mtk Posted July 13, 2007 Author Report Posted July 13, 2007 Na nesrecu prisutnih (nije nas bilo mnogo), juce im je ushtimavanje trajalu skoro koliko i svirka... Mogli su i impresivniji come back da naprave... Svega 5-6 pesama, meni je najbolje zvucala obrada "Symbolic", vidi se da pevacu to lezi,vezbao se na Death-u. Quote
RNA Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 (edited) Дефинитивно им је то најбоље звучало. А и каква им је то свирка без 'Like A Forever Reanimated Flame'??? И каква је оно лаганица коју је Срђан отпевао? Edited July 13, 2007 by RNA Quote
RNA Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Да ме убијеш, не могу да се сетим. Завршили су сет са 'Metal Storm', али назива оних песама од пре не могу да се сетим, а све их знам. Заправо, отпуно сам сигуран да су свирали 'Words Are Cold'. Quote
ba+a. Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 words are cold je jedna od najboljih x) . Quote
mtk Posted July 14, 2007 Author Report Posted July 14, 2007 Дефинитивно им је то најбоље звучало. А и каква им је то свирка без 'Like A Forever Reanimated Flame'??? И каква је оно лаганица коју је Срђан отпевао? Ta laganica je Apeiron, sa drugog (istoimenog) albuma, dobra pesma inace. Svirali su "words are cold" , "alpha & omega", "on the wings of mind", pa neka pesma koju nisam skontao, ili je sa "and you r life..." ili je neka obrada, onda "Symbolic", "apeiron" i "metal storm". Mislim da je to to. Sve u svemu, prekratko, s obzirom da smo ih gledali sat vremena a slusali tek nesto vise od pola. Quote
RNA Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 У, јеботе, не могу да верујем да нисам препознао 'Апеирон'. Ако се не варам, по сатници су имали 45 минута за свирање плус 15 минута за намештање, такод а су могли брже да се наместе, па да свирају више. Quote
Dowla Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Mene cudi to sto nisu svirali Four Time Sectors. Quote
mtk Posted July 14, 2007 Author Report Posted July 14, 2007 Nista, pricekacemo jos malo da izadje taj novi materijal, to bi moglo dobro da zvuci. Quote
StarbreakeR Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Bas bih hteo da ih cujem uzivo...a ko sad peva ako ne Srdjan? Quote
mtk Posted July 15, 2007 Author Report Posted July 15, 2007 Bas bih hteo da ih cujem uzivo...a ko sad peva ako ne Srdjan?Nemam pojma, prvi put vidim tog coveka.... Mada kontam da su mogli i nekog drugog naci. Ali Symbolic je odradio - svaka mu cast. Dostojno originala. Vise mu lezi Death nego Psychoparadox. Kontam da ce srdjan opet da bude vokal u studiu, a ovaj ili neko treci da peva uzivo. Quote
RNA Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 (edited) Певљач који је ту наступио је синоћ певао у Retribution. Значи, тај бенд је за мене откровење Егзита. Како људи растурају, то није нормално. Наступ бар 5 пута бољи од Psychoparadox. Мислим, у питању су све прекаљени музичари, Дамир је ту, Васић је ту, али гитаристу не знам, а човек јебе кеву како свира. Edited July 16, 2007 by RNA Quote
kuruz Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Е сад кад сам прочитао да су свирали Рат је мој пастир жалим штo нисам чуо Retribution... Quote
Perfector Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Xaxa, Kole je gitarista i osnivach Retributiona. To prvo. A ovo drugo, pevach Retributiona i Psychoparadoxa je Dushan Shupica, i on je i pre radio live nastupe sa Psychoparadoxom Quote
Ciki Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 (edited) Svirali smo posle Meshuggah, a oni su totalno promenili monitoring sistem i jos mnogo toga... U stvari, nismo se mi namestali toliko dugo, vec su se srpski tehnicati i tonci jedva pokupili da posle Meshuggah nastupa sve vrate na staro - a i nije im bas uspelo! Mi smo cekali njih da zavrse svoj posao, zato je potrajalo dok nismo poceli da sviramo...iz istih razloga smo morali da skratimo nastup - iako je bilo u planu da sviramo duze. U svakom slucaju, ko zeli moze da pogleda snimak sa koncerta. Ovo su linkovi za pesme "Metal storm" i "The spirit of yore". "The spirit of yore" je nova pesma koja ce se naci na novom albumu. Edited July 16, 2007 by Ciki Quote
mtk Posted July 16, 2007 Author Report Posted July 16, 2007 Svirali smo posle Meshuggah, a oni su totalno promenili monitoring sistem i jos mnogo toga... U stvari, nismo se mi namestali toliko dugo, vec su se srpski tehnicati i tonci jedva pokupili da posle Meshuggah nastupa sve vrate na staro - a i nije im bas uspelo! Mi smo cekali njih da zavrse svoj posao, zato je potrajalo dok nismo poceli da sviramo...iz istih razloga smo morali da skratimo nastup - iako je bilo u planu da sviramo duze. U svakom slucaju, ko zeli moze da pogleda snimak sa koncerta. Ovo su linkovi za pesme "Metal storm" i "The spirit of yore". "The spirit of yore" je nova pesma koja ce se naci na novom albumu. Pa ja sam skontao da je zvuk bio mnogo losiji na kraju veceri nego na pocetku, npr kad su bili MAD GOYA. Znaci Svedjani su se tu umesali... Quote
RNA Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Не, него онај чича тонац нема појма. Треба да чујеш какав је мени ефекат додао на вокалу на последњој песми, оно је криминално! Quote
mtk Posted July 16, 2007 Author Report Posted July 16, 2007 Не, него онај чича тонац нема појма. Треба да чујеш какав је мени ефекат додао на вокалу на последњој песми, оно је криминално!E vidos, zbog takvih "finih" ljudi sam ja zasharafio bajonet na gitaru, pa nek proba da mi sere!! ) Quote
bans Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Trebalo bi svi strani bendovi da sviraju jedan dan,pa druge dane nasi jer ovako nema smisla. Quote
Sisus Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Pa ja sam skontao da je zvuk bio mnogo losiji na kraju veceri nego na pocetku, npr kad su bili MAD GOYA. Znaci Svedjani su se tu umesali... Pa generalno je zvuk na svirkama losiji na kraju nego na pocetku. Zato se uvek treba gurati da sviras drugi. Quote
StarbreakeR Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 (edited) Novi album...HELL YEAH Krajnje je vreme bilo, boga mu E a stvarno, zna li neko ko je pevac...poznat mi do zla boga...al nikako da se setim... Edited July 18, 2007 by StarbreakeR Quote
StarbreakeR Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Jedva jebeno cekam...ova nova stvar razara...ubitachni rifovi, a bubnjeve da ne pominjem...jedva cekam, ponavljam, to da cujem studijski.... Quote
Saša Grbić Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 E, šteta što mi je loša konekcija pa to ne mogu čuti. Inače Apeiron mi je jedan od najboljih albuma, a Psycho paradox je među tri najbolja srpska metal benda. Quote
Recommended Posts