Baal Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Fala Laki. Bogami, ne zvuči ovo loše za sada. Quote
Sugar Overdose Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 hvala i tebi za tracklist ^^ Quote
Sinstrel Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Hvala! Novi album u prodaji valjda od 3. decembra. Zove se A View to a Flower Garden. Ako ga neko zbavi, neka javi (kakav je album, i gde je nabavio, naravno ). Sviraju u Zagrebu 21.12. (Tvornica)... Pogresio si Laki album se zove " Pogled kon cvetnata gradina". Salim se, nego jel postoji i eng verzija albuma?! Quote
Apeiron Posted December 21, 2007 Author Report Posted December 21, 2007 Pogresio si Laki album se zove " Pogled kon cvetnata gradina". Salim se, nego jel postoji i eng verzija albuma?! Da, to mi je takva najava stigla, a album koliko znam postoji samo u ovoj varijanti, nema engleske, nego to je verovatno prevedeno kako bi se stranci ili ne-Makedonci lakse snasli. Sve u svemu, slusam album, i obecava. Ova Pocesna Strelba mi je najbolja sa proslog albuma (a i medju tri najbolje od Mizara), ne zvuci lose ni u ovoj verziji... Mracno i dalje, nema price. Quote
Sugar Overdose Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 (edited) meni je drago shto su uradili et si tu n'existais pas obozhavam francuski i obozhavam mizar,c'est une combinaison parfait Edited December 21, 2007 by Thank God I'm Pretty ^^ Quote
Council A Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Nisam odusevljena. Nekoliko pocetnih pesama zvuce obecavajuce (as in - ok), ostalo je bledo i kopirano. Quote
Калавера Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 (edited) Mizar zakon! Iskorak u produkciji, ali opet logičan nastavak Kobne ubavine. Mnogo jako, a(l zamalo) domaće! edit: E da, i meni ovaj šansona momenat skroz prijatno iznenađenje. Ni Žo Das'n se ne bi postideo, bre. Edited December 25, 2007 by Калавера Quote
heroinchic Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 obrisan sa sendspejsa. je l previse da trazim da neko reaplouduje negde? NE NA RAPIDSHARE! HVALA! Quote
Sugar Overdose Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Uzela sad OPET da ih slusham <3 Kobna ubavina <3333333333 Quote
The Joker Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Cak i ja,cije se gotik obrazovanje svodi na Sisters Of Mercy,Mortiis i Type O Negative prokleto obozavam Mizar...ortak i ja smo se polomili dok ih nismo iznasli.... Quote
Korenjak Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Drustvo imam jednu veeelikuuuu molbu moze li neko da uploaduje ovaj poslednji album jer se ubi da ga nadjem pratim ovaj bend jos od malena a na kobnoj ubavini sam doktorirao.... pozdrav bata koren Quote
Korenjak Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Kak se vika taj album? Vika se pogled kon cvetnata gradina Quote
The Joker Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Za sad sam bezuspesan,ali ne predajem se! Na kraju krajeva,hocu i ja taj album! Quote
Korenjak Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Za sad sam bezuspesan,ali ne predajem se! Na kraju krajeva,hocu i ja taj album! ej nabavio sam poslo mi neki bugarin preko soul seeka ali je neki cudan format moze da se slusa samo kad se klikne iz rar-a kad se raspakuje nece ako oces uploadovacu na rapid share? pozdrav Quote
Korenjak Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 http://rapidshare.com/files/107256606/__10...ower_Garden.rar evo ga pozdrav Quote
The Joker Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Ja nemam rapid,nego ak bi mogo to da mi srezes,pa da nesto iskombinujemo....pliz? Quote
Korenjak Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 (edited) Ja nemam rapid,nego ak bi mogo to da mi srezes,pa da nesto iskombinujemo....pliz? kako bre nemas rapid, pa svi imaju rapid rapid for free klikni na link koji sam stavio pa omda dole klikni na free taster videces ima premium i free, zatim sacekaj da odbroji tuneke minute.... pkad odbroji ukucaj kao onaj kod koji je u kucici videces ima neki slicece i brojevi i slova to procitaj i ukucaj i klikni download i to je to ako nisi dobro procitao broj dace ti opet i ponovo ukucas .... pozz Edited April 14, 2008 by Korenjak Quote
Korenjak Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Znaci uspeo si ha salim se E bas mi je drago ajde preslusaj pa da komentarisemo malo Meni je posle drugog slusanja Ubavina i dalje bolji album produkciski pogotovu! pozdrav Quote
The Joker Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Propisao sam majcino mleko dok ga nisam otvorio...Album je odlican.Imas pivo od mene Bolji mi je od ubavine Quote
Recommended Posts