Metal Bloodshed Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 ne seri....jedina prava napadacka ekipa !!!!!!! Jesu najbolja napadacka ekipa, ali ipak mnogo bolje igraju kod kuce nege u gostima. Gde se igra finale?
SL Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Da li je ima na Net-u neki sayt preko koja je moguce gledati NFL utakmice?? Kad vec niko od domacih televizija ne prenosi NFL, barem preko Net-a da da se gleda...
RaVeN Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Da li je ima na Net-u neki sayt preko koja je moguce gledati NFL utakmice?? Kad vec niko od domacih televizija ne prenosi NFL, barem preko Net-a da da se gleda... moze na netu....ali za pare, nista za free !! inace...prenosi sportklub, ali nemam jebenu kablovsku !!
necko Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 ja imam kablovsku... ali nemam sportklub
RaVeN Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 I zavrsen je Super Bowl XLI ... ocekivano Colts-i uzimaju trofej Vinsa Llombardija rezom 29-17! p.s. prvi put sam pogodio pobednika !!!!
Metal Bloodshed Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 I zavrsen je Super Bowl XLI ... ocekivano Colts-i uzimaju trofej Vinsa Llombardija rezom 29-17! E jebi ga, gledao sam samo prvu cetvrtinu i bilo je 14 - 6 za Chicago
_Grotesque_ Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Hoce li Avala emitovati snimak Pro Bowla? Nit` su prenosili, nit` snimak pustili a duvaju se nesto kao, jedini kod nas prenose NFL!
RaVeN Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Ne znam.... Gledao sam na SportKlubu...bila je zanimljiva tekma !! Jedva, ali ocekivana pobeda AFC-a !!
_Grotesque_ Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Gledao sam sinoc na Avali snimak. Za divno cudo, jednom su ispostovali programsku shemu.. Fina utakmica, mada su svi previse opusteno usli u igru. Sta znam, par finih poteza, 2-3 super TD-na, jedan (jedini) dobar tackle.. Nice.
RaVeN Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 jedan (jedini) dobar tackle.. kada je onaj lik iz washingtona odvalio onog mucenog pantera !!??!!
ALEXIE_AIC Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Ovog vikenda na programu su prve utakmice Nacionalnog Prvenstva Srbije, zvanično i prvog srpskog takmičenja pod opremom. Prvi meč u ovom takmičenju odigraće se u subotu na stadionu Vitezova u Kleku, gde aktuelni šampion Srbije i branitelj ligaške titule Klek Knights dočekuju najstariji klub u zemlji, Sirmium Legionaries. Pored ove utakmice, ovog vikenda sastaće se i Pančevo Panthersi i Belgrade Blue Dragonsi, u nedelju, 1. aprila, na stadionu SC Mladost u Pančevu.
Џејсон Њустед Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Predsezona je gotova, iduce nedelje POCINJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
RaVeN Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Yaoooooo....jedva cekam !! Nego....opet na SportKlubu (kao za inat...nemam kablovske naredni mesec) ? Ima li gde stream na netu (a da se ne placa)? Bas gledam sastav mojih gavranova.....ostali McNair, Tod Heap, Ray Lewis, Ed Reed, Suggs, McAlister .....plus dovedeno par dobrih rukija i Willie McGahee iz Bafala !! Super zamena za istrosenog Jamala Lewisa !! Ocekujem najmanje playoff !! GOOOOOOOOOOOOO RAVENS !!!
kuruz Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Мени је ово најдосаднији спорт на свету. Стално неки прекиди, ужасно за гледање.
Џејсон Њустед Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Prekidi su zbog izmena, pregleda snimaka a i da komentatori ponovo objasne pravila. Ko voli voli, ko ne voli zavolece,ha ha, Danas pocinjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kuruz Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Знам ја зашто се прекида, али је ипак досадно.
rhapsoad Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 da da danas pocinje sezona prosle godine nisam imao sport klub pa nisam ni pratio previse ali ove godine cu to da nadoknadim samo jos da vidimo ko ce da prenosi inace navijam za Filadelfiju i Sijetl
Џејсон Њустед Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 prenose ona dvojica sa pokojnog 3K u nedelju dve utakmice, yeah
rhapsoad Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 dejan golalic i predrag jurisevic za mene u oni najbolji komentatori u ovoj zemlji uz njih je nfl jos zanimljiviji(npr oni na avali su prosle godine morili, bar mene)
Џејсон Њустед Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Nju Orleans 10 Indianapolis 41 , kakav pochetak sezone
rhapsoad Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 ipak ne prenosi deki golalic jer je na specijalizaciji stomatologije u sad-u sada je tu neki novi lik
Џејсон Њустед Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Green Bay zakon, matori Favre josh igra kao car!!!!!!!!!
rhapsoad Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 (edited) slazem se da ja favre i dalje opasan, ne znam da li su tu i dalje green, i cuveni kgb odgledah prvo poluvreme tampa - new orleans i pokida ih tampa odlicna odbrana i odlicni jeff garcia u bili dovoljni za pobedu ovaj novi komentator zna mnogo, ali malo prekida dok prica, mozda je u pitanju trema nadam se ce vremenom biti bolje, nije showman ali je dobar Edited September 17, 2007 by rhapsoad
Recommended Posts