Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo i mog konachnog misljenju o albumu! Posle mnogo slusanja skontah da je ovo definitivno ODLICAN album!

Kvazi kriticari mogu da crknu Killers-i snimise super album. Meni je bolji nego prvi... i to bas bolji!

:da::da::da:

:pivopije:

• 2 weeks later...
Posted

Strava bend! :da: Mnogo ih volem... :wub: Ne vadim iz plejera vec nedelju dana prvi album (drugi jos nisam nabavila)... :bigblue: Ja sam ubedjena da dovode njih, Hives-e ili Strokes-e na Exit 07. :opusteno: Bas bih volela. :D

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ma kakav Sziget!

Na http://www.belgrade.org.yu/ pise sledece:

The Killers and Kaiser Chiefs in Belgrade Arena on 19th of June.

SRECAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :pivopije:

Ako je ovo zaista istina ja vec imam kandidata za naj koncert ove godine! :da:

Na sajtovima bendova se ne spominje Beograd :( ali 19. ne sviraju nigde a Kaiser Chefs sajtu pise da su 20. u Zagrebu mada Killersi tog datuma nigde ne sviraju. :confused:

Ne znam koliko je ovo tacno ali ako jesteeee jooooj! :rockdevil:

Posted

Danas mi se ucinilo da je isla reklama na Radio B92. Uncle Johnny i najava za koncert... tek sam kraj cuo. Jeb... sad je pocelo i da mi se prividja!

:)

Posted (edited)

Džo Koker, Kaiser Chiefs i Killers u Areni!

Cetvrtak, 19. april 2007. 12:17

Beogradska Arena definitivno postaje hram dobre muzike. Nakon mnogobrojnih koncerata domaćih i stranih muzičara, u ovom zdanju nastupiće i bend Kaiser Chiefs, kao i Džo Koker.

Britanski bend Kaiser Chiefs nastupiće 19. juna u „Beogradskoj Areni“, piše "Blic.

Dobitnici „Brit“ nagrade za najbolji bend u prošloj godini, kažu da malo toga znaju o Srbiji, ali zato mnogo znaju o muzici. Njihov ovogodišnji hit "Ruby" na vrhu je svih mogućih svetskih top-lista.

Kao predgrupa nastupiće čuveni rock bend Killers, koji je ove godine doživeo novi uspeh pesmama "When you were young", "Somebody told me" i drugim. Za ovaj koncert u prodaju će biti pušteno oko 10.000 karata.

Džo Koker u Areni nastupa 9. novembra. Ovaj legendarni pevač rodjen je u engleskom gradu Šefildu pre 61. godinu. Prepoznatljiv je po "hrapavom" glasu, a svetsku slavu stekao je nastupom na šuvenom "Vudstok" festivalu.

Objavio je više od 30 albuma, a poslednji "Hymn For My Soul" objavio je početkom ove godine.

(MONDO)

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159
  • 3 weeks later...
Posted

Ljudi za ovaj koncert se zna vec mesecima. (dobro mozda ga malo pretera, al tu je)

I sto je najjace ja dobijam karte za dz, hahaha!

Koncert ce se sigurno odrzati, znam provereno :rolleyes: