Jump to content

Recommended Posts

Posted

i hurling, valjda najbrži sport na travi, sa onim drvenim palicama :haha:

jeste zabavan AF i bude bruka mnogo poena, baš sam pre neki dan gledao neku tekmu na Eurosportu - rezultat je bio nešto tipa, lupiću, 160 i nešto prema 60 i nešto :D

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 7 months later...
Posted (edited)

Da gledam ovo sranje, a ni ragbi, ne vadi mi preterano situaciju to što više ima međusobnog prijanjanja znojavih muških telesa. A tebi? :D

Edited by Demon Seed
Posted

Šta je s Jaretom, pustio mudašca po sportu opasno :haha:

Ni ja nisam uspela da odgledam do kraja, al mi je duša na mestu jer je Pitsburg pobedio

Za superbol moram neke gadne droge da izedem, slabo mi ide ovo bdenje

Posted

Ma dolazi, moduje :D nego što je počeo mnogo da se kurobeca i hejtuje, to je od Repetitora garant

A je l' si to 'pokušao da gledaš' sinoć ili pričaš za neku tekmu pre koja te je smorila? :D

Posted

Ma dolazi, moduje :D nego što je počeo mnogo da se kurobeca i hejtuje, to je od Repetitora garant

A je l' si to 'pokušao da gledaš' sinoć ili pričaš za neku tekmu pre koja te je smorila? :D

Nisam sinoć, nego ranije par puta na Sport Klubu, video da komentariše Erceg, pa da mu čujem glas 5-10 minuta, podseća me na MotoGP za kojim kriziram tokom zime.

Posted

jebem mater Areni što su prepustili ovo Sport Klubu pa se opet moraju juriti strimovi

večeras bi trebalo da budu zanimljive obe tekme, a u plej-ofu ću opet za Patriote da navijam

Super Bowl će biti u Kaliforniji, dakle po našem vremenu će se završiti otprilike u 7 ujutru :haha:

Posted

Zato i pitam, sinoć baš nije bilo dosadno, dobri igrači u oba tima

Jao, jebo vas taj Erceg, moram da ga čujem jedared :haha:

@Talvi

Ja nemam ništa od tih kablovskih i sranja, uvek strimujem sve, nije uopšte zajebano (eto, samo ne spoznah čari Ercega :D)

Posted

kakva krsina od utakmice...

Sijetl je definitivno bolja ekipa i bilo bi greota da su Vikinzi otisli dalje bez postignutog TD-a, a i igrali su kurvinski, nisu ni zasluzili...

vecera GB ima da se poigra sa Redskinsima

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...