Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prethodna tema je obrisana verovatno jer je bila zastarela. Ova poruka je više hookup i nabacana gomila screenova nego opis igre. Imam gomilu shotova već podignutih pa ih samo budžim u jednu temu :)

'Nači, kliknete na klikabilni thumbnail i otvori vam se velik' shot.

Ja pre godinu dana u Sorrow's Furnace-u (teh noob happy hench family)

IPB Image

Ortakinja i ja u Totem Axe farmingu (pala 2 ili 3 komada čini mi se)

IPB Image

Vulkanska Ostrva, mesto gde će vam se naježiti dupe kada prvi put kročite :)

IPB Image

Ponekad se tu nađu ljudi koji ti rade lapdance da bi te oraspoložili :)

IPB Image

...ili ti čuče na bulji kada izgineš

IPB Image

Orgijanje po divnom hladnom danu sa dve fine nekromanserke

IPB Image

Solo ubijanje Ryvera

IPB Image

Solo ubijanje hidri :)

IPB Image

Now back to how much I rule

(skapiraće onaj kome znači sledeći info: 3 rangera i order necro završili ceo poslednji krug u Tombsu - izginuh samo jednom i to kod bossova)

IPB Image

Pozerski screen iz 3 men Underworld trappinga

IPB Image

Pih, zbog limita od 10 slika moram da stavim samo linkove do ostalih screenova :)

Debela Gotičarka se čudi kako su bikovi kvalitetno ugojeni u UW-u

Late-night gay orgijanje i uznemiravanje ljudi u velikim gradovima. Sve je počelo kada su neki dobri ljudi videli moj nick i spontano krenuli da kreiraju karaktere sa sličnim imenom.... :) (plakao sam od smeha sat vremena)

Elitna misija the Deep - nas 11 pegla Kanaxai-a u ne tako prijateljskom okruženju (konstantan -8 health degen:))

I da ne ostanemo kratki za screen iz Nightfall-a evo mog sablasnog kosača u akciji :)

Još neko se loži na ovu igru kao ja?

Posted

Uh, nikad nisam imao dovoljno vremena i volje da ozbiljno igram GW. Nagurao sam jednog Elementalist/Necro-a do 10lvl i tu sam stao. Pošto sam aktivno igrao i Lineage II, nije bilo previše mesta za još jedan MMORPG :rolleyes: Drago mi je da si se ti pronašao u GW :razz: Ja sam morao da batalim MMORPG, jer sam bio zapostavio sve drugo. Zaj*bano je to... Droga :no:

Posted

Čak ti dva dana treba, a imaš preko godinu dana iskustva u igranju GW?! :no: Slaaabo :razz:

Mislim, šta da ti kažem, igrao sam možda nedelju dana po sat vremena, dok nije radio L2 server :uhoh: Ali ne možeš ozbiljno da se posvetiš u dva MMORPG sveta. Bar ja ne mogu... Šteta, pošto mi je bila vrlo zanimljiva. Verujem da je još bolje sada sa 4 nove klase (ja sam samo Prohpecies igrao), kombinacije klasa su sada mnogo "bolesnije" :bigblue:

@BaalBehrit: Srećno. I pazi se... Igre tog tipa jedu svo slobodno vreme. A i više od toga. Eto, upozoren si od strane ex-MMORPG ovisnika :da: (još uvek na lečenju)

Posted

Haha

Pa to ti pričam vodeći paralelu sa poslednjim Prophecies likom kog sam vodio samo kroz tu mapu. Ranger, napravio sam ga u januaru ili februaru. Tako da sam ga bio nabudžio za vikend sa ~3 meseca iskustva. :P

Što se tiče konzumiranja slobodnog vremena, poješće ti onoliko koliko dozvoliš da ti pojede.

• 4 weeks later...
Posted

Meni baš obrnuto. Mislim, ložio sam se prva 3 dana, pa sam prestao malo da ga igram, ali sad sam se napržio i cepam svaki dan. :D

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Igram Factions i Nightfall.

BTW prodajem Shiro's Sword, mac sa kraja Factionsa, 15k. Ko zeli, whisp me na nick M A R K O C A ili Sveti Unistitelj :)

Edited by markoca
Posted

Ja sve mape. Prekjuče sam dobio sa monkom Protector of Elona titulu. Imam protektor u Catha-i i Tyria-i. Još da se iscimam za par mapa i King of Big Deal sam :)

Btw, sa dervišem sam u pustinji u Tyriji sada. Ako nekome večeras trebaju misije Dunes of Despair, Elona Reach ili Thirsty River može da me whispuje. Nick mi je I Fart Cyanide.

Poz

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ok...

samo da uzmem novu grafulju (posto sam presao ovde na pci expres,a jedino sta sam imao od pci expresa kuci jeste bedni 7100 gs...mada radice i ovde na low detaljima)

das mi onda par dana da nabacim lvl 20 posto sam strasno lose razio lika :)

Posted (edited)

znam ali je 7100gs tesko sranje....mada evo ponovo sam instalirao nakon onog posta...i evo jos uvek ucitavam prvu regiju...9200 fajli za download :)

edit:

jebote ovo govno secka na 7100gs...kako si uspeo ovo da igras na 6200 :)

Edited by darthmaul
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...