Jump to content

Recommended Posts

Posted

ovo po meni treba na avantgardu, al gdje god da je, pristaje ;)

Volim ovaj bend, mada nisam preslusao sve od njih nikada. Pjesma Easy mi je bila droga :)

Posted (edited)
daleko je taj burgas, za sziget su malo veci troskovi, ali bar je manje cimanje.

Pa to.

Kapiram i ja da je vecini iz Srbije zgodnije da ode do Budimpeste (od BG-a nekih 400 km-a),nego do Burgasa - nekih 1000 km-a,i to u JEDNOM pravcu :)

Jeste, daleko je, ali oni koji su navikli da idu u Kavarnu be problema bi mogli i do Burgasa :)

Da,samo sto je razlika mesec dana (EDIT:tacnije,mesec ipo dana).

Da je to odmah negde posle Kaliakra Rock festa - OK,kad si vec tamo.

Al ovako,da se cimas do Kavarne (isto 900-1000 km-a),pa za mesec dana opet do Burgasa (jos 1000 :) ),auuu...to samo fanovi mogu :):pivopije:

Edited by LazaGNR
Posted

uzmi preslušaj sve. zaista fantastičan rad. ni za jedan album ne mogu da kažem da je loš ili da mu nešto fali. toliko šarenila u emocijama ne viđa se često i nije ni čudo što imamo poteškoća da ih svrstamo kad su ... nesvrstani :) jedinstveni su, stvarno.

Posted

e da. odlična je to pjesmica, ali nisam po njojzi krštena, nego sam tih dana se podsećala nekih velikih bendova sa kraja osamdesetih i početka devedesetih , pa sam vrtela steelheart k'o blesava.

nego - fnm

moram da skoknem do mamuta da ćapim onu live@brixton academy.

Posted
a šengen, važi li za madžarsku?

bvlgarska viza se lako ili teško dobija, angels pretpostavljam da ti znaš?

Imash o svemu tome informaciju na podforumu koncerti i metal info. Ja stvarno ne znam, jer ja odavno imam bugarsku lichnu kartu za stalni boravak tamo, pa mi viza i ne treba.

Posted

hvala. ući će u razmatranje.

valjalo bi videti fnm. jedina prilika kada sam mogla da ih vidim je ako se dobro sećam sa alice in chains, the cult i metallicom... ako se dobro sećam.. 1991. budimpešta... imala pit kartu i razbolim se najstrašnije, zamalo u bolnicu nisam zaglavila... bah.

Posted
hvala. ući će u razmatranje.

valjalo bi videti fnm. jedina prilika kada sam mogla da ih vidim je ako se dobro sećam sa alice in chains, the cult i metallicom... ako se dobro sećam.. 1991. budimpešta... imala pit kartu i razbolim se najstrašnije, zamalo u bolnicu nisam zaglavila... bah.

OMG! What a bummer...

Posted

ma, grozno. sećam se da sam plakala od besa. posle se i fnm i cult raspali i metallica počela da pravi krš, pa mi je sad još žalije kad se setim toga.

• 2 weeks later...
Posted

U Beogradu je bio sa Zu, koji su Italijani btw.

Koliko me secanje dobro sluzi nista nije kenjao, bila su dva intervjua, jedan u mondu i jedan za domaci fan sajt.