Jump to content

Recommended Posts

Posted

mislim da u NFLu takav snap nije dozvoljen i zato to ne bi u zivotu proslo. Na stranu to sto bi oni u odbrani zapravo i gledali nesto :)

Inace, gde si to gledao Patriote, ESPN America je davao Baltimor

Posted (edited)

gledao sam prvo poluvreme, bilo je 20:7 i otisao sam da spavam :(

inace, ESPN America bi trebalo da daju ceo snimak pocev negde oko 19h pa cu da vidim sta se desavalo :)

polovina sezone, rekao bih da se u AFC odvajaju Jets, Patriots, Steelers i Ravens i neko od njih ce najverovatnije i pobediti. U NFC Giants, Eagles, Packers i Saints

Edited by Oddball
Posted

i jos je oborio rekord karijere u osvojenim jardima bacanjem (kakav prevod jbt) ali ono sto me vise cudi je kako uspevaju da ga zakrpe i spreme za tekmu nakon sto je prosle dve nedelje izasao pre kraja. Inace napunio je 41 pre oko mes' dana

Posted

ma znam, ali vazniji je podatak o ukupnom broju jardi u karijeri, pretpostavljam da je i tu negde u vrhu...

nego sad se setih da treba da uvedu ono pravilo da nema udaranja kacigom od kacigu valjda, jer kao bilo je nekoliko ozbiljnih povreda ove sezone, mislim ako to uvedu stvarno su picke, pa nisu balerine jbt. uostalom nose vise zastitne opreme nego bilo koji drugi sportisti...

Posted

to pravilo valjda postoji ali su ga sad izmenili i jos su sad uveli kazne, Harison iz Steelersa je dobio valjda kaznu od 50000 dolara pre dve nedelje i Meriweather iz Patriota isto i jos neki sto ne mogu da se setim. Nisu balerine, tacno, ja sam za to da se ne stede, nije stvar u krljanju, sport je takav da se odmah primeti ako ne dajes 100% ALI postoji razlika, ako se igrac 'lansira' odozdo kad se sprema da obori protivnika, to je vec nedopustivo i ocigledna je namera, e TAKVE stvari treba zabraniti, isto kao sto bi u fudbalu trebalo svako ulazenje sa obe noge da bude odmah crveni i kraj price. U nedelju kad su igrali Coltsi i Eaglesi doslo je do ae da kazes sudara i kao joj dzabu, potres mozga a sve je bilo cisto, jednostavno desavaju se sranja, ali ovi iz lige preteruju

Posted

Da, video sam to sa Coltsima i Eaglesima, jako je gadno izgledalo; kao da je u drobilicu lik ušao, jedan ga je pukao sa strane i odbacio mu glavu, a drugi sa druge strane dočekao i nasadio. Kako je pao na zemlju, mislio sam da je paralisan. Posle su još u poluvremenu komentarisali da li je to trebalo da se sudi kao prekršaj ili ne, ali pošto nije bilo namere da ga povrede nije bilo tretirano kao prekršaj...jebiga, takav je sport.

Inače sa prošle utakmice... KC@Raiders...

Jacoby Ford returns second-half kickoff for TD

Dobro su mu put otvorili. Posle toga su preokrenuli utakmicu u svoju korist.

Posted

Pa u zadnje 3 utakmice su stvarno obarali rekorde, ne samo franšize veći i cele lige, ali ono što mene zabrinjava jesu prekršaji. Ne mogu da se pomirim sa time na kakve sve gluposti gube jarde, pa ajde da se može reći da to samo rookieji rade, ali ne mogu da shvatim kako nešto kao što je disciplina pre snepa može da bude toliki problem i veteranima, i da treneri ne mogu da izađu na kraj sa time. Ajde dobro, jak je tim, puno zvučnih imena, treba to još da sraste u celinu i da se uigra, ali iskreno, nema jedne utakmice, za sada, za koju mogu da kažem da su odlično igrali, čak i ovo do sada protiv Čardžersa, Bronkosa i Kanzasa, koliko god dobrih akcija imali uvek je jedna trećina tima bila slaba. Jednom, ofanzivni tim igra dobro, drugi put defanzivni vuče celu ekipu, a treća sreća ih usere kad specijalni tim odradi bukvalno neko čudo (kao ona dva FG bloka i sad ovo zadnje). Nikad nisu kompaktni u sva tri aspekta igre, ali ako ovako nastave daleko mogu da doguraju, po mojoj proceni mogli bi i u plejof da uđu, ako se čuvaju povreda, ali sam sumnjičav da li bi dalje od toga prošli. Ipak, skupo se plaćaju početničke greške u važnim utakmicama...ali za sada, dobro ide i osećaj je super. :D

Posted

Koja utakmica? St. Louis - SF?

Jel gledao neko Cowboys - Giants? Ja sam stigao samo highlights u toku utakmice (Rams-49ers) da vidim i kako čujem Cowboysi su iznenadili NY. Ako se dobro sećam i struje je nestajalo na stadionu na nekih 20-ak minuta. Mogu misliti ludnicu koja je nastala. Mislim da je Arena 2 prenosila ovo.

Posted

Vick, covek koji je bio u zatvoru i sta sve ne, pa eto sta radi.

