Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

e moguce da sam ja pomesao, valjda je samo jedno od ta dva smelo. Au ovo je bre smehotresno. Kao ona Zvezdina zajebancija kad su doveli onu ekipu iz '91 a oni jadni matori, celavi i debeli >_<

Edited by Oddball
Posted (edited)

Go Packers GO! :D Najvece smaranje oko Super Bowl-a su oni jebeni koncerti i reklame i sva ta euforija sa poznatim licnostima koje su dosle da prate utakmicu.

PS

Zaboravih da pitam jel aktivan jos uvek onaj legendarni RB Stillers-a, zaboravih kako se zove ali znam da mu je nadimak bio autobus :D , mislim da je penzionisan ali nisam siguran.

Edited by LoveHateLove
Posted

u 1 na areni, ali pocinje mnogo ranije ona gorepomenuta euforija, mislim da to ima ucelo na strimu. Ajd pre početka ako imate neki link za strim. Šibnite ovde ili na pm. Kontam da će gasiti strimove u toku utakmice ameri, a linkovi će se tek moći nabaviti neposredno pred početak.

Ajmo stilersi! Predviđanja rezultata...

Pitsburg 23 - Gej Bej 20

odokativnio :D

Posted

E sad, ko bude kontrolisao vreme ima utakmicu. Brinu me dva tajma GB...

Mnogo slobodnija igra oba tima nego što sam očekivao.

Posted

Vise srece sledece godine Steelers fanovi :D Zasluzena pobeda GB-a, Rodgers carski odigrao iako je ostao bez dva hvataca u drugom poluvremenu i bez Woodson-a u odbrani. Realno da su bili kompletni ne bi bilo ovako neizvesno :mrgreen:

• Upvote 1
Posted

I da odbrana Stilersa nije tako olako shvatila prvu četvrtinu. Jako dobro realizovani poeni na preokretima. Sve u svemu, dobra utakmica.

Posted

Gladah malo pocetak , onaj Cowboys stadion je jedan od najlepsih sto sam ikad video , fantasticno !!!

I da Kristina Agilera je objasnila kako se peva , ako bude negde repriza pogledacu ceo mec ...

• Downvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...