Nixx Posted May 10, 2012 Report Posted May 10, 2012 Bredford je prerano ubačen u mlin zato je tako i ispao, slična stvar kao sa Metom Lajnartom, šteta jer je solidan potencijal tako propao.
Ozziris Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Veceras krece nova NFL sezona pa je red da se tema ozivi Kakva su vasa predvidjanja, jel neko ispratio draft i sl?
Talvi Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Voleo bih da siroti Raidersi najzad nešto urade , za njih i Saintse se navija jelte.
Ozziris Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Od raidersa se to ocekuje vec 3-4 sezone a ako brees bude ko prosle sezone sainsti treba da budu ok. Mene najvise zanima onaj mali vunderkid isto je dosao u coltse..kako ce da se snadje. Meni su Stilersi favoriti al s obzirom da su samo odbranu pojacali a da napad nisu ni pipnuli sumnjam da mogu nesto da urade.
sale 3sm Larry Flynt Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 fino,fino...i ove sezone pratimo brata Troja i srpski tim San Franciska. Za pocetak sezone uvek omiljena,nasa jedna jedina i neponovljiva 1
Geralt of Rivia Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 (edited) Nadam se da Falconsi mogu nesto da urade ove sezone, imaju odlican napad. Sto se Raidersa tice, oni dok ne nabave normlnog QB-a tesko da ce nesto uraditi. Jedino ih vadi zverina McFadden. Da se nije povredio prosle sezone ko zna dokle bi dogurali, tip je bio nezaustavljiv. Od rukija mi je najzanimljivji RG3, super je odigrao u pripremnim tekmama i ne bi me cudilo da dobiju Saintse veceras. GB vs 49ers na otvaranju, najbolja ofanziva protiv najbolje odbrane, sigurno najzanimljiviji duel veceras. btw. jel igra neko fentazi? Edited September 9, 2012 by Geralt of Rivia
Ozziris Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Igram ja na nfl.com..ali gomilu puta mi se desi da mi u postavi zaigraju 2-3 povredjena jer zaboravim da editujem tim Uih..nisam video da igraju GB vs 49ers..to ce da bude dobro. Jel zna jos neko izvor nekog besplatnog gledanja osim lshunter sajta? znam da ce arena prenositi utakmice al cisto ako mi se gleda nesto sto oni ne prenose
Јарослав Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Пробај овде. http://www.sportlemon.tv/
Ozziris Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Zahvaljujem inace, izgleda da arena 1 prenosi vec pomenuti mec GB-49ers..sweet
Geralt of Rivia Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 Dobre tekme bile juce, ali kakva ludnica u Nesvilu ono se stvarno retko desava Raidersi napokon odigrali dobro i to protiv Stilersa, odbrana odradila veliki posao na kraju. Ravensi isto u poslednjim sekundama uzeli pobedu Patriotama. Najvece iznenadjenje ove sezone je sigurno Arizona, mislim da ovako dobar pocetak niko nije ocekivao od njih.
azal Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 sudije su sramota. goodella treba ubiti sta radi ligi. komprimituje kvalitet celog sporta jer ne zeli da plati sudije.
Geralt of Rivia Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 Ono juce GB vs Seahawks su usrali nevidjeno. Lepo se videlo posle pregleda da je Jennings prvi uhvatio loptu i opet dosudise td za Seahawkse.
azal Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 to je najocigleniji primer, ali manje vise su losi u skoro svakoj tekmi. nisu oni krivi, nisu oni spremni za ovaj nivo. ovi se idalje nista nisu dogovorili sa sudijama, izgleda da price o penzijama koce. treba dati pravim sudijama pare sto pre jer je ovo stvarno sramota za ligu.
serblackbeard Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Само за Тампу и пиратерију. Јес да немају појма али нема везе.
Geralt of Rivia Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Ako je verovati novim vestima izgleda da je sklopljen dogovor sa sudijama i trebalo bi ove nedelje da se vrate na terene. U nedelju Eagles vs Giants, bice ludo kao i uvek. Taman da se podsetimo najboljeg preokreta ikad: [media=]http://www.youtube.com/watch?v=ddTacY83qBk&feature=related[/media] Legendarna tekma, uvek se najezim kad ovo pogledam.
azal Posted September 27, 2012 Report Posted September 27, 2012 ancient history. http://www.youtube.com/watch?v=8j1jkYAmIs4
sale 3sm Larry Flynt Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 IDEMO PICBURGEEEEEEEEE!IDEMOOOO TROJEEEEEEEEE 1 1
sale 3sm Larry Flynt Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 duvaj ga. e ovog rotlsbergera na kolac nabiti!
Geralt of Rivia Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 Jel prati neko plejof? Falkonsi kidaju, izgleda da je ovo njihova sezona
LoveHateLove Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 Ispade mi GB ...mislim da ce Brejdi da uzme trofej, dugo nisu nista uradili...ali ipak navijam za Hjuston...
Geralt of Rivia Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 Kapernik ih sahranio. Hjuston ima strasnu ofanzivu, bio bi do jaja okrsaj protiv Falkonsa. A nadam se da ce Brejdi da izduva, kao Pejton juce Ocekujem finale SF vs Falcons.
Dead Man Drinking Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Falkonsi kidaju samo u regularnom delu sezone. Patriote favoriti, mada sve je moguće. Bitno je da se gledaju dobre utakmice.
Recommended Posts