RNA Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Dobro pitanje. Poslednje sto sam cuo je da se pre izvesnog vremena menjala postava, ali sem toga nista ne znam. Quote
PlanetHell Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Imaju novog pevacha, gledao sam ih u Beloj Crkvi ove godine i odusevili su me iskreno da vam kazem lik mnogo dobro peva, a i oni dobro prze Quote
Draža Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Koji deja vu. Pre par dana je bilo pitanje Sta je sa Magmom? -Svirali su letos u Beloj Crkvi. Sada sta je sa Midgardom? -Nista, svirali su letos u Beloj Crkvi. Quote
RNA Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Daaa, ali Magma svira i ovde za koji dan! Quote
Elderane Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Ja mislim da taj lik vise ne pjeva u Midgardu. Quote
RaVeN Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Uh....postoji i tema o njima !! Nego...bio sinoc u SA neki "demo fest"....i pazi....svirao Midgard u netakmicarskom delu!! Znaci, nisam ih cuo ravno 3 godine i svirke u domu omladine (u Sapcu) !! Znao sam da Dime vise nije u bendu....ali ovaj novi pevac je raspad sto se tice njihovih autorskih stvari !! Lepo mu je legla jedna pesma od Iced Earth (ne mogu nikako da joj se setim imena).... Nikako da pohvatam ostatak benda....i dalje su tu Jokic (bubnjar) i Guza (gitarista)...ali Gavru (basista) ili nisam prepoznao ili stvarno ne svira vise u bendu !! I tu je bio jos jedan novi gitarista (neki celavi lik...nikad ga video)...koji je lepo svirao i ubacivao "back" vokale....i mogu reci da bi njegovom glasu vise lezale pesme s' prvog albuma Midgarda (nesto su pominjali i taj drugi album....ali, nisam cuo da je izasao)!! Sve u svemu....mnogo, mnogo losije zvuce nego ranije.... Quote
Kinasky Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Uh Midgard!!!Otkad njih nisam cuo...Samo ovaj put ja te moram naciii!kakav je to hit bio,non-stop se vrteo na 202... 1 Quote
_powerslave_ Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Ja sam otisao odmah nakon proglasenja pobednika, tako da nisam odgledao svirku Midgarda, ali kad vidim sad da nisu nesto svirali i nije mi krivo sto sam ih propustio. Quote
Man From The Crypton Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Midgard je bio odlican bend !! Trenutno nisam siguran sta rade. Znam da su promenili pevaca i da planiraju da nastave sa radom. Ako nije dezinformacija" prica se da ce uskoro da sviraju u Smederevu Quote
PlanetHell Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Lepo mu je legla jedna pesma od Iced Earth (ne mogu nikako da joj se setim imena).... Melancholy? Znam da sam slusao kada su to svirali i da zvuci odlicno. Video sam na sajtu One Recordsa da ce uskoro izaci novi album! Malo je Vremena 01.Staze Bledih Tragova 02.Malo je Vremena 03.Zauvek si Moj Greh 04.Vecna su Polja Sunca 05.Neka Mir Pobedi 06.Gde Si Sad 07.Vracam Se 08.Noc Dugih Noževa 09.Tebi pripadam 10.Nema Više Heroja 11.Neka Požure 12.Zvona 13.Od Tebe Daleko Quote
ProgressiveR Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 MIDGARD je bio odličan bend! Pratio sam ih od '97 i stavrno su etxra ljudi svirali. Pričam u prošlom vremenu jer već oko 2 godine nisam čuo mnogo vesti o njima. Ovih dana sam čuo da završavaju novi album. Bio sam na svirci pre neki dan, ali sam nažalost otišao pre njihovog nastupa, tako da sam propustio da ih čujem. sve u svemu, Midgard je jedan od najboljih bendova na domaćoj sceni i nadam se da će nastaviti da prže i dalje Quote
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 svirali su i na exitu Quote
_powerslave_ Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Ekstra sto konacno izlazi novi album, jedva cekam da ga cujem. Quote
metallicus Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Konacno novi album.Sta su cekali do sad? Quote
marko.nocturne Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Ja sam cuo malo. Mogu reci da je waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay better nego prvi. Quote
_powerslave_ Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Sa novog sam cuo samo Malo Je Vremena i pesma je ekstra, ako je ostatak albuma takav bice odlicno. Quote
ProgressiveR Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Gde si čuo tu pesmu? NJihov sajt ne radi već duže vremena, na sajtu One recordsa neam ništa .... Quote
Elderane Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Mozda u Sapcu... Slusao sam i ja neke stvari. Bolje nego prvi album definitivno. Quote
Platishica Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Oni su, bar nekada, bili strava! Slusala sam ih redovno u SA, i onda onda odjednom zatisje, ni traga ni glasa o njima! Cula sam za takmicenje demo bendova u Sapcu na trgu, ali nisam uspela da ostanem da ih slusam, fucking ispit.... Cula sam da su svirali Melancholy i da je super zvucalo, a ostatak... Nisam znala da su promenili pevaca....jbg, stari je bio extra, necu da sudim,mozda je i ovaj! Ako cuje neko za neku njihovu svirku u Bgu ili u Sa neka javi, volela bih da cujem te nove stvari! Quote
cist Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Da, da... novi pevač je tehnički mnogo bolji od prethodnog (školovan glas i tako to), ali ne zna da se ponaša na bini... Što se muzike tiče, dosta su napredovali, i svirački i idejno, mada bi uz ovaj novi stil legao neki malo grublji vokal... Ma šta god , drago mi je da opet rade, uz njih sam nekad davno i počeo da slušam metal... P.S.ali zašto, jebeno zašto toliko insistiraju na pravoslavlju i tako tim tripovima?! (umesto ovog P.S. je trebalo da stoji nešto kao Hail Midgard, al jebi ga onda sam se setio i ove njihove strane...) Quote
Stormlord Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 A zasto The Stone insistiraju na paganizmu Quote
ProgressiveR Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Da, da... novi pevač je tehnički mnogo bolji od prethodnog (školovan glas i tako to) Stvarno je dečko završio školu? Mislim, pitam jer danas ljudi vole da gađaju sa tim "školovanim stvarima" ... pa rekoh da pitam da li je lik stvarno završio muzičku akademiju (jer je to valjda kriterijum školovanosti, a ne da je školovan glas zato što je završio ekonomski školu - lupam primer). A i to da li je neko školovan ne utiče ni najmanje na ono što treba da utiče ... na energiju i srce koje neko može da daje na bini. Da se razumemo, momka nisam ni čuo i stavrno nemam predstavu kako peva, ovo je bila samo konstatacija modernih razmišljanja, tako da je ovo upućeno opštem auditorijumu a ne bendu Midgard. Ono što znam o prethodnom pevaču je da je uvek davao 101% sebe na bini, da je živeo za taj bend i za muziku. Bio je iskren u tome što je radio. Quote
Kinasky Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 pa,dobro ljudi gde mogu da se cuju te nove stvari? Quote
ProgressiveR Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 pa,dobro ljudi gde mogu da se cuju te nove stvari? Eh, to se i ja pitam Quote
Recommended Posts