Antikristina Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Šta je igrao? Ako je mlađi, verovatno sam ga viđala, ranije sam gledala tekme baš često, dok je i moj brat igrao
Guest HEFEST Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Haj Tenta sta bi drugo. Mada koliko mi je pricao menjao je cesto pozicije u skladu sa potrebom posto nije ni bas toliko statican lik.
Guest HEFEST Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Ja to zovem Haj Tent jos od malih nogu i tako mi ostalo.
Antikristina Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Pa dobro, svakakve nazive daju ljudi Jedan od trenera pozicije zove po naški (trkač, hvatač...) To može tako jer u 'ženskom' fudbalu nemamo teklove, tajtendove i čuda...
Guest HEFEST Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Pa sve to moze i na nasem kao i vecina pojmova samo sto mi vise nemamo Vuka nego naslednike Boska Jakovljevica.
Antikristina Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Pa to i nije najzgodnije, a i zašto bi to iko radio kad veći deo klubova ima strane igrače, pa se svakako koristi engleski
Imrahil Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Sjajno, odvalili ih. Mening pokazao ponovo da je pacer
KazimKazim Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Da lie realan ovai Nfl... Kakav preokret Sihoksa, ovo sam mislio da ni u basketu ili hokeu ne moze da se dogodi... Vilson ceo mec u kurcu, ali igrao baiudza do kraia...i iscupa stvar, smekerski... Esu glupe one frazetine - ali neko ima muda i srce sampiona... A neko ko onai Bostik, ispusta loptu kao naigora cavuljina, kace lomi Gleda se i drugi par
Talvi Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 gledah i ja, jebiga Green Bay koliko je dobar bio u prvom delu toliko su se sasrali na kraju, čim su krenuli da se raspadaju onako osetilo se da će ih pokidati ovi
LoveHateLove Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 (edited) Navijam za GB ali ko ih jebe, napravili su nekoliko pocetnickih gresaka, i nisu ni zasluzili da idu dalje. Onom crnji ladno prodje lopta kroz ruke i zvekne ga u celo, pa ono pretvaranje za 2 poena, prosto neverovatno sta su dozvolili. Petriotse najmanje volim, ali i oni ce otici u finale. Edited January 19, 2015 by LoveHateLove
Јарослав Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Da lie realan ovai Nfl kako da bude realan sport u kom se rukama dobacuju jajetom, a zovu ga "fudbal"
Talvi Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 gleda li se finale večeras? ja ću krenuti, pa dokle izdržim ćale gotivi Patriote pa ću i ja biti u tom taboru ipak, smor je da Sijetl pobedi dve godine zaredom
lemmy sixx Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 To je onaj fudbal sto se igra jajetom i rukama? 3
KazimKazim Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Kompletan nonsens, doista Kurcina, nemam Arenu u Bg, a necu imati ni neta
sale 3sm Larry Flynt Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Ja na foksu nas'o bez nasih daveza.
Talvi Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 hahaha jebote šta se ovde desilo, ludnica
Antikristina Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Jebem ti i posao i ispite i sve, zaspala pre no što je počelo Znala sam da će Patsi da dobiju, jbg, stvarno ne može Sijetl opet (nažalost)
sale 3sm Larry Flynt Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Dogurao do kraja prve, iako me oba tima smaraju za medalju, za Sijetla sam navijao, jbg, nisu imali srece. Sad gledao rezultat i ovaj snimak mini Grand Show-a i Katarine Peric.Jebote koji ciganski vasar.
KazimKazim Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Ebes Arene, Foks izvukao...zaspao sam pred krai trece, dokie bilo 24-14 jos...mislim dae to bilo presudno, bez moe podrske - desio se potop...stigla Vilsona, Meningova kletva od proslog finala...i onakoe bio zreo za tragicara protiv Pekersa (platio na cuprii, umesto na mostu stail)...samo ne znam sto nie isao na Linca, koi bi zgradu preskocio i zid od cigala srusio, a kamoli par stodtridesetokilasa cistih misica (beibi Kuruz stail)...izdzilitao bi on tai edan jard, lagano
Talvi Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 izgleda da se od 2017. bar jedna ekipa vraća u LA - Raidersi, Chargersi i Ramsi su u opticaju naravno http://abc7.com/news/carson-city-council-approves-potential-nfl-chargers-raiders-stadium-/675583/
Talvi Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 za Raiderse se to priča već odavno pošto se finansijski baš krpe u Ouklendu, a u LA-u bi to dosta lakše išlo što me podseti, dosta zanimljiva mapa
El Karnisero Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Какви су папани у Тексасу, да не поверује човек. А и у Илиноису живе изгледа неке пичкетине. А за Оукленд ме не чуди, то му дође мало тржиште на квадрат.
Recommended Posts