Korenjak Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Pesma koja je u pitanju je pesma "Pogled". Vokal nema veze sa originalom, ali je ceo aranzman preuzet. Nisu mu vokal snizili na svim pesmama, samo na ovim: - Sina Soba - Noz - Zid - Den Hm Onda ja nisam uopste losh kad mogu da ga skinem tako snizenog... Nego reci mi da li je snizen u celim pesmama ili u nekim delovima? Mislis da je otpevao stepen vise pa su ga u Melodyne ili Autotune spustili za stepen??? Album je super pesma den mi je omiljena Ipak ubavina je bolji produkcijski I stara pocesna strelba mi je bolja E da kao da malo zavija sad kad slusam!! Izgleda da jeste malo pitch-nut... Nego mozete li da provalite koji je instrument u pitanju ...kad otpeva prvi stih u ''Sinoj sobi"...tad krene da svira taj instrument...mnoogo dobar zvuk!!!? Quote
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Skidas ga snizenog,a Korenjak? Prvi stih ili prvu strofu? Quote
Korenjak Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Skidas ga snizenog,a Korenjak? Prvi stih ili prvu strofu? Da da skidam ga snizenog bas sam zao.... Prvu strofu....sorry... zvuci kao neki hammond ali nije ne znam sta je u pitanju.....al zvuk je odlican koristio bi ga za neke moje pesme kad bi uspeo da saznam koji je ... Neki VST-i e u pitanju ali do sad nisam sreo takav u mojim bankama zvukova koje imam na kompu??? Quote
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Bice da je neki effect ili lead...koji,djavo ce ga znati....sto bih volo da radim neki goth rock... Quote
Korenjak Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Bice da je neki effect ili lead...koji,djavo ce ga znati....sto bih volo da radim neki goth rock... Ma ja ga radim odavno......imam dosta pesama.....ali ne stizem da ih zavrsim od obaveza...mada sad sam sklopio mali studio pa imam bolje uslove... Nego ja nemogu da smislim engleski...pa radim na srpskom i na staroslovenskom...... bla bla Quote
Mazrim Taim Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Cek, jel to u pitanju onaj bend cija je pesma "devojka od bronza"??? Vokal-ocaj nad ocajima Muzika-srednje zalosno Atmosfera-najzalosnija Bend je vrlo los (moje misljenje) Quote
The Joker Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 (edited) Ovaj covek samo ide naokolo i siri hejt.Smarac.Pritom zna celu JEDNU pesmu.Mazrim,have a Coke and a smile and SHUT THE F**K UP! Edited April 29, 2008 by The Joker Quote
Korenjak Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 (edited) ma nema tu filosofije ili volis nesto il ne volis tj. ili ti dusa nesto prepozna ili ne....ako nesto volis priznajem nije svima lako da te razumeju ...mozda njima nije dato.... ali slazem se moras da udje s u dubiozu da bi imao stav o necemu ...u protivnom ne cenim taj stav ... tako da se slazem i mrzim je bash hevi rech ...ne mrzim nista ali ima stvari koje mi ne prijaju te ih nevolim tj smetaju mi ali mrzeti nesto zato sto ne zadovoljava ukus ili kriterijum kvaliteta...je van svake pameti ova dva poslednja albunma su bas dobro smixana....i taman koilko treba ima svega.... moja ocena 9 plus sto se starih albunma tice obzirom da su pioniri te muzike kod nas.....to vec mozemo nazvati KULTNIM pozz Edited April 29, 2008 by Korenjak Quote
The Joker Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 (edited) Bravo Korenche,svaka ti je zlatna Svjat dreams je meni naj album Edited April 29, 2008 by The Joker Quote
Kveld Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 shta ga ja znam..mislim da im je na ovom albumu malo opala kreativnost chim kradu ideje sami od sebe (tj od Kismeta i starog Mizara).album , naravno, nije losh jer iskusni ljudi kao oni ne mogu da naprave losh album ali opet mi tu neshto fali.. Quote
Kveld Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 ti se ochito nisi dokazao u privatnom zhivotu chim imash toliku potrebu da se kachish sa svima , na svu srecju, takvi kao ti brzo prolaze i odlaze.. Quote
Korenjak Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Jes vala mnoge teme od kismeta se nadju u mizaru...i obrnuto.....a takodje i arhangel i mizar imaju dosta slicnih rifova... na kraju to su sve isti ljudi koji kruze kroz te bendove.....trajkovski , tanevski, vrtev, ....i ostala raja... slazem se da im je malo pala kreativnost..... 1762...se ponavlja na dva albuma, pocesna strelba i neke pesme od kismeta , kiborga i ostalih..... medjutim meni je to ok da se neka stara pesma prepeva jer dobije bolju produkciju.... ne bi mi smetalo da recimo Sabbath snime novu verziju sabath bloody sabath ili neke pesme jer sa danasnjom produkcijom sigurno bi zvucala bolje, i ne toliko ( produkcijski) smesno. Ipak pocesna strelba je najbolja sa Kobne ubavine Uzgred meni je taj album pravo otkrovenje i najvece osvezenja u muzici 2000-tih bio... A evo i jednog stiha: Ja izgradiv dom na bregot So porti otvoreni sta vise reci pozz Quote
The Joker Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Korenak,gde mogu da se nadju lyrics od Mizara? Quote
Korenjak Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Korenak,gde mogu da se nadju lyrics od Mizara? pa daj mejl poslacu ti ja nesto Quote
Korenjak Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 pa evo posle mnogo godina slusanja da svjat dreams je najbolji album i ima najvise sile i energije u sebi Quote
oNe Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Tribute to Mizar: http://darkscene.blogspot.com/2008/07/tribute-to-mizar.html Quote
Defunctus Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Procitah na parapsihopatologiji da ce najvjerovatnije uskoro imati koncert u Akademiji. Quote
Korenjak Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Ima li neko novi album Deteto i Beloto More Children And White Sea ??? Quote
Apeiron Posted March 27, 2010 Author Report Posted March 27, 2010 Jel izasao album uopste? Gledah samo ovo, i vrh je! http://www.youtube.com/watch?v=tkJY-qEvGqQ Quote
Defunctus Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 (edited) uh,odlicno zvuci ta stvar... btw. linkova za album jos nema. Edited March 27, 2010 by Defunctus Quote
Recommended Posts