Talvi Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 mene je malo začudilo i da su Raidersi najpopularniji u Kaliforniji pored mnogo više fensi Lejkersa i ekipe, ali očito je NFL baš daleko najpopularniji u državama generalno
sale 3sm Larry Flynt Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Ode Troj Polamalu u zasluzenu penziju.Kako sad nfl pratiti, cemu se nadati?
Talvi Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 a povrh toga Steelersi su dobili ekstra zajeban raspored naredne sezone, baš će im jebada biti http://www.steelers.com/schedule-and-events/season-schedule.html ali Tebow u Filadelfiji oni su toliko sumanut prelazni rok imali da će to biti ludnica
El Karnisero Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Ја не пратим више, када је The Bus отишао скроз ми је спласнуо ентузијазам, плус је онај Ротлсбергер или како се већ изговара једно мало иритантно говно.
lemmy sixx Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Sport za ljude koji nemaju veze sa sportom. 1 1
El Karnisero Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Да ли је Доброкес икада посумњао у свој суд? Његов логички систем је чвршћи од Хегеловог. 1
lemmy sixx Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Nikada. Jer moj sud je meni ustav. Sport koji se zove FOOTBALL a igra se RUKAMA I JAJETOM je za ljude koji sa sportom veze nemaju. Za Azale. A o logici da ne pricamo. 1
Talvi Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 ^ brate x puta je to objašnjeno već, ni ovaj ni onaj fudbal nisu dobili ime preko toga At a time when most sports were played on horseback, the term "football" was originally used to describe games that were played on foot (not a game in which you kick a ball with your foot). This includes soccer, rugby and American football.
lemmy sixx Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 Pa onda je svaki jebeni sport fudbal...rukomet,odbojka...debilni bejzbol....i atletika je fudbal. Idiotsko objasnjenje, koje veze sa mozgom nema. I cinjenica je da ogromna vecina vas koji pratite americki "fudbal" nemate veze sa pravim sportovima. No, ostavljam vas, dosta spama. Morate i vi kutak za neznalice da imate. 1
kuruz Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 živa istina treba im otvoriti poseban podforum za ovo, hokej, bejzbol i slično u okviru shoegaze podforuma 1
Talvi Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 živa istina treba im otvoriti poseban podforum za ovo, hokej, bejzbol i slično u okviru shoegaze podforuma razumem za ove stvari, ali što hokej jebote svrati nekad u ledenu kad igra Partizan, nema tamo samo košarka
kuruz Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 ma na NHL mislim ne može o tome da postoji posebna tema dva puta sam gledao HK Partizan odlično je bilo, mnogo zanimljivije nego na teveu ali je najveće ovacije dobio onaj lik što glača led između trećina mi urlamo, on izlazi iz bagera maše, skače spektakl
azal Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 bas ste srbende. nastavite da gledate ove vase picke sto se valjaju po travi i kad ih niko ne pipne.
sale 3sm Larry Flynt Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 Jebo im ja mater za to njihovo soccer.Kakav kurac soker ko je to smislio.Kad se kaze fudbal, 95% sveta zna sta je, jedino ameri misle na nfl.Postoje bre fudbal, ragbi i americka verzija ragbija-NFL.
Talvi Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 Postoje bre fudbal, ragbi i americka verzija ragbija-NFL. imaš i australijski fudbal - slično ragbiju, samo je teren okrugao tamo je to baš velika stvar, svi Oziji u rodbini mi se ubijaju od toga
Talvi Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 pa možda misliš baš na australijance, kod njih to ovako izgleda
kuruz Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 e to to, znam da sam jednom to gledao Eurosport najjači kanal i najbolje trenerke
sale 3sm Larry Flynt Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 imaš i australijski fudbal - slično ragbiju, samo je teren okrugao tamo je to baš velika stvar, svi Oziji u rodbini mi se ubijaju od toga imao sam neki dres/duks, kacam bio malji dec, zeleno-plave strafte,jal ovo jal bas ragbi,bem li ga, posto i to imaju.
Recommended Posts