Jump to content

Recommended Posts

Posted

Haj Tenta sta bi drugo. :mhihi: Mada koliko mi je pricao menjao je cesto pozicije u skladu sa potrebom posto nije ni bas toliko statican lik.

Posted

Ja to zovem Haj Tent jos od malih nogu i tako mi ostalo. :haha:

Posted

Pa sve to moze i na nasem kao i vecina pojmova samo sto mi vise nemamo Vuka nego naslednike Boska Jakovljevica.

• 11 months later...
Posted

Da lie realan ovai Nfl... Kakav preokret Sihoksa, ovo sam mislio da ni u basketu ili hokeu ne moze da se dogodi... Vilson ceo mec u kurcu, ali igrao baiudza do kraia...i iscupa stvar, smekerski... Esu glupe one frazetine - ali neko ima muda i srce sampiona... A neko ko onai Bostik, ispusta loptu kao naigora cavuljina, kace lomi :)

Gleda se i drugi par

Posted

gledah i ja, jebiga Green Bay koliko je dobar bio u prvom delu toliko su se sasrali na kraju, čim su krenuli da se raspadaju onako osetilo se da će ih pokidati ovi

Posted (edited)

Navijam za GB ali ko ih jebe, napravili su nekoliko pocetnickih gresaka, i nisu ni zasluzili da idu dalje. Onom crnji ladno prodje lopta kroz ruke i zvekne ga u celo, pa ono pretvaranje za 2 poena, prosto neverovatno sta su dozvolili.

Petriotse najmanje volim, ali i oni ce otici u finale.

Edited by LoveHateLove
  • 2 weeks later...
Posted

gleda li se finale večeras? ja ću krenuti, pa dokle izdržim :D

ćale gotivi Patriote pa ću i ja biti u tom taboru ipak, smor je da Sijetl pobedi dve godine zaredom :haha:

Posted

Ebes Arene, Foks izvukao...zaspao sam pred krai trece, dokie bilo 24-14 jos...mislim dae to bilo presudno, bez moe podrske - desio se potop...stigla Vilsona, Meningova kletva od proslog finala...i onakoe bio zreo za tragicara protiv Pekersa (platio na cuprii, umesto na mostu stail)...samo ne znam sto nie isao na Linca, koi bi zgradu preskocio i zid od cigala srusio, a kamoli par stodtridesetokilasa cistih misica (beibi Kuruz stail)...izdzilitao bi on tai edan jard, lagano

• 2 months later...
Posted

za Raiderse se to priča već odavno pošto se finansijski baš krpe u Ouklendu, a u LA-u bi to dosta lakše išlo

što me podseti, dosta zanimljiva mapa

sportteampopular.png

Posted

Какви су папани у Тексасу, да не поверује човек. А и у Илиноису живе изгледа неке пичкетине.

А за Оукленд ме не чуди, то му дође мало тржиште на квадрат.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...