RNA Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Jos jedan sjajan doom bend sa nase izdavacke kuce I Hate Records. Nazalost, morali su da ih se odreknu, jer je njihov pevac napravio tesko sranje. Covek je uhapsen pod optuznicom za visestruko silovanje maloletnika! Ali, i dalje ostaje da su pravili sjajnu muziku. 'Ocean Has No Sides' je malo remek-delo od pesme. Quote
doombringer Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Nisam znao da je taj lik toliki sajko, au al' je prso, ne mogu da verujem, kakvu vi muziku slusate pa to je strasno...ha..ha...ha . Ja imam samo album Primula Pestis i nisam bio bas odusevljen, ucinilo mi se kao neki prosecan sludge, al' ajd jos jednom cu da chekiram ovj bend cisto da vidim da li cu da promenim misljenje... Quote
RNA Posted November 14, 2006 Author Report Posted November 14, 2006 Mi smo svastari, a ja volim da cujem i dobar doom. ovi moji iz benda se groze na to, iako cemo imati jednu pesmu sa cistim doom uvodom, a kad sviramo pesmu 'Afterlife' uzivo ima na sredini jedan spori doom deo gde izvodim Mesajin "doom dance". Sludge? Hm, pa mozda, jeste ono muljavo, ali bih rekao da je dobro. Ovi iz izdavacke kuce mi rekose da im je "Primula Pestis" do sada bilo najprodavanije izdanje, a izdali su ga i na vinilu. A sto se tice onih vesti, procitaj na sajtu www.ihate.se. Mislim da je negde na sredini stranice sa vestima. Quote
Apeiron Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Kakva je to izdavacka kuca? Cija "nasa"? Quote
Grobodan Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Jedaca svemira. RNA,imas ovo na ploci ili disku? Quote
RNA Posted November 14, 2006 Author Report Posted November 14, 2006 (edited) On ne zna? Na disku, plocu nisam stigao da nabavim. Moram da proverim sa ovim iz I Hate-a da li je jos imaju. Edited November 14, 2006 by RNA Quote
Odelo Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 To su oni pedofili? Steta, "Primula Pestis" i demo radovi su im bili odlicni. Quote
RNA Posted November 24, 2006 Author Report Posted November 24, 2006 Zapravo, pevac im je pedofil. Ostali ce sad, sve i da nadju novog pevaca, morati da menjaju ime, jer su verovatno dobili mnogo loseg publiciteta. A i nece biti neka steta, ionako je ime bezveze. Quote
RNA Posted May 30, 2007 Author Report Posted May 30, 2007 Бенд је наставио да ради са новим певачем, али су сада променили име у SerpentCult. Скоро им је изашао ЕП за стару издавачку кућу, I Hate Records. Нисам га још преслушао, кад будем, учинио остављам утиске. Quote
Dr Alex Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Dobio sam Primula Pestis od RNE i nije lose, mada moze bolje. Frontmen je zaglvio u cuzu, kao sto je gore pomenuto (pedofilija mu je najmilija). Bolesnik!! Inace novi bend (Serpentcult) je mnogo bolji. Devojka je zaduzena za vokale. p.s.bas je bilo cool ime Thee Plague of Gentlemen hehehehehe Quote
Buddha Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 kapiram da je vabio decu na "Gentlemen" ime benda bila bi fora da se ispostavi da je nova pevacica neki narko diler u kraju Quote
RNA Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 То би се онда могло назвати стварно лошом кармом! Quote
Recommended Posts