Inace, pobeda Dalasa je iznenadila svakoga, naravno, sad na ESPNu ihahaj kenjaju kako se America's Team vraca i sad je sve u redu sa svetom. Na stadionu (koji inace vredi valjda oko 2 milijarde) je dva puta za 10 minuta nestalo struje a najgore od svega je kad su posle rekli da to nije prvi put da se tako nesto desava :haha:

a na temu Rams - 49ers, prvo gubljenje zivaca je bilo na nasem 3rd & 1 kad je trener izabrao najocigledniji moguci napad za koji su svi u univerzumu znali kako ce da zavrsi. Drugo gubljenje zivaca je bilo kad su SF na 4th & 18 uspeli da se provuku i zavuku TD u sledecem napadu. Trece i najgore je bilo jebeni NEPOSTOJECI PASS INT na njihovom 3rd & nesto nezamislivo sto ih je primaklo da mogu da sutiraju za pobedu. Kad se zavrsilo samo sam otisao da spavam koliko sam se skenjao. I naravno nisam nista spavao :(((( Ali Sam Bradford je ODLICAN. Odlican pregled igre, jaka ruka, visok je i pokretan i nije ga lako oboriti. Da se Clayton nije sjebao protiv Detroita bilo bi jos bolje. Odbrana nam je 6. u ligi, fali nam jos samo neki predobar lik u secondary liniji. Ne mora da bude Polamalu, Asante Samuel ili Ed Reed, ali nesto na taj fazon moze :D

Ipak prica nedelje je bila povratak Chad Penningtona, koji je vazio za mozda i najveceg talenta NFLa da ga nisu povrede tako sjebale. I ugovor mu kaze da dobija 200000 po utakmici koju odigra. Poceo je protiv Titana, odigrao je dva napada, sjebali mu nogu i to je to za njega.

Posted

Da, da baš su ih gadno sjebali. Nema ništa gore od FG u produžetku i ono što je najgore, gledaš kako leti, a ne možeš ništa da uradiš da ga sprečiš. Ono što mi je za Ramse posebno krivo je to što su u gostima imali priliku da uzmu pobedu posle dugog perioda neuspeha ali ih baš gadno usralo. (a da ne pomenem posebno zadovoljstvo koje bi imao kao ličnu osvetu za battle of the bay }:D) Ali dobro, 3 TD ponštena SF-u, i to je bilo takvo jebanje u mozak za njih; mogu misliti.

Ja sam se dvoumio dal' da gledam Dalas i NY ili ovu Rams-49ers, ali pošto su mi Ramsi bliži srcu ipak sam se za ovo odlučio.

Posted

a jebiga, jeste, da smo ih dobili onda bi oni pizdeli sa pravom kako nije zasluzeno jer su im 3 TDa ponistena.

Ali pazi sezonu:

- prva nedelja protiv Arizone: C. J. Ah You (da, tako se zove) uzme loptu i ispadne mu na 1 jard od end zone. I ovi onda ubodu TD nesto malo pred kraj i nije ostalo vremena.

- druga nedelja protiv Raidersa: isto gusto, napeto, blizu, bla bla bla

- peta nedelja protiv Lionsa: ubise nas sacuvaj boze ALI sjebali Claytona (#1 WR)

- sedma nedelja protiv Bucsa: vodimo sve vreme i primimo TD na 4 sekunde pre kraja

- deseta nedelja tj. ovo sad: vec receno

Ramsi su mogli da budu bar 6-3 do sad, u krajnjoj liniji cak i 8-1. Realno da mi je neko rekao da ce biti 4-5 ja bih rekao super, moze, daj, bla bla ali nacin na koji se sve odigralo je da poludis, majke mi :P

Posted

Kakva katastrofalna igra danas. Polomise nas. Napad je bio, najlepse rečeno, smešan. Trčanje je naišlo na zid, jedino mi nije jasno šta je Tom Cable čekao toliko dugo da uvede Gradkovskog? (mada i ovaj se nije nešto pokazao, ali je bar kurcem uspeo da mrdne za razliku od Jasona) Odbrana mlitava, zato je i rezultat tako očajan. Realno, niko se nije istakao. Očekivali su da će Ford da učini neko čudo zato što je prošli put to uspeo, naravno to se nije desilo. Jedino pozitivno što se može reći je da nije bilo toliko prekršaja protiv njih, a ostalo blagi očaj.

E da, i ovo:

Seymore hits Ben Roethlisberger

:pivopije:

Posle sam se toliko smorio da me mrzelo da gledam bilo šta drugo, ali evo opet se vratih na Remse, a kako vidim i Patriote imaju napaljenu utakmicu.

Posted (edited)

Biće tesno, a i za Remse. Bredford je baš zajebo, ali da je konektovao tamo pred endzonom bio bi lep TD jer je dobro bilo osmišljeno.

ispravka: E dokurca!

Edited by Nixx
Posted (edited)

kako je Big Ben pao kao pickica, a nakon sto mu je iskusno dobacio, pretpostavljam ovako nesto "lol did u seymour td plays" :D

inace, Atlanta je jak tim, ovo pred kraj stvarno nije bilo potrebno, jebiga ajde jednom da ode i na "nasu" stranu, pih >_< ali Bradford je car, kad se receiveri oporave ima da ih peru sve kao da je ponovo '99 :D

Edited by Oddball
Posted

Texansi trenutno dominiraju Titane. Foster i Ward šiju teren trčanjem, a Schaub super baca (imao je 10 vezanih kompletiranih pasova u prvom poluvremenu). Neverovatno kako od jedne presečene za Texanse sve uklopilo u ritmu. Evo sad se Titani nešto migolje, ali do sada baš ništa nisu pokazali. A inače oba tima su loše igrala u poslednje vreme, s tim što su Texansi imali baš jako loše sreće u prošle dve i tesne gubitke.

Inače Raidersi najavljuju blitz na Miami...ova je jako bitna ako žele da nastave trku za plejof. Kako Cable najavljuje većina povređenih je u opciji da će ipak zaigrati...videćemo.

Da li je neko gledao Saintse sada u sred nedelje, meni je skroz skliznulo s uma, a čuo sam da je dobra bila? :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...