Vlaja Buraz Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 DAKLE, ČOVJEK KOJI VEĆ 40 GODINA IMA ISTU FRIZURU I GANJA MANEKENKE SA USPJEHOM. Počeci u Jeff Beck Group, zatim od Small Faces nastaju The Faces a onda solo karijera. Što bi Brian Johnson rekao, "Old Time Rocker" koji se okušao u svakakvim varijantama, ali njegov prepoznatljiv raspukao glas najbolje zvuči u kombinaciji sa Rohnee Wewd skrš sviranjem gitare, što je jasno svima te tako svakih 10-ak godina objavi album u tom stilu da se sa radošću može prokomentarisati kako se "vratio korijenima". Elem, u poslednje vrijeme (novi milenijum) se bavio serijalom "The Great American Songbook", u okviru kojeg je obrađivao standarde iz 1930-ih, a nedavno je izašao: Podnaslov i naslov dovoljno govore. DAKLE, ČOVJEK KOJI VEĆ 40 GODINA IMA ISTU FRIZURU I GANJA MANEKENKE SA USPJEHOM. TO SE MORA POŠTOVATI. Quote
Pit_Maravich Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 zaboravio si da kazes da je Rodja pre muzicke karijere navijao za Partizan... iako je imao dosta ljigavih baladica sve mu oprastam zbog unpljugd albuma sa klasicima Reason To Believe, First Cut Is The Deepest, Handbags And Gladrags... nisam slusao Songbook serijal valja li cemu? Quote
Vlaja Buraz Posted November 16, 2006 Author Report Posted November 16, 2006 Нисам ни ја. Размишљао сам да то скинем, па одлучио да није приоритет. Гледао сам дио једног од тих концерата, није лоше нимало, али, хтио бих хронолошки да проучим његово дјеловање па не бих да правим скок из 1974. у 2002. Quote
Pit_Maravich Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 pre neki dan sam video novi spot za Have you ever seen d rain prvi utisak je overproduced i dosadno Quote
Vlaja Buraz Posted November 18, 2006 Author Report Posted November 18, 2006 Истина. Али, увијек ћемо имати: http://www.youtube.com/watch?v=oSd0i1s36CU Quote
dr.lecter Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Rod je ukrao stil pjevanja od onog hrapavca Kalambera Quote
Vlaja Buraz Posted December 14, 2006 Author Report Posted December 14, 2006 ROD 1998 Dakle, dvije pjesme sa albuma When We Were the New Boys, naslovna, nostalgično-romantična pjesma sa okusom keltskog folklora i "Weak" - Skunk Anansie obrada, Rod u ulozi mršave izmaltretirane crnkinje... http://www.megaupload.com/?d=W3JWYB82 (12.73 MB) Quote
Vincent Hess Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Mnogo volim Sjuarta. Odlicno peva a i traje na sceni toliko godina. Najvise me odusevljava njegov unplugged. Jedan od najboljih koncerata koje sam slusao Quote
blondie Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 dobar je deda.. ne skida se sa svih mogucih kanala.. a i ne smeta.. autentican glas u svakom slucaju, cak i pod stare dane.. bjesomucno slusam Great Rock Classics of Our Time.. ni malo da dosadi. Quote
ilegalac Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Jel slusao neko onaj 4 cd box, gde su nastupi na BBC i raznorazne pikanterije? Ja mu cestitam sto je smogao hrabrosti i otrgao od zaborava javne nastupe, koji bi verovatno istrulili u BBC arhivi.Savrsen roker. Quote
Archibald Reiss Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Covek je legenda. Have you ever seen the rain nova pesma/obrada rula... I spot je bas u duhu Roda... Quote
Queen_of_the_ryche Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 A I was only joking? To me vraca u detinjstvo kad je mama cistila kucu i na sav glas pevala...imala je citavo cudo njegovih kaseta! Takodje uz to First cut, i George boy...genijalno... Divan matori roker Quote
Jelles Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Volim ovu pesmicu: Sailing I am sailing, I am sailing, Home again cross the sea. I am sailing, stormy waters, To be near you, to be free. I am flying, I am flying, Like a bird cross the sky. I am flying, passing high clouds, To be with you, to be free. Can you hear me, can you hear me Thro the dark night, far away, I am dying, forever trying, To be with you, who can say. Can you hear me, can you hear me, Thro the dark night far away. I am dying, forever trying, To be with you, who can say. We are sailing, we are sailing, Home again cross the sea. We are sailing stormy waters, To be near you, to be free. Oh lord, to be near you, to be free. Oh lord, to be near you, to be free, Oh lord. Quote
Recommended Posts