nightfall, a uskoro ću da kupim i Prophecies i Factions.
markoca Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) Igram Factions i Nightfall. BTW prodajem Shiro's Sword, mac sa kraja Factionsa, 15k. Ko zeli, whisp me na nick M A R K O C A ili Sveti Unistitelj Edited January 7, 2007 by markoca
Vitamin K Experience Posted January 7, 2007 Author Report Posted January 7, 2007 Ja sve mape. Prekjuče sam dobio sa monkom Protector of Elona titulu. Imam protektor u Catha-i i Tyria-i. Još da se iscimam za par mapa i King of Big Deal sam Btw, sa dervišem sam u pustinji u Tyriji sada. Ako nekome večeras trebaju misije Dunes of Despair, Elona Reach ili Thirsty River može da me whispuje. Nick mi je I Fart Cyanide. Poz
Vitamin K Experience Posted January 10, 2007 Author Report Posted January 10, 2007 Dodatak: ubili smo zmaja 2 guildija i ja sa sve NPC herojima Malo poziranja sa 15K armorom
darthmoog Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 ja prophecies...factions mi stoji na stolu nemam namere da ga instaliram dok ne predjem ovaj...
Vitamin K Experience Posted February 3, 2007 Author Report Posted February 3, 2007 Ne, ne jebem keve. Darthmaul, ako si malo aktivniji (tipa igraš par puta sedmično) dodaj me u friends listu. Bilo koji od nickova C Y N I C Choking Fart I cimni me kad sam online da pikamo nešto zajedno.
darthmoog Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 ok... samo da uzmem novu grafulju (posto sam presao ovde na pci expres,a jedino sta sam imao od pci expresa kuci jeste bedni 7100 gs...mada radice i ovde na low detaljima) das mi onda par dana da nabacim lvl 20 posto sam strasno lose razio lika
Baal Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Ma šta će ti nova grafička, meni je pre radilo sa 6200TC super (mada, sad imam 7600GT ).
darthmoog Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 (edited) znam ali je 7100gs tesko sranje....mada evo ponovo sam instalirao nakon onog posta...i evo jos uvek ucitavam prvu regiju...9200 fajli za download edit: jebote ovo govno secka na 7100gs...kako si uspeo ovo da igras na 6200 Edited February 3, 2007 by darthmaul
Recommended Posts