LazaGNR Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Inace, gledah je na Szigetu pre koji dan Bio i ja na Sigetu,al' je nisam video Al' sam ih zato cuo (sator mi je bio blizu main stage-a)...nije mi bas nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 elem... mozda ih ipak neko i vidi uzivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Moguce Mozda zato sto su predgrupa Muse-u, 7.-og oktobra u Beogradskoj Areni. Razlog vise da dodjete na Muse, ako vec oni nisu dovoljni! Cijene karata: 2500 dinara parter 2500 dinara i 2300 dinara tribine 5000 dinara loze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Moguce Mozda zato sto su predgrupa Muse-u, 7.-og oktobra u Beogradskoj Areni. Razlog vise da dodjete na Muse, ako vec oni nisu dovoljni! Cijene karata: 2500 dinara parter 2500 dinara i 2300 dinara tribine 5000 dinara loze Julieta i lizovi,jedva cekam Heh mozda i dotle nadjem celu diskografiju muse pa i njih zgotivim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Sto li ljudi cute, da mi je znati? Hahaha... Pa konacno dozivesmo i ovo cudo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 da, ovo je jedan od zeljnije iscekivanih bendova u Srbiji... odmah posle ponovnog dolaska Metallice (i Sodoma) je Djulijeta sa svojim Lizovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Sto li ljudi cute, da mi je znati? Hahaha... Pa konacno dozivesmo i ovo cudo... Pojela im Julieta jezike Da li se zna koliko ce svirati doticna i njeni lizovi?Nadam se da ce biti makar 50 minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 ja sam cula da im nije predgrupa na ovom delu turneje, i nadam se da je tako.. uopste mi se ne daju 2500 da bih slusala nju samo pola sata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 pa ako su organizatori najavili, onda pretpostavljam da je tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Po poslednjoj potvrdi menadzmenta MUSEa, Juliette & the Licks ce 100% svirati u Beogradu. Posto je to jedina predgrupa, realno je za ocekivati da sviraju vise od 30min. Obicno bude negde 45-60min. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 ok, ali mene buni to sto ni na njenom sajtu ni na njenoj myspace stranici ne pise nista. pise za 29. septembar, pa posle nesto od sredine/kraja oktobra :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Za taj problem ne mozemo da ti pomognemo:) Mi raspolazemo iskljucivo onim informacijama koje nam dostavi menadzmenta MUSEa, a za sada, tako stoje stvari:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voyager Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Džulijet je opasna glumica, prvi put sam je baš zapazio u filmu Kalifornia ('93). Što se tiče benda, mislim da više pozira, u smislu, glumi rok pevačicu nego što to stvarno jeste ali i kao takva je pojam recimo za naše ribe. Hmm, da je meni takva punokrvna rok frontmenka-lujka za bend, svašta bi napravio. Ali, kao što reče meni jedan ovdašnji menadžer - takvo nešto Srbija još nije izrodila. Najviše dokle smo dospeli je Sladža Miloševič u svojoj ložačkoj pank fazi i posle ništa, kesa... Čak i od metalki slaba vajda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 pix... :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Jos jedamput apropo Juliete,da li ce biti mozda njihovog merchandise ili ce biti samo muse-ov? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 To nikako ne mozemo znati, ali ako ga uopste i imaju, verovatno hoce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greeter of the rising sun Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ovaj famozan bend na EXIT-u treci dan! YAY! CAN'T WAIT!!! btw, idem samo taj dan zbog fantasticne Juliette... mozda je smuvam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Juliette je meni najseksepilnija glumica, šteta što nije metalka. Ja mislim da je ona vanbračna ćerka Cristopher Lambert-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ja mislim da je ona vanbračna ćerka Cristopher Lambert-a. Nije njegova kcerka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Juliettin Caco kakav crni Cristopher Lambert 'ebote... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Nisam znao da nam je mala Juliette sajentolog zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Pa liči na Lambert-a, i po krivim očima, i po nekim crtama lica. To je samo moja pretpostavka da je on negde istresao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Jedva cekam koncert! Konacno, posle 3 odlaganja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Premisljam se da li da idem na poslednji dan zbog Ministry ili na ovaj treci kada je Juliette, Gogol Bordello i Kultur Shock, hm triple makes more fun than one! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 odvalila je koncert. Stvarno je sjajna i konacno smo je videli live. Da li je neko mozda snimio prenos koji je isao na RTS2? 'Ajde molim vas ako ste snimili uploadujte na rapidshare ili nesto ili me kontaktirajte na PM pa da vidimo preko ptt-a, samo da nije YouTube.... I need it badly!!!! Obozavam je!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts