F4R15 Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 ovo po meni treba na avantgardu, al gdje god da je, pristaje Volim ovaj bend, mada nisam preslusao sve od njih nikada. Pjesma Easy mi je bila droga Quote
LazaGNR Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 (edited) daleko je taj burgas, za sziget su malo veci troskovi, ali bar je manje cimanje. Pa to. Kapiram i ja da je vecini iz Srbije zgodnije da ode do Budimpeste (od BG-a nekih 400 km-a),nego do Burgasa - nekih 1000 km-a,i to u JEDNOM pravcu Jeste, daleko je, ali oni koji su navikli da idu u Kavarnu be problema bi mogli i do Burgasa Da,samo sto je razlika mesec dana (EDIT:tacnije,mesec ipo dana). Da je to odmah negde posle Kaliakra Rock festa - OK,kad si vec tamo. Al ovako,da se cimas do Kavarne (isto 900-1000 km-a),pa za mesec dana opet do Burgasa (jos 1000 ),auuu...to samo fanovi mogu Edited May 15, 2009 by LazaGNR Quote
Ајлин Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 uzmi preslušaj sve. zaista fantastičan rad. ni za jedan album ne mogu da kažem da je loš ili da mu nešto fali. toliko šarenila u emocijama ne viđa se često i nije ni čudo što imamo poteškoća da ih svrstamo kad su ... nesvrstani jedinstveni su, stvarno. Quote
Ајлин Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 e da. odlična je to pjesmica, ali nisam po njojzi krštena, nego sam tih dana se podsećala nekih velikih bendova sa kraja osamdesetih i početka devedesetih , pa sam vrtela steelheart k'o blesava. nego - fnm moram da skoknem do mamuta da ćapim onu live@brixton academy. Quote
angels deserve to die Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 a šengen, važi li za madžarsku? bvlgarska viza se lako ili teško dobija, angels pretpostavljam da ti znaš? Imash o svemu tome informaciju na podforumu koncerti i metal info. Ja stvarno ne znam, jer ja odavno imam bugarsku lichnu kartu za stalni boravak tamo, pa mi viza i ne treba. Quote
angels deserve to die Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=41253 Quote
Ајлин Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 hvala. ući će u razmatranje. valjalo bi videti fnm. jedina prilika kada sam mogla da ih vidim je ako se dobro sećam sa alice in chains, the cult i metallicom... ako se dobro sećam.. 1991. budimpešta... imala pit kartu i razbolim se najstrašnije, zamalo u bolnicu nisam zaglavila... bah. Quote
Jimmi Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 hvala. ući će u razmatranje. valjalo bi videti fnm. jedina prilika kada sam mogla da ih vidim je ako se dobro sećam sa alice in chains, the cult i metallicom... ako se dobro sećam.. 1991. budimpešta... imala pit kartu i razbolim se najstrašnije, zamalo u bolnicu nisam zaglavila... bah. OMG! What a bummer... Quote
Ајлин Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 ma, grozno. sećam se da sam plakala od besa. posle se i fnm i cult raspali i metallica počela da pravi krš, pa mi je sad još žalije kad se setim toga. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 (edited) ima ih i na nova rocku,tu cu da ih gledim mada ne secem vene kao vi za njima Tako uvek bendove koji obozavate gledaju neki kojima i nije toliko stalo dok ih vi propustite,zivot je kucka Edited May 29, 2009 by Mlatim Zrake Quote
Jimmi Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 (edited) Jebote svugde dolaze oko Srbije, samo neće U Srbiju.. Edited May 30, 2009 by Jimmi Quote
Tomislav Sawyer Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Realno, prodalo bi se bez problema. Quote
Jimmi Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Koliko sam shvatio, rade samo festivale. Nisam video da organizuju samostalne koncerte... jebeni exit... Quote
Tomislav Sawyer Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Nema veze sa njima, Exit je hteo da ih dovede ali nisu mogli da se dogovore za termin jer FNM uzimaju godisnji u Julu. Jebi ga. Quote
Ајлин Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 šta je to bilo pre neku godinu sa pattonovim bendom? kenjao nešto, kao? Quote
Tomislav Sawyer Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 (edited) Bash to. Koji od dvadesetak projekata. Edited May 31, 2009 by House of Voivod Quote
Ајлин Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 nemam pojma mislila sam da vi znate. neki sa kojim je dolazio u bg?? Quote
Tomislav Sawyer Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Bio je sa onim Japancima, ali ne znam da je ishta kenj`o. Quote
VoivodBG Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 U Beogradu je bio sa Zu, koji su Italijani btw. Koliko me secanje dobro sluzi nista nije kenjao, bila su dva intervjua, jedan u mondu i jedan za domaci fan sajt. Quote
Recommended Posts