STARSHOOTER_SUPREME Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Hladnoca je nocas ,cvrsto stegla slobodu……. Cekanje uzaludno ,pokrilo je pogled……. Svezina je usnu gorchinom utoplila…. Kapljice su se tiho topile I tekle… Rosan je put pretvoren u blato…. Cokule mi za trenutak olaksavaju put… Ali vec sledeci cvrstina propada u Josh dublja govna. Da li da otvorim ochi ,sunce ce izaci Osushice stazu I sigurno cu moci da gazim… Ali molim te uhvati me za ruku Jer je I dalje klizavo…
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 (edited) Cokule mi za trenutak olaksavaju put… Ali vec sledeci cvrstina propada u Josh dublja govna. ovo podseca na block out. Lep kraj....... Inache Ne stavljaj zarez gde je nepotreban. Edited November 16, 2006 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
Vresište Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 (edited) Ne kapiram ni ritam ni stil... Ako je ovo b.o. bolje shto sam 'otish'o na neko vreme,...' EDIT: Upravo sam skontao svoja zadnja 3 posta ....Ovo nije zdravo, imam identichne rekcije k'o onaj fantomski BVD ....nechuuuu, odavno imam previshe snage za ovo...zdr'zdr'zdr'... i iskreno me strah za sve vas... Edited November 17, 2006 by matatrtaDgrejt
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 27, 2006 Author Report Posted November 27, 2006 JEbga ne kapiram ni ja chekam neko da mi kaze
Helle Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Da ti kazem ja, ovo je zivi Punkeraj! ''Jos dublja govna'' tooo burazeru, nisHta bez sranja i tojlet papira i naravno stare dobre KLOZETSKE poezije!
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 28, 2006 Author Report Posted November 28, 2006 Jebiga ja odavno koristim smirglu volim da znam kad napravim sranja malo bola nije na odmet..
Helle Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 sHmirglu koristis? daj ne seri, brate! E da znasH kako ti je kod nas bivalo na selu, brate ako te strefi da ti se prisere, jedini nacHin za otrati straznjicu bilo je ili kamen ili list! A mi smo cHak imali ''poljski tojlet'' skucerak sagradjen od obicHne drvarije, za krov nastrsHnica, stime omanji obim rupe dovoljan da kad cucnesH ne propadnes, ujedno u zemlji iskopana rupetina dubine pometra, sto sHire to bolje, da ima vise mijesta za govna da stane, kako eto nebih se mucHili redovno vadjenjem tog sanja i iskristivali ga naravno u dobre svrhe, kao djubar za povrce itd. Ye8iga, i to je bio zivot!
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 29, 2006 Author Report Posted November 29, 2006 PA onda nisu dobro napravili septicku jamu ona se produbi i sa strane se iskose zidovi da se govna razlazu u vlagi zemlje...al naravno ta metafora nigde ne vodi..
Мајор Гашпар Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Resio covek da postane punk pesnik
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 3, 2006 Author Report Posted December 3, 2006 JEs pa da me biju skinsi u nish:P
Мајор Гашпар Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 JEs pa da me biju skinsi u nish:P U ciganskom gradu*
Guest Johnny Deeper Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Cokule mi za trenutak olaksavaju put… Ali vec sledeci cvrstina propada u Josh dublja govna. ovo podseca na block out. Lepo primećeno. Ti stihovi su smanjili vrednost pesmi, imho. Ne zato što podsećaju na BO već zbog potpuno drugačijeg osećaja koji se nikako ne uklapa u ostatak pesme.
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 10, 2006 Author Report Posted December 10, 2006 Cokule su simbol za heavy metal koji mi pomaze u teshkim trenucima \m/
Recommended Posts