Jump to content

Recommended Posts

Posted
Gleda li neko domaci hokej?

U toku je polufinale plej ofa.

da, partizan - zvezda 1:1..cigani dobili prvu na penale, pa ih mi odrali drugu..i sad cemo 3.

jbg, off, al' morao sam da odgovorim

• 3 weeks later...
Posted

pa s obzirom da je pauza izmedju 2 sezone tesko da bilo ko ima da kaze bilo sta :D

brad favre je zavriso karijeru, steta sto nije uzeo titulu u ovoj poslednjoj sezoni... ali dobro

Posted (edited)
ja sad kad su mi ispale sve ekipe koje volim, navijam za new engladn jer su iz bostona :D

tamo ima mnogo iraca :D

A ti si naravno Irac?

Gleda li neko domaci hokej?

U toku je polufinale plej ofa.

Cuj gleda li? Igrao bre. Davno to bese doduse. Nismo tad ni imali plejof per se. A i ganjali smo se sa Slovencima. Go Kings.

Kao svaki pravi Andjelino, reci cu sledece. Fuck Packers, fuck Patriots, fuck Boston and in general, everybody fuck off. Go Rams! Errr, uh, oh waidaminute. Fuck Rams too. Navijao sam za Njucu normalno. Ilajdzu. Znao sam da mali nece da razocara i kladio se sa 'munima iz MasacuseCa i okoline. Koji su se smejali grohotom. Joj, kako sam se kasnije nasladjivao njihovim parama i mukom. Neopisivo.

Edited by Odliveni Mozak
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

први викенд у септембру почиње лудило!!!!!!!!!!!

оће ли имати преноса, ако неко зна нек јави :pivopije:

Posted

cuo sam da je poginuo sad skoro neki od ovih pokretaca kod nas?

prosle godine sam redovno posecivao adu,najbolji popodnevni provod !

• 2 weeks later...
Posted

Sport Klub !!

Moji gavranovi u predsezoni 1-3...new england 0-4...giantsi ostali bez pola tima...

Ocekujem da jos jedno iznenadjenje, kao prosle godine, osvoji superbowl !

Posted (edited)
Favre u Jetsima....ajd sad pogodite za koga cu navijati

Golemo je sto ce on izgleda biti prvi kvoterbek...gledao sam tim Jetsa...nestao je Penington...tako da ce "cica" bacati 99% !!

Ravensi nemaju QB-a...ustvari, igrace ruki Dzoe Flako....ostali su u bolnici !! Ocekujem jos jednu sezonu na dnu !! :udri:

Edited by RaVeN
Posted

Ko...Tom Brejdi ? Hehehe...ne volim ga nikako...

Ocekivani rezultati prvog kola....jedino mi ovo deluje kao iznenadjenje....ubedljiva pobeda buf nad sea !!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...