Sinstrel Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 (edited) Nestala je stara tema pa rekoh 'ajde da otvorim novu... Skoro nabavih novi album i bash je drugaciji od proslog. I pored toga su ostali brit & synth. Meni se album dopada i ako nije bash dobio najpozitivnije kritike po internetu. Ono sto mi je bilo cudno na pocetku slusanja albuma sada mi je sasvim normalno. Recimo namerno Brandonovo falshiranje u par pesama. Prvo se zbunih jel ovo neka greska onda skontam da su namerno isli na tu varijantu i kewl zvuci kada se naviknes. Otisli su bash u neki retro zvuk (dovoljno je pogledati donju sliku da bi skontali u kom se pravcu krecu sad )... Slusajuci album ja cuh The Beatles, The Smiths, U2, Cure, swing muziku, ska, post-punk... pa cak i Bjork. Jebi ga valjda je to moj dozivljaj albuma! Prilicno sam siguran da pola ovih uticaja nije bilo na "Hot Fuss". "When You Were Young" mi je hitcina... razmisljam da mi je cak bolja od "Somebody told me". Cudan je album otkud znam... Edited April 2, 2007 by LazaGNR Quote
Kent Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 (edited) "When You Were Young" mi je hitcina... razmisljam da mi je cak bolja od "Somebody told me". Sto redface, preslatka je stvar. A album... Tja... K'o prvi... Nit' smrdi nit' mirise... Barem meni Ja se od tog instant indija trenutno lozim samo na Mando Diao. Edited November 19, 2006 by Kent Quote
Sinstrel Posted November 19, 2006 Author Report Posted November 19, 2006 Redface jer se stidim sto sto mi se "When You Were Young" vise dopada od "Somebody told me"! Instant indie... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Killersi I luuuuuuv them! Mr. Brightside Quote
Sinstrel Posted November 20, 2006 Author Report Posted November 20, 2006 Upravo odgleda novi spot za "Bones". Kada sam prvi put cuo ovu pesmu rekoh sebi ovaj text nema nikakvog smisla... medjutim videh spot i sve mi je daleko jasnije! Super spot btw! Quote
niking Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Sad sam skinuo spot! :) Kako je dobar! a album jos nisam lepo preslusao, ali mi ne deluje toliko dobro... Quote
Sinstrel Posted November 20, 2006 Author Report Posted November 20, 2006 Ma dobar je samo sto su ljudi mnogo cudni... Meni je sve bolji i bolji... Quote
*nitro* Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 sabijaju!!! smile like you mean it Quote
Vincent Hess Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 koliko su ih kriticari popljuvali za novi album !!! Ja ne znam sta su ti ljudi slusali, ali meni je album vrh. Trenutno mi je favorit Read My Mind i Bones (spot za pesmu je radio Tim Burton) Quote
miss Penny Lane Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 (edited) tim burton, divno divno mogli bi i killersi da dodju na Exit ... Oni i the Strokes i Edited November 23, 2006 by moni-zvonchica Quote
Vincent Hess Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Nisam jos video da je spot poceo da se pusta na TV-u, ali imate ga na YouTube-u. Pogledajte ga, skroz je... Quote
Sinstrel Posted November 23, 2006 Author Report Posted November 23, 2006 tim burton, divno divno mogli bi i killersi da dodju na Exit ... Oni i the Strokes i Ja se sve nadam da ce ih dovesti. I Strokes bi bilo lepo videti! Let us pray! Quote
Vincent Hess Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Pa kad su bili Franci, mogli bi i njih da dovedu. Mada bi se vise radovao Killersima nego Strokesima Quote
Sinstrel Posted November 23, 2006 Author Report Posted November 23, 2006 Takodje... nego FF (necu prezaliti sto ih nisam gledao) su ipak popularniji bend kod nas (a i u svetu). Killersima nikako da krene... meni samo nije jasno zasto, kad su bolji od vecine mainstream pop-rok bendova. Quote
шмизла Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 ma bilo koji od tih novijih indie/alt. bendova da dovedu bilo bi divno... ja imam neki osecaj da ce da dovedu coldplay Quote
Vincent Hess Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 ja imam neki osecaj da ce da dovedu coldplay Mislim to bi bilo fenomenalno, al nesto ne verujem. Quote
niking Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 (edited) Gledao sam dans spot za When You Were Yong... onako, pesmica je ok, ali nikako nije hiticnija od Somebody Told Me, IMHO Edited November 24, 2006 by niking Quote
Sinstrel Posted November 24, 2006 Author Report Posted November 24, 2006 Jeste, jeste... :da: Salim se... "Somebody told me" je hit pesma ali mi je "When you were young" mnogo bolja... i hit je! Quote
Oske Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Solidan bend. Ne slusham uopshte tu vrstu muzike ali par stvari koje sam chuo na tv-u su bile sasvim ok. Quote
Vincent Hess Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Jel gledao neko njihov Unplugged na vh1? Ja imam samo par pesama u video formatu. Jel neko ima celu svirku ili su svirali samo par pesama? Zna neko o tome nesto? Quote
miss Penny Lane Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 ja bih pala u nesvest da dodju strokesi. ne znam... oni su mi omiljeni new age bend... mada bilo bi super da dodju i killersi i coldplay... Quote
Recommended Posts