Srle8 Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 (edited) Cudo da niko nije otvorio topik o ovom bendu. Ja volim sve njihove albume. Svi su razliciti i svaki je prica za sebe. Odlicni su to bili muzicari sa super pevacem. Real Thing, Introduce Yourself i Album of the Year su moji favoriti. Iako ovaj zadnji mnogi mrze,meni je odlican. Njihov najtvrdji i naj mracniji album. Edited November 19, 2006 by Srle8 Quote
negative creep Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Bila je tema, ali posto je bilo i brisanje, verovatno je i ta tema izbrisana. U svakom slucaju, jako dobar bend. Mada ih nisam odavno slusala...eto Srle, hvala za preporuku. Mogla bih malo da se podsetim. Quote
Srle8 Posted November 19, 2006 Author Report Posted November 19, 2006 Pre tri godine sam gledao Tomahawk sa Pattanom u postavi. Ali to nije to. Bilo bi lepo da se okupe ponovo. I da krenu sa svirkama. Da gledao sam i Mr Bungle. E oni su mi se svideli. Quote
negative creep Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Ma Patton nije normalan koliko ima projekata Heh, pa postoji vise bendova koje bih ja volela ponovo da vidim na okupu, ali jbg. Quote
scum Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 da da... bese tema... nije mi jasno cemu ovoliko ciscenje... pa znam sigurno da je bilo brdo postova.... nema veze... i po meni mnoooooooogo dojaja bend... king for a day... sam preslusao bezbroj puta... imaju oni i neke smor pesme, ali ono sto je dobro je stvarno za svaku pohvalu... koliko znam, nema sanse da se okupe, ali nikad ne reci nikad.... i zasto mi za ovu temu pise Replies 3 Views 0 ? Quote
darthmoog Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 pa nema ih puno 5-6 al jourgensen iz ministry-a ima oko 12 sa kojima trenutno radi Quote
TradSkin Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Nikad ih nisam nesto gotivio, medjutim bivsa se mnogo lozila na njih pa sam joj nabavio kompletnu diskografiju na mp3 disku i poslusao par pesama, te zakljucio da nisu losi. A i upoznao sam basistu i skontao da bend u kom takva faca svira ne moze da bude los Pardon, bend u kom je takva faca svirala. Quote
miss Penny Lane Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 mnogo mnogo mnogo volim faithe Quote
negative creep Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Nikad ih nisam nesto gotivio, medjutim bivsa se mnogo lozila na njih pa sam joj nabavio kompletnu diskografiju na mp3 disku i poslusao par pesama, te zakljucio da nisu losi. A i upoznao sam basistu i skontao da bend u kom takva faca svira ne moze da bude los Pardon, bend u kom je takva faca svirala. Da, basista je bio u BG-u par puta. Quote
TradSkin Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Da, basista je bio u BG-u par puta. I doci ce valjda jos koji put. Woohoo! Quote
Vresište Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Nikad ih nisam nesto gotivio, medjutim bivsa se mnogo lozila na njih pa sam joj nabavio kompletnu diskografiju na mp3 disku i poslusao par pesama, te zakljucio da nisu losi. A i upoznao sam basistu i skontao da bend u kom takva faca svira ne moze da bude los Pardon, bend u kom je takva faca svirala. Chekaj, zakljuchio da 'nisu loshi' ? (!!!!!!!!!???????????) Imash ti josh mnogo da uchish izgleda.... Quote
scum Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 mislim da definitivno faith no more ne mogu da budu fenomenalni jer su menjali stil iz albuma u album... tako da mi je totalno nelogicno da neko moze da voli bas sve njihove pesme... dosta su oni experimentisali... a jos plus nije patton bio pevac od pocetka sto se da osetiti... ali recimo njihove best of, kao i, vec pomenuti, king for a day, su neverovatni.... mogu u bilo kom trenutku da ih slusam.... Quote
*nitro* Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 (edited) king for a day fool for a lifetime kako sabija taj album, nije mu dobro! Edited November 19, 2006 by *nitro* Quote
TradSkin Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Chekaj, zakljuchio da 'nisu loshi' ? (!!!!!!!!!???????????) Imash ti josh mnogo da uchish izgleda.... Pa kad nisu losi, od kompletnog opusa im moze jako dobar album da se skrpi. Eto, naucio sam. Quote
Shuma Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 E cekaj bwe zar Faith no More nije metal?! Quote
darthmoog Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 fnm se moze svrstati kao alt.metal...cak i u enciklopediji pise da su alternative metal definisali:Alice in chains,Helmet i FNM inace ja volim sve njihove pesme...sem onih zajebavanja na b-sides-u Quote
djuk Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 meni su dobre sve njihove stvari, cak i b-sides, anged dust bih izdvojio, ali svi albumi jebu kevu. Quote
Генеральный Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 евиденс. то је много сехи ствар. Quote
darthmoog Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 malpractice...kako ova pesma podseca na alice in chains... inace definitivno najaca ploca je angel dust Quote
AliceMudgarden Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 FNM je stvarno odlican bend. Bas ih puno slusam u poslednje vreme. Angel Dust je moj favorit. Quote
Vincent Hess Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Ma Patton nije normalan Ja bi se tu zaustavio. Jel slusao neko njegove solo radove? Quote
Dark Princess Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Bila je ova tema josh tamo 2003. kad sam ja prvi put doshla ovde(pa sam sluchajno otvorila duplu temu isto o Faith,a moderatori hteli da me ubiju:)) O ovom bendu sve najbolje...teshko je lepo prichati o bendovima,mnogo je lakshe pljuvati ih,hehe. Angel Dust - neprocenjivo Quote
Lhabia Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Hmm Sta da kazem sto vec nije receno...Covek je izuzetan umetnik!Licno strasno cenim kad je neko svestan svojih kvaliteta,zna sta hoce i najbolje zna kako da ih iskoristi:) Ne mogu da kazem koji mi je album favorit,zato sto sa svakog ima dobar broj pesama koje su mi savrsene...kao sto su:A Small Victory,Midlife Crisis,Caffeine,The Gentle Art Of Making Enemies,The Last To Know,Just A Man i naravno fnm klasici - Easy,Ashes to Ashes,Evidence,Zombie Eaters i mnogi drugi. Sve u svemu,bilo je lepo dok je cika Patton radio sa FNM,no jasno je tek kad se poslusa njegov dalji rad da to nije bilo the real thing.Definitivno jedan od njegovih najboljih radova,po mom misljenju,jeste album sa Mr.Bungle-California.Kako bilo,verujem da od njega moze da se ocekuje jos dosta kvalitetnih izdanja! P.S.Hehe...koliko ja vidim,na ovoj temi se vise prica o Patton-u nego o grupi...Mozda bi bilo bolje prepraviti jtemu u M.Patton u FNM-u;) Quote
Recommended Posts