Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

radi sada normalno...samo imam zesce glitcheve u samoj igri..

@cynic

hvala za ove runove...ali nemam pojma sta je sa ovim sranjem..lag je bio prevelik...hvala ponovo...i hvala za ovaj cekic :)

Edited by darthmaul
Posted

Imam jedno pitanje.

Posto sam ja totalni laik za online igranje i samim tim i za Guild Wars, zanima me da li vi svi imate original igre ili neke ripove? Znam da GW radi po principu aktivacije kljuca.

Evo ispred mene imam original Nightfall (nije moj... :D ) i sad bi trebao da iskoristim takozvani buddy key koji mi daje 10 sati igranja. Pa se pitam jel postoji neka ilegalna varijanta za free igranje ili moram da kupim oridzinal... (2400 u Platou jel?).

Zbun?!?

Posted

Pa evo instalirao sam igru i pokrenuo taj buddy key kako bih se navukao na igru ali do sad nista ne kapiram. Igram jebeni tutorial i ne znam kako da ga prekinem...

• 2 weeks later...
Posted

Meni prijavljuje da tvoj nick nepostoji... zbun?

Ako stignem sutra banucu da ti se javim ako nista drugo ali za vikend gildujem sto posto! :Da;

Posted

Konačno sam izašao sa n00b ostrva jer sam išao po redu da radim primary questove.. Sad sam se smorio što sam izašao sa n00b ostrva. :D

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Svečano bih da izjavim za TV dnevnik da Baal više nije noob ranger. Cappovao je svoj prvi ranger elite. Posle pola godine. :) :) :)

I, protiv Varesh ne gine brzo.

Dakle, nije n00b.

:)

Ovih dana pikamo Vortex misije u Nightfall-u.

Ko hoće nek' nas cima.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...