шмизла Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 U meni... ugrizla sam usnu curela je krv u njoj bese bol bol sa ukusom plavog secera topljiva u njoj bese tuga tuga je kao cokolada privlacna u njoj bese samoca samoca lici na jagode lepa slomila sam nokat ispalo je sve pod njim bese strah strah kao ukras za jelku okrugao pod njim bese bes bes sa mirisom nafte opija pod njim bese ljubav ljubav je bila mesavina svih aroma i ukusa lepljiva i gusta Intima ne das mi da citam tvoje pesme rukopis je, kazes, intima ne das mi da gledam te dok spavas snovi su, kazes, intima ne das mi da ljubim te u celo misli su, kazes, intima ne das mi da previjem ti rane krv je, kazes, intima ne das mi da lezim na tvojoj strani kreveta miris je, kazes, intima... niceg medju nama nema. Peggy Sue Pegi Sju je lepa devojcica Pegi Sju nema lepe ruke Gricka nokte I prljave su joj gacice Pegi Sju nosi haljine Pegi Sju nema lakovane cipele Gazi po baricama I ima siroke bokove Decaci vole Pegi Sju Decaci ne gledaju u ruke i cipele Oni gledaju njene grudi Gledaju njene oble grudi Ljudi od samoce Uvlaci nam se mrak pod kozu Uvlaci nam se pod nokte u kosti u krv Uvlaci nam se tuga pod kapke Uvlaci nam se u odecu u krevet u cipele Grad je usamljen kao ti i ja Grad pali svetljike na uglovima Srecemo se na raskrsnicama Srecemo se u tisini Odlazimo svako na svoju stranu Ne okrecemo se Uvlaci nam se noc pod kosu Uvlaci nam se u telo u oci u pluca nesto novije... volela bih komentare neke...
miss Penny Lane Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Peggy Sue je divna ... bilo bi dobro da das nekom bendu, pa da se napravi i mjuza
Jedite Govna Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Sve su stilski napisane, ali ova zadnja ''Ljudi od samoce'' mi se posebno dopala, uf' dirljivo...
MC Hammer Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Ovo me mnogo podseća na neke stvari koje piše jedan lik s mog fucksa u svom blogu... Posebno Peggy Sue. Da nema Danilo možda zlu sestru sestru bliznakinju?
Zaznojni Vozac FAP-a Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 EKV trip.... Azra trip... Meni se 'dja.
шмизла Posted November 15, 2006 Author Report Posted November 15, 2006 Ovo me mnogo podseća na neke stvari koje piše jedan lik s mog fucksa u svom blogu... Posebno Peggy Sue. Da nema Danilo možda zlu sestru sestru bliznakinju? heheh, ta danilova pricica me i inspirisala... sve ostale slicnosti su nenamerne tako da psotoji mogucnost da smo neki dalji rodjaci sto se tice toga da je novi val trip... I guess it is... to dodje kao neki talog u meni. hvala!
Peti.Maj Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Meni se jako dopada 'Intima', nekako je neposredna i djeluje mi iskreno. Ostale mi se ne svidjaju... valjda zato sto nisu neposredne i iskrene kao da su isforsirano napisane...
шмизла Posted November 15, 2006 Author Report Posted November 15, 2006 (edited) eh pa sad ne bih se bas slozila, ali ok, tebi valjda tako deluje... hvala evo jos 1... Soba Te veceri naša soba gušila se u mraku u prašini ucmalosti Te veceri u našoj sobi prazne reci udarale su o zidove lomile se i padale na pod Te veceri gazili smo po tepihu istrulelih osecanja stopala su nam krvarila od srche uspomena Hteli smo da pobegnemo jedno od drugog ali zidovi su se skupili i ugušili smo se zatrpani djubretom neostvarenih snova nemocni da makar dignemo roletne. Edited November 15, 2006 by *drunken_butterfly*
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Ja sma ti vec rekla. ALi, da dodam, najvishe mi se dojmi Soba...mada osetan uticaj ekv-a...mozhda da probash malo da se distancirash
MC Hammer Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Nije u pitanju EKV, već Danilo zvani Lav.
шмизла Posted November 17, 2006 Author Report Posted November 17, 2006 (edited) oh, whatever... sto rece jedna meni draga osoba za 20-30 godina ce sve biti plagijat & kopija necega mada, ja to shvatam kao kompliment, lici na milana/dzonija? znaci dobro je! ovo je nesto starije... Sivi dan Hodam čudnim ulicama haljina na tufne vec je mokra topla kiša spira sve pod sobom spira tragove cipela i mačaka cvetaju trešnje i mirišu na med moju trešnju su prodali kao obično cveće, kao cveće za groblje; okrećem se levo okrećem se desno fotoaparat u ruci gleda u prazno u oblaku dima, sve vidim mutno tražim lep prizor tražim nešto sto privlači pažnju ljudi su mi danas tako dosadni sposobna sam samo da klimam ili odmahujem pokislom glavom grad je obojen a ipak siv volela bih da me neko okrene kad se najmanje nadam i uhvati moj umorni pogled u kome se ocrtavaju duge Edited November 17, 2006 by *drunken_butterfly*
Vresište Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 E, ajd' sad isto, samo malo ozbiljnije....s nekom varijacijom na temu. Npr. kako bi sivi dan izgledao s kitom (cvecha) umesto fotoaparata u ruci?
шмизла Posted November 17, 2006 Author Report Posted November 17, 2006 sivi dan - videosex... po tome se zove ali sam zapravo slusala lost propellerose dok sam pisala <<E, ajd' sad isto, samo malo ozbiljnije....s nekom varijacijom na temu. Npr. kako bi sivi dan izgledao s kitom (cvecha) umesto fotoaparata u ruci?>> a ne kontam...
Vresište Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Javiche ti se samo jednog dana...nebitno u svakom sluchaju (ja sam razmazheni deo publike koji trazhi adaptiranu interpretaciju).
шмизла Posted November 17, 2006 Author Report Posted November 17, 2006 pa slabo pisem erotsku poeziju...
MC Hammer Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Pitaćemo Lava da je prepravi... Njemu to ide od ruke.
Dark Princess Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Soba Te veceri naša soba gušila se u mraku u prašini ucmalosti Te veceri u našoj sobi prazne reci udarale su o zidove lomile se i padale na pod Te veceri gazili smo po tepihu istrulelih osecanja stopala su nam krvarila od srche uspomena Hteli smo da pobegnemo jedno od drugog ali zidovi su se skupili i ugušili smo se zatrpani djubretom neostvarenih snova nemocni da makar dignemo roletne. Ova je super.Bash me podseca na Block Out...
Recommended Posts