RaVeN Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 i cuveni kgb jbt...koliko sam se pre lomio da procitam njegovo ime...bas komplikovano....ovako skraceno zvuci bas mocno !! :) Nisam gledao ni jednu tekmu...'bem ti kablovsku !!! Najvaznije da su Gavranovi zabelezili prvu pobedu.....
rhapsoad Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 ako se dobro secam kabir gbadza biamila
rhapsoad Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 lepotan, ljubi ga majka eh kad su tu bili kgb, heris i mekenzi...
Trekl Neuljudni Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Uh...Fala bogu da na ovom forumu ima normalnih... Bas sam hteo da postavim topic ,kad vidim da ga vec ima... El vidite vi sta rade onaj ludak Tom i Randy Moss???Nije posteno... GO GO Imperatori
xVAKZx Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 NHL: Kakvog samo fajtera imamo u Nhl ligi u pitanju je Milan Lucic(Boston Bruins),prosto je razvalio igraca Tampa Bay Lightningsa Nick-a Tarnaskog. Ovo mu je treci fajt ove sezone,inace ima samo 19 godina i bio je kapiten Kanadske juniorske reprezentacije ove godine.
rhapsoad Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 nhl mene uzasno smara i nema veze sa temom
Trekl Neuljudni Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 El pratite domaci americki fudbal?U Bg-u ste mozda ste gledali Vukove?
rhapsoad Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Imam nekoliko drugova u bedemima iz smedereva tako da sam slusao mnogo o njihovim utakmicama. Nisam odusevljen domacom verzijom ovog sporta, i nemam zelju da ga pratim.
Trekl Neuljudni Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Pa "Bedemi" ti i nisu neka slika americkog fudbala u Srbiji...Imas puno dobrih ekipa,koje naravno nisu na nivou nfl-a al su za Evropu dobre...U subotu mozes da pogledas "Vukove" u finalu SELAF-a na adi...Pa presudi na osnovu onoga sto budes video....
rhapsoad Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 ma svi su mi smesni video sam na tvu vukove i smorio sam se skroz za mene nije to to
Trekl Neuljudni Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Sutra veliko finale SELAF-a...beogradski VUKOVI vs budapest Wolwes na adi u 12:30 Ljubitelji ovog sporta ce moci da uzivaju u vrhunskom fudbalu...
*S_L_A_S_H* Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Evo im ga : VUKOVI BEOGRAD-WOLVES BUDAPEST 28:27 SAMPIONI!!!
Trekl Neuljudni Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Kad me nije strafila cuka na tribinama...Najbolja utakmica koju sam u zivotu gledao.....Mada vise volim da igram...
rhapsoad Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 ala je sinoc nju inglend razvalio vasington... deluju mi previse jako za konkurenciju ali videcemo sledeceg vikenda igraju protiv indijanopolisa
Trekl Neuljudni Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Patriote su zaista jachi negi ikad...Ne znam kolko ce potkovice da imaju srecu... Nego jesi li gledao finale selafa?To je bio pravi fudbal...
Џејсон Њустед Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Green Bay dobio u produzetku, pas za 82 jarda i naravno touchdown! FAVRE car
rhapsoad Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 da da farv je odlican, meni uz mekneba omiljeni kvoterbek nisam gledao nase, rekoh ti da me ne zanimaju za mene je samo nfl vredan paznje, nema nista be ogromnog punog stadiona, i one njihove atmosfere
Џејсон Њустед Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Green Bay naravno dobio, opet u gostima ali kakva utakmica Indianapolis- Nju Ingland!!! Ko nije gledao zajebao se, Koltsi iako osvajaci Super Bowla izjebani u 5 minuta!!!!
rhapsoad Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 strasno nisam video koliko im je trajala akcija za tacdaun kad su smanjili na 20:17 ali bila je poprilicno kratka, a akcija za drugi je trajala 48 sekundi... navijao sam za indijanopolis ali moram da priznam da su sudije naprvaile 2 ili 3 bas velike greske na stetu patriota u svakom slucaju zasluzena pobeda nju inglenda dobio sam novog omiljenog raninig beka, joseph addai je kralj onaj tacdaun na kraju prvog poluvremena je bio fenomenalan sijetl i filadelfija su mi izgubili, i kako za sada izgleda ni jedni ni drugi nece u plej of, tako da cu morati da navijam za meni 3. i 4. omiljenu ekipu, a to su pekersi i koltsi
Џејсон Њустед Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Od svih utakmica koje sam gledao u poslednjih par godina ubedljivo najjaca je bila SF 49'rs vs NY Giants kad su komentatori na poluvremenu slali ljude na spavanje jer su NYG vodili valjda 30 razlike i na kraju izgubili, doduse bili su osteceni u poslednjoj akciji za faul na samo par jardi od gola. Da mi je naci snimak tog meca...
Trekl Neuljudni Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Predobra tekma...Nije Maning kvoter koji ume da igra pod pritiskom ,al zato Tom ...Al bolja je bila tekma Vukova,...
rhapsoad Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 ok koliko god da podrzavas domace timove, moras da budes malo realan, ne mogu da se porede neki nasi amateri sa mozda 2 trenutno najbolje ekipe u nflu
Trekl Neuljudni Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Nisi razumeo sta sam hteo da kazem...Ne poredim ja timove nego neizvesnost utakmice...
Recommended Posts