StarbreakeR Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 A tu je ova tema...pa sto na Nemetalu, kad ga svuda karakterisu kao Avantgarde Heavy Metal...predlazem da se ovo prebaci... Bend je jedan od mojih Top 10...nemam reci...najvise bih voleo njihov reunion, i ne sumnjam da bi novi materjal bio razoran...svaki album im je drugaciji, i nijedan nije stancan radi stancanja...svi su unikatni i inspirativni...bend koji je inspirisao hiljade i hiljade bendova...o njima samo reci hvale... Sta da kazem...Epic... Quote
Stringer Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Ubedljivo medju TOP 10. Nezaboravan bend, i pritom i dan danas kad ih slusam, uvek nadjem neki novi deo ili detalj u pesmi koji me odusevi, kao da ga ranije nisam cuo. Once in a lifetime...ali, kada bi se desio reunion...jooooooj Quote
StarbreakeR Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 JA bih poginuo na tom certu...jos kada bih cuo Evidence ili King for a Day...ili Last Cup of Sorrow... Quote
Kamaitachi Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Fenomenalan bend!Od nedavno ih slusam i stvarno su fenomenalni!Svidja mi se nacin na koji koriste bas! Eh da!Na kraju jedne epizode serije "Homicide : Life On The Street" (serija van svake pameti) se cuje pesma "Evidence" !U pitanju je epizoda kad ubiju Luter Mahonija (znate onaj ozloglaseni diler droge (nisam siguran kako mu se ime pise na engleskom)! Quote
Sunshine Wes C. Addle Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Ja jedva chekam subotu da chujem Harmful. Aaaawww... Kako oni zvuche? Da.Reunion bi bila prava stvar. Quote
darthmoog Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 jedva cekam da cujem harmfull...a kako oni zvuce samo da te obavestim...bill je sa njima tek od poslednjeg albuma...imaju ih josh 6... Quote
StarbreakeR Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Ima na Youtubeu mnogo kvalitetnih live snimaka od FNM... Zna li neko, mozda, moze li da se negde nadje majica...? Quote
Queen_of_the_ryche Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 OBOZAVAM FNM! Volim i pre Pattona, ali otkako je dosao taj sexy macan, jos vise...Kakav glas ima - svaka cast! Quote
negative creep Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 FNM je najbolji alternative bend ikada!!! Kakva je to muzika bila.... a ne kao ovo danas - dum dum dum, dz dz dz Quote
ALEXIE_AIC Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Zna li neko, mozda, moze li da se negde nadje majica...? Imala sam ja (bas daaaavno, pre 5-6 godina) majicu King for a day... Verovatno ima u Felixu i sl. Quote
Queen_of_the_ryche Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Mozda mozes da nadjes u Felixu stvarno... Ja bih htela jednu sa Pattonom... Mada mi se ne svidja ovo sada sto radi...mislim ti njegovi projekti...nekako mi je smesan! Kad sam gledala spot za Mojo, pucala sam od smeha. Ne stoji mu...mada je on inventivan i jako talentovan! Quote
Angelystor Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Jeste Sad odgledah Live At Brixton...audio izdanje chuh josh odavno, ali sad prvi put gledah koncert...jedan od najjachih ever! Jedina shteta shto je relativno kratak..ali i za ovih sat vremena je stvarno unique experience..Patton je ludak chovek...tanka linija izmedju genija i ludaka! Iskreno prva dva albuma mi i nisu nesto, daleko slabija od kasnijih radova, ali chak i te pesme zvuche extra bolje live, hehe...a kamoli Real Thing radovi. Quote
Villain Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 king for a day fool for a lifetime kako sabija taj album, nije mu dobro! Skoro sam preslusavao poslednja dva albuma. Najbolji album, svaka stvar na njemu je nekako posebna. U pocetku su mi se svidjale Evidence,The Gentle Art Of Making Enemies ,Cuckoo For Caca , Digging The Grave Da bi kasnije poludeo za The Last To Know, Take This Bottle... Jako mi se svidja Last Cup Of Sorrow, i spot je dobar sa onim fazonom iz hickokovog filma! Quote
Zyel Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 ...cak i u enciklopediji pise da su alternative metal definisali: Alice in chains, Helmet i FNM WTF?!? Iskreno se nadam da nisam shvatio ovaj citat gore kako treba, jer pre bih voleo da me strpaju u turšiju, nego među likove koji sebe nazivaju metalcima! I, šta, u fazonu ljudi će misliti da nisam kul ako slušam bend koji nije svrstan u metal? Sramota... Enciklopedija... I mislim da je uvreda svrstavati FNM u bilo koji pravac, oni su jebeni Faith No More, a Mike Patton je Bog i jedva čekam da osnuju neku sektu na taj fazon, pa da joj se priklonim! Quote
niking Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 koga boli kurac da li je metal ili ne? Quote
Vault Dweller Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 genijalan bend. čula sam da je Patton imao običaj pozvati Moseleya tu i tamo na koncert, da nešto i on otpjeva....pa bi se ovaj verao po kulisama, pijan kao daska. kakva šteta da ih nisam vidjela uživo. Quote
StarbreakeR Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 WTF?!? Iskreno se nadam da nisam shvatio ovaj citat gore kako treba, jer pre bih voleo da me strpaju u turšiju, nego među likove koji sebe nazivaju metalcima! I, šta, u fazonu ljudi će misliti da nisam kul ako slušam bend koji nije svrstan u metal? Sramota... Enciklopedija... I mislim da je uvreda svrstavati FNM u bilo koji pravac, oni su jebeni Faith No More, a Mike Patton je Bog i jedva čekam da osnuju neku sektu na taj fazon, pa da joj se priklonim! Quote
pazusna jama Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 jedan od najgenjalnijih bendova ikada.....bili su i ostace neprevazidjeni... Quote
Simadin Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 (edited) I guess.. Btw. malopre sam na tjubu odgledao spot za "Evidence".. jebote, taj spot sam poslednji put gledao pre 12 godina, kad je izleteo i kad sam ja bio klinac koji je gutao prepodnevne prenose MTV-a na Radio-televiziji Krusevac Sad sam nostalgican.. jako. Edited November 11, 2007 by Simm A))) Quote
Vitamin K Experience Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 A ja sam tek pre mesec dana saznao da postoji spot za Stripsearch (koji me oduševio), i zbog toga skinuo celu njihovu video kolekciju. Quote
VoivodBG Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Uhvatila me nostalgija pa sam ovih dana poceo ponovo da ih slusam. Quote
Buddha Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 meni ne treba nostalgija da bih ih slusao. Quote
Yebiggah Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 meni ne treba nostalgija da bih ih slusao. Meni treba samo da pročitam da negde piše Faith no more i to je to! Quote
Recommended Posts