Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Nisam gledao ni jedan mec sinoc. Hjuston-Sinsinati je verovatno jedan od najslabijih parova u istoriji plejofa, boranija. Ocekivao sam ipak da ce Sinsinati da dobije. Detroit-NO je bio verovatno vrhunski mec kao i sto se moglo ocekivati. NO je prvi favorit za osvajanje titule, po meni. U svakom slucaju ocekuje se finale konferencije sa Green Bay-om, to ce biti pravo uzivanje. U onoj drugoj konferenciji ocekujem da prodje New England, iako imaju ocajnu odbranu, ali zato Brejdi razvaljuje.

Veceras ocekujem da prodju Pitsburg i Atlanta. Dzajantsi su skroz nepredvidivi, sa njima se nikad ne zna, mogu svakog da dobiju i da izgube od svakog. Pitsburg je favorit ali me ne bi iznenadilo da prodju kao New Orleans profle godine. U svakom slucaju mec ce verovatno biti zesce dosadan, ono tipa 20 poena maksimum :D

Posted

Dzajntsi i falkonsi su odigrali jednu od najsmornijih utakmica u istoriji NFL-a.Toliko smaracku da je nisam ni odgledao do kraja,ne znam ni kako se zavrsila,bese dzajntsi nesto vodili.Znam samo da detetu nikad necu dati ime Dzakviz.Stilersi nazalost u produzetku izgubise od Denvera,al je zato bila fantasticna,zivce da pogubis.

Posted (edited)

Kao fan stilersa mogu slobodno da kazem da su igrali ko babe! ok, ubijeni Clark (promaja u odbrani), Troj nije mogao da pokriva 2 pozicije, debeli sjeban vec duze vreme i nema Mendehala..al ono juce je bila maltene agonija. Totalno bez ideje, prokleti Tebow ispade igracina! Al kako god, Denver je bio bolji i sad ce da odu kuci sa jedno -40 kad ih Patriotsi dohvate ;)

Edited by Ozziris
Posted (edited)

Zasluzeno? Diskutabilno! Izveli su 2 napada 5 mina pre kraja..najgori napad koji sam skoro gledao, svi poeni postignuti posle gresaka (turnovera) saintsa ili eventualno fambla ili inter. Odbrani svaka cast..al napad je dekadencija nfl-a!

Edited by Ozziris
Posted

Pa i odbrana je deo igre i to im i jeste najjaci deo ekipe i tu su trazili svoju sansu. Naravno da je NO bolja napadacka ekipa. Osim toga digrali su u napadu dobro onda kad im je najvise trebalo i pobedili su. Inace nisam video prva dva tacdauna SF-a. Kad su poveli 17-0 poceli su da taktiziraju nesto i idu vise na trcanje sto je moglo da ih kosta. U svakom slucaju i onaj zadnji TD Nju Orleansa bio je prakticno poklonjen.

Posted

Mnogo je NO gresio i to je tacno, onoliko ispustenih lopti i turnovera je katastrofa, ali jednostavno ne volim kad ekipa nema napad i igra po principu pomozi boze da odbrana odradi.

Posted (edited)

KONACNO! Posle mnogo meseci nerviranja, strepnji i propratnih peripetija konacno je stigao:

p2286843dt.jpg

A sto se tice veceras..nemam bas neke favorite, samo se nadam da ce mi ekipa iz fantazija (2 iz hjustona i 1 iz baltimora) dobro odigrati i doneti poene :) A sto se tice druge utakmice goooooooooo GB!

Edited by Ozziris
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...