zak Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 U pitanju je princip A nisam te mnogo namucio, tema ima samo dve strane Quote
darthmoog Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 slusham ih ponovo ovih dana...nije loshe..ali dosadnjikavo...ako vec toliko izrazavaju refrene trebali bi bar da su zarazni... Quote
kejd Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Pa i jesu zarazni to je poenta, ali treba ih malo vise slusati Quote
Geozee Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Drugaciji su od ostalih... zato su do jaja... Quote
darthmoog Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 (edited) brate djole....drugaciji od koga???? Uzeli harsh vokal od meshuge uzeli riffove od meshuge uzeli clean od linkin parka i strukturu pesama od fear factoryja... sta je to drugacije... ali ponovo...super su mi...volim da ih slusham...iako to moze MNOGO bolje...ako uzmemo mnemic kao primer...koji ima govno prvi album,al zato drugi vrh...mozda se i signalu posreci da sledeci album bude extra... Edited July 24, 2007 by darthmaul Quote
kejd Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Prvi album je onaj na osnovu koga se radi dalje...tj ili ce proci kod publike ili nece, s obzirom da je ovaj alum relativno prosao, verujem da ce sledeci biti jos bolji, ali da se tematika sto svirke sto pevanja nece bitnije menjati. Quote
darthmoog Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 ma mislim da nema shanse da omane...isto ko novi sybreed Quote
Geozee Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 brate djole....drugaciji od koga???? Uzeli harsh vokal od meshuge uzeli riffove od meshuge uzeli clean od linkin parka i strukturu pesama od fear factoryja... sta je to drugacije... Ko je to uradio pre njih... Quote
Geozee Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Mnemic? Nisam bas siguran za njih... oces da kazes da su Threat Signal i Mnemic slicni, tj. isti? Quote
azal Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 (edited) vrlo. fear factory/meshuggah strofe soilwork/killswitch melodicne refrene isti princip. Edited July 26, 2007 by azal Quote
Geozee Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Ne bih se bas slozio jer Mnemic ima malo i elektronike... Quote
Geozee Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Pa makar menja malo... toliko da kazes da Threat Signal i Mnemic nisu ISTI... Quote
Rob Swire Posted July 26, 2007 Author Report Posted July 26, 2007 uostalom, ko slusa usima, primecuje i da threat signal ima elektroniku. distovanje kljave ako nista drugo. Quote
Geozee Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Jesu... Cini mi se da su proglaseni za najperspektivniji bend na svetu... Quote
Painful Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Jesu... Cini mi se da su proglaseni za najperspektivniji bend na svetu... rade li oni ishta novo,il se samo slade nektarima slatkog uspeha?videh kao pominju ulazak u studio i to.. Quote
Geozee Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Pa trebalo bi... proslo je 2 godina od prvog, tacnije poslednjeg albuma... Quote
Painful Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Pa trebalo bi... proslo je 2 godina od prvog, tacnije poslednjeg albuma... Postoji li kakav koncertni snimak raspolozhiv na rapidu??il ak neko poseduje ishta slicho,nek isto uploaduje.. Quote
Geozee Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Postoji li kakav koncertni snimak raspolozhiv na rapidu??il ak neko poseduje ishta slicho,nek isto uploaduje.. Ja mislim da ne postoji... previse su oni mladi za tako nesto... Skinuh Under Reprisal, nij' mi neshto. Piiii... pa dobro... ukusi su razliciti... To im je inace i jedini album... Imas sve od njih... kao svaki pravi fan... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 skinuh i ja,ne mi se svidjaju... Quote
Recommended Posts