azal Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 nema cak ni onog gotivnog arch-era FW smeka. mozda bi mi bilo zabavno da je 98 izaslo, ovako bas prazna prica. Quote
Јарослав Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 znaci preskacem takođe, ako je takva priča Quote
Face Of Melinda Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 jaoj meni ovo dosadno, nekako sve sam ovo vec cula (déjà écoute, pardon my French) Quote
azal Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 pa da, ako si slusala prosli, ovo je isti fazon Quote
Grobodan Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Kamo sreće da je kao prošli, ja sam bio jedan od najvatrenijih fanova ovde (bio mi jedan od albuma godine) ali ovaj slabiji, nije meni problem u muzičkom pravcu nego što su pesme slabije. Ona prva što je izripila bila vrh, ostale imaju momenata dobrih ali i razvlačenja. Daću mu još sluševa normalno ali na prva 3 ni prineti prvom utisku koji su mi ostavili svi stariji albumi. Quote
Јарослав Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 meni je prošli isto bio sjajan, zato me malo i zbunila sva ova priča oko novog Quote
Face Of Melinda Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 @Azal Prosli album sam preslusala i nije mi legao na prva dva-tri slusanja pa ga obrisala... bas mi je nekako bio njah. Album sa kojim sam usla u pricu WHW je bio SoTA, potom OEF, na VOL osetan prog zvuk i definicija pravca u kome se krecu dalje i vec polako mi je nekako padalo interesovanje za ovaj bend. Tako da nemam ja neka ocekivanja od ovog benda jer mi ne lezi vise... Ali u pravu si nalikuje prethodnom, eto skinuce se i preslusati, to ti je fazon kada inicijalno ishajpujes neki bend pa onda pratis dalje radove u nadi da ce te prijatno iznenaditi... Quote
Angelystor Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Jebaga, nije ovo nešto. Ovo više kao da im petnaesti album, baš ništa interesantno, kao samo još jedan WHV album. Kul će mi biti da ga pustim u pozadini dok čitam nešto, ali ništa za full immersion kao Empires. Quote
Grobodan Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Jebo majku što ga više slušam sve gori samo mi ostaje u ušima AAAAAA AAAA OOOOO APHELIOOOON i neki pičketina prog zvuk. Quote
azal Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 sreca pa imamo pallbearer da nas podseti koliko su WHW i Warning bolji bili od njih pre deset godina Quote
Grobodan Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 A taj Pallbearer sam davno batalio, samo me baci u mud da mi se sluša Warning. 1 Quote
azal Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 sam si kriv sto si dobar covek a ne govnar 1 Quote
Angelystor Posted July 5, 2019 Report Posted July 5, 2019 (edited) Evo jedan duži metal intervju od koga neće da boli glava http://doom-metal.com/interviews.php?entry=1662 Edited July 5, 2019 by Angelystor Quote
Recommended Posts