Vitamin K Experience Posted August 8, 2007 Author Report Posted August 8, 2007 Izgubila je vid, šta hoćeš? Čekaj poslednje dve misije, da vidiš tu teatralnost...
Sinstrel Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Ja sam gigan00b. Jos uvek sam deveti nivo. Istina igrao sam igru svega mesec dana (verovatno i manje). Nisam Guild upalio 4 meseci. Prodacu nalog i cekam drugi deo pa da krenem iz pocetka kad i svi.
Baal Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Mislim da Eye of North (sledeća expanzija za GW) će povezivati GW i GW2, tako da mislim da je bolje da igraš Nightfall.
Sinstrel Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Ja mislim da nece posto sam citao teksto o GW2. Potpuno nova igra. Stare ekspanzije nece raditi. Ili lazu oni gde sam procitao.
Vitamin K Experience Posted August 24, 2007 Author Report Posted August 24, 2007 Da li biste imali muda da mi se suprotstavite u PvP-u? Instant sam završio Nighfall sa elementalistom, rangerom, a sa necrom me malo mrzi ali blizu sam. Ostali interesantni likovi odavno imaju full primeval armore
DarkMore Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 voodoo84, privlacna ponuda. razmisljam se da kupim igru, a posto trenutno nisam dobar sa kintom, dobro bi mi doslo da je nabavim od nekog po nizoj ceni. inace, jos nisam imao prilike da je igram, pa bi voleo da je probam. da li neko moze da mi da trial key ili budy key (nisam siguran kako se zove)? ako je neko raspolozen, neka mi to posalje preko pp-a. hvala unapred.
oʞɾoƃ Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 IGN: Milorad Milenkovic. Ko hoće da igra štogod, nek me iscima, trenutno sam u jednom od najelitnijih PvE gildova u Evropi
Vitamin K Experience Posted March 11, 2008 Author Report Posted March 11, 2008 (edited) IGN: Milorad Milenkovic. Ko hoće da igra štogod, nek me iscima, trenutno sam u jednom od najelitnijih PvE gildova u Evropi Je li i dalje "elitni PvE gild" znači da mogu da te provozaju skroz sve tri mape za 4-5 sati? Edited March 11, 2008 by Vitamin K Experience
oʞɾoƃ Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Ne, to znači da se pikaju DoA, Urgoz, The Deep, Slaver's i ostale poslastice na dnevnoj bazi.
Vitamin K Experience Posted March 12, 2008 Author Report Posted March 12, 2008 (edited) Teško mi je da zamislim tu elitu sada. Obrati pažnju na prvi post na temi, imaš moj screen kako healujem na Kanaxai-u u the Deep. EDIT: To beše neka tamo 2006. EDIT 2: Pošto su sada Kanaxai sekira i Urgoz lukovi? Edited March 12, 2008 by Vitamin K Experience
Vitamin K Experience Posted August 20, 2009 Author Report Posted August 20, 2009 Trejler za GW2 se upravo pojavio. http://www.guildwars2.com/
ShinigamY Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 Interesuje me, da li neko od vas igra(o) Guild Wars? Ja sam nevidjeni fan, imam na zalost samo NIghtfall kampanju, ali sam imao Prophecies pa sam dao drugu da igra Sve jedno, igrica je preterano dobra, interesantna i obara granice definitivno... Predstojeca Guild Wars 2 ima tendencije da sjebe WoW (Ozbiljne, a ne one gluposti Warhammer i ta sranja...). Nema subskripcije, vec samo Buy to Play metoda... Kec trenutno veoma malo ljudi igra, jer svi cekaju da izadje dvojka pa da se prebace likovi... Interesantne stvari su sto je za ovu igricu potreban mozak za razliku od WoW-a u kom ides i pratis strelice na mapi sta treba da se radi... (ovo sam zakljucio jer prosecan igrac GW-a ima 16+ godina po statistici). Vasa misljenja?
Lou Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 Nisam igrao, ali ta priča za WoW stoji. Svaki ozbiljniji igrač zna da je to u svetu MMORPG-a kao dijetalna kola, namazana tako da bude privlačna i dovoljno jednostavna za prosečnog Peru sa ulice.
oʞɾoƃ Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 Igrao od septembra 2005. naovamo, sa manjim ili većim pauzama, prešao sve kampanje sa bar pet likova, sve bonus mape, dodatke, pizdarije, skrpio 28 maksimizovanih titula i smorio se, tako da od proleća naovamo praktično nisam ni igrao, osim ovog dodatnog sadržaja na kratko.
ShinigamY Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 Interesantna je igrica dok ne dodje do onog dela skupljanja titula i farmovanja... Sto se tice keca. Ali kako sam gledao snimke za 2-ku, covece, mozes izbegavaju magije, strele, kurce palce, okruzenje se menja prema tvojim akcijama, tezina nivoa srazmerno kolicini igraca, kombinacije za kreiranje lika od izgleda do toga kako je rodjen, gde, sta je radio u zivotu, ko ga je skolovao(ako se skolovao itd)... Ja sam se nadao ove godine da izadje, ali tesko, tek 2012 ako izadje, ali vredi cekati
oʞɾoƃ Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 Interesantna je igrica dok ne dodje do onog dela skupljanja titula i farmovanja... Ali taj deo nije obavezan, niti te ometa da završiš kampanje, i tu im svaka čast. Grind u GW-u je apsolutno stvar ličnog izbora.
ShinigamY Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 Pa dobro, jeste, ali da bi te priznali u igrici kao neko i nesto, moras imati titule, a za titule mora da padnu sati farmovanja xD
ShinigamY Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Evo knjige u PDF formatu ako neko zeli da skine Ghost's of Ascalon
Vitamin K Experience Posted February 4, 2012 Author Report Posted February 4, 2012 Je li neko u fazonu da ubijemo Mallyxa zbog Hall of Monuments koji se prenosi u GW2? Nisam igrao baš dugo i vidim da je ovo najveći propust koji imam.
Vitamin K Experience Posted July 23, 2012 Author Report Posted July 23, 2012 Odigrao sam ovaj beta vikend, i nemam vfremena da nahvalim sve aspekte koji mi se sviđaju. Samo ću reći da igra jebe kevu koliko ne opterećuje sa kvestovima i tim gej sranjima, i da su klase odrađene tako da odmah osetite dinamiku igre. Probao sam rangera, warriora, thief-a, guardiana i elementala. Uveli su i filter za imena. Evo kako je izgledao moj Norn metalac warrior.
Vitamin K Experience Posted September 6, 2012 Author Report Posted September 6, 2012 IGN: Burnt Reynolds 1
Recommended Posts