рогозуб Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 (edited) okej bend bejashe, a ne jbna alogia x) http://www.youtube.com/watch?v=D59UfFmhbFc pre kolko sam chuo ovo i metal storm jbt... Edited January 30, 2011 by рогозуб Quote
wirus Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 odlican bend.. shteta shto ih aktivno vishe nema velika shteta.. Quote
Chicken Little 420 Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 iz intervjua sa cikijem.. Još jedna jako zanimljiva stvar je da se PSYCHOPARADOX vraća na binu. Nastupićemo 1. aprila na Sarajevskom metal festivalu, a usput ćemo povezati i Tuzlu, Podgoricu, Nikšić, a planiramo i svirke u Srbiji, Beograd, Smederevo, Jagodina ... Quote
рогозуб Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 (edited) dojajno sem ako to nije unapred pripremljena prvoaprilska shala x) Edited February 18, 2011 by рогозуб Quote
Pagan Saviour Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 do jaja,jedva cekam tu svirku u bg-u.. Quote
рогозуб Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 (edited) tek sad videh da ima i ovo sa egzita http://www.youtube.com/watch?v=TxZWJsudg74 http://www.youtube.com/watch?v=6KrnxGWrtzk Edited February 24, 2011 by рогозуб Quote
Saša Grbić Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Ovo je odlično. Nadam se da će i do Bl svratiti. Zna li se kakva je sadašnja postava? Quote
Hamsun Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 iz intervjua sa cikijem.. Još jedna jako zanimljiva stvar je da se PSYCHOPARADOX vraća na binu. Nastupićemo 1. aprila na Sarajevskom metal festivalu, a usput ćemo povezati i Tuzlu, Podgoricu, Nikšić, a planiramo i svirke u Srbiji, Beograd, Smederevo, Jagodina ... ovo vidjeh slucajno jos prije mjesec dana, ali se nisam mogao sjetiti gdje, pa tako i ne nadjoh ponovo, rekoh mozda sam poludio nesto. Quote
Pagan Saviour Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Ja sam procitao da nece svirati u Beogradu..smaraci.. Quote
El Karnisero Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Дођи у Смедерево онда,није преко света сунце му јебем. Quote
Pagan Saviour Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Pesma Like a Forever Reanimated Flame za koju je snimljen i spot u to vreme,sa njihovog drugog albuma.Jel neko gledao spot,i moze li da ga iskopa negde od clanova band-a ili na netu? Quote
Chicken Little 420 Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 haha, taj spot se stalno vrteo na ns plusu.. u principu, snimak u studiju na televiziji novi sad.. Quote
Pagan Saviour Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 znaci nista posebno,ja kada sam procitao spot,mislio sam da je u pitanju neki pravi spot a ne prangijanje na tv-u.. Quote
solicitor Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Ja sam to imao na video kaseti. Verovatno prva domaća metal pesma koja mi se baš mnogo svidela posle Hellera početkom devedesetih. Ako se ne desi da zaspim ili zaboravim, baš bih voleo da vidim svirku Psychoparadoxa. VOleo bih takođe da Brankovići urade nešto novo u fazonu PP, sa Alogijom se situacija previše razvodnjila bez potrebe, a oni su po meni najtalentovaniji i najsvestraniji metal muzičari s naših prostora. Šteta što se ta energija rasula na mnogo strana. Quote
AnaLizator Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Ovo na egzitu 07 je bilo jako lose, ovde jos i super zvuci, uzivo je bilo jaako tanko (a namestali se skoro dugo ko Mochugah), a i osim pevaca niko da se pomeri na bini (osim da sklone shishkice). Smorili su vecinu prisutnih, i svi koji su komentarisali su rekli da im je jako zao sto pevac ima tako mrtvu ekipu oko sebe... Quote
Chicken Little 420 Posted April 4, 2021 Report Posted April 4, 2021 (edited) Edited April 4, 2021 by Chicken Little 420 1 2 Quote
Grobodan Posted June 14, 2021 Report Posted June 14, 2021 Sranje ovo deluje, album se u originalu zove Apeiron i originalni omot je nemerljivo lepsi od ovog REX skrndelja. 1 3 Quote
Demon Seed Posted June 14, 2021 Report Posted June 14, 2021 (edited) Pa vec je bilo ono reizdanje na kom se zva Reapeiron, valjda je nesto tu doradjivano studijski dovoljno da osete potrebu to da signaliziraju dodatkom prefiksa..? 😄 Edited June 14, 2021 by Demon Seed Quote
Chicken Little 420 Posted June 15, 2021 Report Posted June 15, 2021 Da, slazem se, ovde je morao ici originalni omot s obzirom da je na vinilu originalni Apeiron (kasetni) snimak. No, izdavac je insistirao da to bude Reaperion naziv + omot, ko ce ga znati zasto. Quote
HUMAN Posted June 15, 2021 Report Posted June 15, 2021 Ako je tako onda jes glupavo.. al možda jednostavno taj stari artwork nije bio odgovarajući za vinilno izdanje.. ne znam da li je i cd ikada bio u ponudi sa tim starim omotom.. btw meni lepši ovaj REX skrndelj😄 Quote
Chicken Little 420 Posted June 15, 2021 Report Posted June 15, 2021 Ima i ova varijanta, ma, sve se da napraviti A evo ga i full stream - albumcina 1 2 Quote
Recommended Posts