Jump to content

Recommended Posts

Posted

Није лоше, мада ми ниједан од бендове које си ми дао није баш померио гузицу. Најбољи ми је вероватно Taliön.

Хоће ли моћи да се добије Crillson ЦД на зајам кад га добијеш? Хоће ортаци да га прережу и искенирају омот. Ја га имам на плочи, па ми не треба.

Posted

e izvini ali originale stvano nikome ne dajem/pozajmljujem a posebno ne takve raritete.. ajd kad se budemo videli za The Vault donecu ti Crillson na CD-R-u i skeniran omot (prednji i zadnji) u JPG-u. moze?

ma to je sad samo pitanje ukusa, nemam pojma ali ja gotivim bendove koji su originalni ili imaju neki svoj unikatan zvuk (kao npr. Axiom - jedino da im je produkcija malo bolja ali ok)

za Talion, pa da budem iskren, meni je trebalo 3-4 pazljiva preslusavanja dok nisam "cuo" sve one rifove koji se cesto cuju u nekom totalno drugom planu pa nisu bas "lako dostupni" tako da Killing the World nije bas za "amatere" :)

nego, jesi ti bre procitao tekst za onu pesmu "america's demise"? brate mili, koji ameri! to ti se zove patriotizam! :)

trebalo bi promeniti ime pesme u "serbian's demise"....mislim stvarno..

e sta znas o francuskom bendu ADX??

p.s.

kul ti novi avatar! jea!

Posted

ОК, разумем. Једино што од ових мојих ортака, што се чувања ствари тиче, нема већих фанатика. Ја ти не бих ни тражио. Не чувам ствари лоше, далеко од тога, али такве углавном не волим да имам у свом поседу, баш знајући њихову вредност. Видећу са њима да ли ће бити задовољни омотом, диск свакако може. Мрзи их више да се акају и скидају ствари са плоча. ;)

Данас сам купио и "Omega Conspiracy" мајицу. Још само да нађем "Mad Locust Rising" на плочи и да употпуним колекцију.

Posted
ploca je totalna erotika, dodje mi da je kupim iako nemam gramofon :)

a to sam zaboravio hteo da kazem za pevaca, car ima totalno lud glas, kad krene onako da screamuje, nikad bolje.

hteo bi da gledam taj koncert videcu da ga nabavim nekako..

nego odradih neku razmenu s likom iz Kolumbije (ja njemu domaci Heller - s/t a on meni Kraken I+II album) lik se totalno lozi na srpski thrash i pita dal znam jos neki dobar bend da mu preporucim, ja mu rekao za Space Eater, Flush i jos neke.

Kada dobijes Kraken ostavi neki komentar na njihovoj temi, ja sam otvorio temu i niko nije postovao.

Posted

vazi ostavicu utiske o Kraken-u

to RNA:

e pa i ja isto cuvam diskove pod staklenim zvonom, znaci ono. ne dam ih ni rodjenoj sestri :)

ma skidanje mjuze s ploce moze da ispadne lose ako ti je losa oprema i los softver (koji se bese koristi za to?)

e strava, bas sam pre par dana video lika s tom majicom...nadam se da nisi jedan od "onih" kolekcionara (idi na Iron Maiden temu strana 188 i pogledaj listu koju sam postovao, 'leba ti) koji moraju da imaju 10 verzija istog albuma.................... :)

jel znas gde se radi dobra sito stampa?

hocu da stampam svoju Opeth majicu a ne znam gde se to radi (imam pripremljenu sliku, logo i majicu)

Posted

Не 10 верзија, то никако... То је просто бацање пара, поготово ако између верзија нема готово никакве разлике. Хајде ако су различити омоти, или имају неке бонус песме, али узимати штампе из различитих земаља само зато што су штампани у различитим земљама је тотално сулудо.

Мислим, да нисам такав могу да ти докажем тиме што нећу јурити Crillson на диску, кад већ имам плочу. Који ће ми ђаво да га дуплирам.

Posted (edited)

e vala mudro zboris. za mene to nije nikakvo 'kolekcionarstvo' vec bolest zavisti ili tako nesto.

a ta plocica od Crillsona je originalno izdata u 200 komada + bootleg verzija u 330 komada tako da ono.

videh slucajno na eBay-u Metallica "Creeping Death" 12" ali neka super posebna verzija (one sided master, tako nesto) prodata na aukciji za 540 $!!

wtf??

Edited by Whiteman
Posted

znaci stigao mi danas Crillson "coming of a new age" CD.

konacno!

e jel si slusao mozda odlicni bend Throes of Sanity i njihov jedini album iz '95 "the upheaval"?

oni su dosta "popularni" u andergraundu

nabavi kako znas i umes (mogu i ja da ti narezem nije problem)

• 2 weeks later...
Posted

Bas ste nasrali vas dvojica ovde o "podzemnim" bendovima iz Papue/Nove Gvineje...

Nadjite album Bas-Celik-a "Gundjaju Ti Za Sitnice..." iz Pozarevca da vidite sta je tandrljanje.

Posted
Bas ste nasrali vas dvojica ovde o "podzemnim" bendovima iz Papue/Nove Gvineje...

Знаш и такве? Де, препоручи неки! :)

Ми смо у разматрањима стигли најдаље до Аљаске, а то је и даље у Америки.

Posted

e pa RNA, velkam bek tu Serbia!

daleko dogurasmo bogami, zna neko neki bend sa Novog Zelanda mozda?

rado bih cuo.

e nego uzeh, na tvoju preporuku, Tygers Of Pan Tang "crazy nights" orig. japan CD izdanje.

nisam jos slusao ali kapiram da ce mi se svideti

na CD-u pise samo NWBHM........hehehe jedva cekam da stigne

Posted

Ја знам за неке бендове са Новог Зеланда, али нисам их слушао, па не знам тачно какви су.

Posted

e pa najblize novom zelandu sto ja znam je fenomenalni australijski FF power/heavy band Amethyst.

znaci totalno carska kombinacija svih onih super bendova sa zenskim vokalima tipa Tindrum, Malteze (e i njih sam slusao, strava su - "blessed are the strong coz they have the power in life!!!hehehe), Zed Yago, Messiah Force itd. ali za razliku od njih Amethyst ima one 'sabatovske hevi' rifove koji ubijaju a ortakinja (Liz Galea) peva fenomenalno!

znaci obavezno nabavi njihov 'flames to eternity' album!