SATAN-iz Batajnice Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 U bre beogradjani ala vam je tesko da malo mrdnete... Pa SD je kolima na pola sata od BG-a. Pre ces da stignes sa Slavije u SD nego sa Slavije u recimo Zemun. Jel to autoputem kad ides 200?Znaci ako uracunam dve putarine u jednom smeru oko 500 din i jos 2000 din za gorivo izadje me preko 3000 din...Meni od Bataje do Novog Sada starim putem treba oko 40ak minuta zato sto ne moze da se juri+gde moze ima murije...Daleko je i veliki su troskovi... Quote
Uruk Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 joooooooooj e ne znam stvarno, da je u bg-u 99% bih dosao ovako sve zavisi od fucksa Quote
Metathrone Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Jel to autoputem kad ides 200?Znaci ako uracunam dve putarine u jednom smeru oko 500 din i jos 2000 din za gorivo izadje me preko 3000 din...Meni od Bataje do Novog Sada starim putem treba oko 40ak minuta zato sto ne moze da se juri+gde moze ima murije...Daleko je i veliki su troskovi... Ne brate, preko Grocke, bez frke, i ne treba ti 2k za gorivo vec oko soma. Bas smo juce isli na Queen nas 4 i cipili se po 250 dinara za corbu. Stigli smo do BG-a (i obrnuto) za 40-ak minuta. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Mislim da si pomesao.Batajnica je iza Zemuna,sto automatski implicira da ja imam recimo 30ak km do Grocke...A sem toga sta mislis koliko trosi auto od 1800kubika i (ja mislim) 150 konja?Posto je caletov u kvaru,moram da idem sestrinim... Quote
Saša Grbić Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Nadati se da će se Brankovićima svidjeti promjena pa da će napraviti neku veću turneju sa Paradoxom. Ja još nisam imao prilike da ih čujem uživo. Quote
Crusher Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Pozdrav svima, Valjda je normalno da ljudi proslave bilo kakav jubilej u svom rodnom gradu. Nije nikakva kinta da pet coveka u autu podele troskove za put! Ili je mozda bolje da Psychoparadox uopste i ne pravi koncert. Tako ce svima da ucine uslugu jer cemo biti bogatiji za kintu koju bi smo dali za karte i za prevoz. Quote
Saša Grbić Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Svakako da jubilej treba proslaviti u svom gradu, ali nebi bilo loše tim povodom napraviti i manju turnejicu. Quote
Metathrone Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Naravno, ali morate da uzmete u obzir i da Cvele (basista) radi u skoli kao profesor i morao bi da trazi slobodne dane ili bolovanje da bi mogao na tu turnejicu. Quote
Mita Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Naravno, ali morate da uzmete u obzir i da Cvele (basista) radi u skoli kao profesor i morao bi da trazi slobodne dane ili bolovanje da bi mogao na tu turnejicu. sta predaje Quote
Crusher Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Naravno, ali morate da uzmete u obzir i da Cvele (basista) radi u skoli kao profesor i morao bi da trazi slobodne dane ili bolovanje da bi mogao na tu turnejicu. Metathrone, ajmo da pitamo fanove. Bend ili skola, turneja ili predavanja? Sta mislis koji bi bili odgovori? Koliko kapiram ti se ovde pretstavljas kao PR Alogie na forumu, trebao bi da razmislis pre nego sto das ovakvu izjavu. Sto se turnejice tice slazem se sa Sasom. U par vecih gradova bi mogli da naprave koncerte koji bi im se isplatili. Quote
azal Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 dada crusheru ti si najpametniji dok te matorci izdrzavaju. Bolje Cvele da batali posao i da ide na turnejice gde ce (ako bude imao srece) zaraditi 50 evra po svirci. Quote
Metathrone Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 (edited) Naravno, covek je ozenjen i ima dete. Ne moze da izdrzava porodicu sa "turnejicom" Psychoparadoxa. I ja nisam PR Alogije, vec im moja firma odrzava sajt. PR Alogije je Miroslav Brankovic. sta predaje Srpski jezik i knjizevnost. I ne vidim sta je tu smesno. Edited November 9, 2008 by Metathrone Quote
Milogled Bluff Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 dada crusheru ti si najpametniji dok te matorci izdrzavaju. Bolje Cvele da batali posao i da ide na turnejice gde ce (ako bude imao srece) zaraditi 50 evra po svirci. 50 hebreja, možda sa Alogiom, sa Sajkoparadoksom teško... Quote
ProgressiveR Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Ako ovako radite sajtove, mene zaista zanima kako uopšte imate posla ... tabele, frejmovi ni C od CSS-a ... a da be pričam o validaciji ili diazjnu ... samo u zemlji Srbiji Quote
Saša Grbić Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Naravno, covek je ozenjen i ima dete. Ne moze da izdrzava porodicu sa "turnejicom" Psychoparadoxa. I ja nisam PR Alogije, vec im moja firma odrzava sajt. PR Alogije je Miroslav Brankovic. Srpski jezik i knjizevnost. I ne vidim sta je tu smesno. Znači kolega. Što se tiče ovog prethodnog, slažem se s tobom. Quote
Mita Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Srpski jezik i knjizevnost. I ne vidim sta je tu smesno. nije nista smesno nego hteo sam da stavim obicnog smajlija ali jbg izadje onaj smeljusko :) Quote
Metathrone Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 (edited) Nastup 20. decembra je pomeren za januar. Ne znam razlog, ali svirke ce sigurno biti. Naknadno ce objaviti tacan datum. Vise informacija OVDE i OVDE Edited November 14, 2008 by Metathrone Quote
Narsil Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Ја имам све албуме на касетама. Какав је ово бенд био... Quote
Mathenigma Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 e kad bi opicli opet neki reunion xD Quote
MunzeMetal Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Steta sto je posle uspeha Alogije ovaj bend zapostavljen. Je l' neko uopste zna da li ce izaci taj cetvrti album? Najavljuju ga sigurno jedno 4-5 godina a od albuma nista. Quote
MunzeMetal Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Не знам, та тема се избегава. Izgleda da je tako. Nevezano za ovu temu fin ti taj potpis (WH rules) Quote
Narsil Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 (edited) Па, јесtе тако, знам из прича са члановима бенда. Хвала. Edited September 9, 2009 by Narsil Quote
Recommended Posts