Rüzgar /değişik/ Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Ima potencijala novi album, nije da nema.. Ali, stari mi je zasad bolji (novi sam preslusala samo 2-3 puta). Videce se Quote
Sinstrel Posted November 29, 2006 Author Report Posted November 29, 2006 Evo i mog konachnog misljenju o albumu! Posle mnogo slusanja skontah da je ovo definitivno ODLICAN album! Kvazi kriticari mogu da crknu Killers-i snimise super album. Meni je bolji nego prvi... i to bas bolji! Quote
miss Penny Lane Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 ne ynam ... podseca me na "Viva hate" ... Quote
Supergalactic Lover Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Meni je bolji nego prvi... i to bas bolji! nja... i nije bas. dosadnjikav je. a nije da ga nisam slusao. Quote
ALEXIE_AIC Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Strava bend! Mnogo ih volem... Ne vadim iz plejera vec nedelju dana prvi album (drugi jos nisam nabavila)... Ja sam ubedjena da dovode njih, Hives-e ili Strokes-e na Exit 07. Bas bih volela. Quote
ALEXIE_AIC Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Da... No, da se vratimo Killersima i njihovom dolasku na Exit...Bar mogu da mastam... Quote
miss Penny Lane Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 ja mislim, da ako dodju na reading i sziget dolaze i kod nas ... Quote
Sinstrel Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 Ako dodju na Sziget eto mene tamo! Quote
miss Penny Lane Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 i mene radiohead sam propustila, ali killerse nema sanse Quote
Mikkah_Pickkah Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Ja cu da odglumim eho na ovoj temi: Eto i mene tamo eto i mene tamo Monchi, ako imas, srezi mi 2.album Quote
Bon_Scott Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 "Read my mind" najbolja stvar na "Sam's town"-u Quote
Azizam Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Odličan im je ovaj novi album. Trenutno mi je "when you were young" melodija na mobu Quote
ALEXIE_AIC Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Sviraju na Szigetu!!!! :wub: Quote
ALEXIE_AIC Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Koliko ja vidim, nema datuma jos, ali su u svakom slucaju najavljeni. LINK Quote
Sinstrel Posted April 25, 2007 Author Report Posted April 25, 2007 Ma kakav Sziget! Na http://www.belgrade.org.yu/ pise sledece: The Killers and Kaiser Chiefs in Belgrade Arena on 19th of June. SRECAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ako je ovo zaista istina ja vec imam kandidata za naj koncert ove godine! Na sajtovima bendova se ne spominje Beograd ali 19. ne sviraju nigde a Kaiser Chefs sajtu pise da su 20. u Zagrebu mada Killersi tog datuma nigde ne sviraju. Ne znam koliko je ovo tacno ali ako jesteeee jooooj! Quote
ALEXIE_AIC Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 To sam i ja cula juce! :veseli: AAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Bio bi to definitivno jedan od najboljih koncerata ove godine! :wub: Quote
Sinstrel Posted April 26, 2007 Author Report Posted April 26, 2007 Danas mi se ucinilo da je isla reklama na Radio B92. Uncle Johnny i najava za koncert... tek sam kraj cuo. Jeb... sad je pocelo i da mi se prividja! Quote
Sinstrel Posted April 26, 2007 Author Report Posted April 26, 2007 (edited) Džo Koker, Kaiser Chiefs i Killers u Areni! Cetvrtak, 19. april 2007. 12:17 Beogradska Arena definitivno postaje hram dobre muzike. Nakon mnogobrojnih koncerata domaćih i stranih muzičara, u ovom zdanju nastupiće i bend Kaiser Chiefs, kao i Džo Koker. Britanski bend Kaiser Chiefs nastupiće 19. juna u „Beogradskoj Areni“, piše "Blic. Dobitnici „Brit“ nagrade za najbolji bend u prošloj godini, kažu da malo toga znaju o Srbiji, ali zato mnogo znaju o muzici. Njihov ovogodišnji hit "Ruby" na vrhu je svih mogućih svetskih top-lista. Kao predgrupa nastupiće čuveni rock bend Killers, koji je ove godine doživeo novi uspeh pesmama "When you were young", "Somebody told me" i drugim. Za ovaj koncert u prodaju će biti pušteno oko 10.000 karata. Džo Koker u Areni nastupa 9. novembra. Ovaj legendarni pevač rodjen je u engleskom gradu Šefildu pre 61. godinu. Prepoznatljiv je po "hrapavom" glasu, a svetsku slavu stekao je nastupom na šuvenom "Vudstok" festivalu. Objavio je više od 30 albuma, a poslednji "Hymn For My Soul" objavio je početkom ove godine. (MONDO) Edited July 27, 2007 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
Sarah_Key Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Bio bi to definitivno jedan od najboljih koncerata ove godine! :wub: Joooj ja i dalje ne verujem Quote
шмизла Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 i ja sam cula za to rece mi cale pre par dana, slusao je na b92... Quote
*nitro* Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 jbt 'de vi zivite pa za ovo se zna vec brdo vremena bice do jaja ! Quote
Supergalactic Lover Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 sta bi? jel ovi dolaze? nigde najave za koncert. Quote
Buba :) Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 ima za kaisere ali nigde se ne spominju killersi Quote
NAVY Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ljudi za ovaj koncert se zna vec mesecima. (dobro mozda ga malo pretera, al tu je) I sto je najjace ja dobijam karte za dz, hahaha! Koncert ce se sigurno odrzati, znam provereno Quote
Recommended Posts