StormSpirit Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Mni se vise svidja prvi album Midgarda od drugog.A i cuo sam da je atmosfera na svirkama bila bolja sa prvim pevacem. Sjajan bend,nadam se da cu imati prilike da ih cujem uskoro. Quote
Grob Bez Dna Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 ehm, izgleda da je Dimetov povratak ipak dezinformacija... u stvari, on i deo ekipe iz Midgarda treba da počnu sa nekim thrash projektom... to nije lose Quote
excrement Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 ma gde loše, to je odlično... prvi album jeste 666 puta bolji, ali sada su te pesme izmenili kad sviraju live... opet ko zna , možda se opamete... Quote
PLISH Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Ima li neko oba albuma da postavi za skidanje? Quote
Alx_WS Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Hmmm.... cini mi se da se Dime ipak vratio... posto - na space-u im je izasla nova slika sa Dimetom, i nz da li je to Midgard okupljen (pise iznad da jeste) ili kao sto ovaj rece - postava za neki drugi bend...u glavnom znam da im ni Krsmanovic(onaj sa spota, duga kosa, naocari, non falseto ...) vise ne peva... Sto se tice Midgarda - imam samo poslednji album i super mi zvuci... ono - meni odlicno..a ovi sto se prepucavaju novi / stari Midgard - moze neko da mi posalje stari album? Ako ima volje da salje preko neta, ili da okaci na net - neka mi se javi - hvala Quote
vladream Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 pobogu, kupi, nije vise od 300 dinara Quote
Alx_WS Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 pobogu, kupi, nije vise od 300 dinara Donde, donde, DONDEEEE??? i kako se zove, stvarno nz nista o tom prethodnom albumu x\ Mozda ima u Melodiji, odem pa vidim, skontao sma da su izdali za One Records, i da je u SM-i jdna njihova prodavnica... wiiiiiiii xD Quote
StormSpirit Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Da,da...Izgleda da se vratio. Ovo ce biti dobro. Quote
PLISH Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Sto se tice Midgarda - imam samo poslednji album i super mi zvuci... ono - meni odlicno..a ovi sto se prepucavaju novi / stari Midgard - moze neko da mi posalje stari album? Ako ima volje da salje preko neta, ili da okaci na net - neka mi se javi - hvala A mozes li bar taj stari album da posaljes,ja nemam nijedan... Quote
excrement Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 A mozes li bar taj stari album da posaljes,ja nemam nijedan... iz šapca si, sunce mu nesposobno... snadji se... Quote
Alx_WS Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 A mozes li bar taj stari album da posaljes,ja nemam nijedan... Brate - aja nemam STARI - imam samo novi.... a stari mi treba, nisam jos pitao u prodavnici da li imaju, ali sumnjam.... ako hoces da ti posaljem ovaj novi - javi se na pm - das mi msn, pa se dogovorimo xD Quote
PuPaK Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Ja iam stari album negde po diskovima ,potrazicu.... Quote
Alx_WS Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Imam dovoljno strpljenja da prebacujem preko msn-a, pa ko zeli - mogu da mu uradim - samo na pm.... a meni treba ovaj stari... xD Quote
excrement Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 opet ja sa ispravkama... jbg.... onaj thrash projekat je stavljen na hold, a dime ipak peva u midgardu (pod istim imenom) i snimaju treći album... tako...valjda je to to... Quote
Grob Bez Dna Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 darko, valjda je istina da se vratio...jeaaaa Quote
ProgressiveR Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 E extra vesti! Moram ga zbati ovih dana da mi potvrdi to Quote
Alx_WS Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ma vratio se sto posto.... znam sigurno..... nego - nadam se samo da nece o5 izdavati za OneRecords :S Quote
Nickelback Posted August 20, 2020 Report Posted August 20, 2020 Bili su lokalni bend, sad su lokalni kurac. Quote
Recommended Posts