Antikristina Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Pravila su stroga, ali sam primetila da većina devojaka ne mari mnogo za to, a sudije retko kažnjavaju Prošle nedelje zamalo vilicu da mi polome, a kao beskontaktni sport
Antikristina Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Evo direktno sa terena (iz svlačionice ) Mi (Pantersice) smo prvo izgubile od Vučica, a posle pobedile Vojvotkinje i Kikinđanke. Nije loše s obzirom da treniramo pet meseci Dakle, tri pobede za Beograd, tri poraza za Kekendu To je to što se Severa tiče, rezultate ne znam, jedva živa ostadoh, ne mogu to sve da pamtim 3 1
sale 3sm Larry Flynt Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 u jbt 3 utakmice u jednom danu, svaka cas'. Poštovani gledaoci, i da odjavim u Beogradu je utakmica privedena kraju, publika je još pre dvadeset i četiri minuta napustila stadion, ja se izvinjavam, nisam mogao da se javim, jer su linije bile u prekidu. Ja znam da je sad već prošao i dnevnik, da ste vi verovatno krenuli na neke svoje nove obaveze, planove za sutra i dalje, ali osećam da mi je dužnost da se javim i da odjavim ovu utakmicu koja je bila zanimljiva, rezultat se od onog fatalnog šezdeset devetog minuta nije ponavljao, nije menjao, ostao je taj...takav kakav je..i znači džaba smo sedeli ovde realno govoreći.
KazimKazim Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Cuvaite to drugo mesto, te 'cke beogracke verovatno naibolje stoe sto se tice uslova (finansie, logistika i ostala sranja), a i imau naivecu bazu igracica za pokupiti (a i Tole namesta 100 %) Kip goin, kip goin, kip goin
Antikristina Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Nije meni problem da igram tri utakmice kad sam samo u odbrani, neke devojke ne izlaze sa terena, njima svaka čast Ne znam šta je Beograđankama jača strana (verovatno brzina), jezik definitivno nije baš su nekulturne, nikakve dame
Antikristina Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 Opet ja, al' sad baš i nemam čime da se hvalim Kikinda sjajna danas, tri pobede Vojvotkinje dobile nas i Vučice Pančevo ništa Bg-4 NS-3 Ki-3 Pa-2 Ostaje još turnir u Kikindi
sale 3sm Larry Flynt Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 Oderite ih u sledecem kolu sve! Stilersi ove godine jad i cemer, al uz njih sam i kad se slavi i kad se place! Troj Srbenda!
Antikristina Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 Nažalost, ja teško da ću igrati, možda uletim kao rezerva, ako budem mogla I ja sam vazda uz Stilerse, ovo sa Vikingsima su izbaksuzirali naši garant: http://www.saaf.rs/2013/10/01/nfl-spektakl-srbi-na-vembliju/
Antikristina Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 Odrale panterke, tri pobede <3 Novi Sad dve, Beograd jedna, Kikinda bez pobede ovaj put Sad se ne zna ko će u finale, sabiraju se bodovi, jer tri ekipe imaju po pet pobeda
sale 3sm Larry Flynt Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 Fak jeaaaaa :rockdevil: Eeee i Stilersi se omastise konacno. rotenskrozkozombibergera dokrajciti katanom i napakovati mu nova silovanja!
Antikristina Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 Ma ne znam da l' sam se više radovala zbog Pitsburga, žena Pantera ili đece Pantera, lep dan Što se tiče finala ženskog flega, biće da se bore Vučice, Vojvotkinje, Cats i Crowns. Nadam se da će biti u Beogradu da mogu da gledam
sale 3sm Larry Flynt Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Steelers_vs_Ravens_TroyBeingTroy/fe0e9383-e655-4740-a824-4bf87b4940ee Bog otac kralj car Polamalu PAVRRRRRRRRRR!
Јарослав Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 http://www.mozzartsport.com/vesti/divlje-macke-sampionke-srbije/63940
Antikristina Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 Baš mi je drago zbog mačaka, poznajem par devojaka i baš su fine A Vukovi su stvarno pederi neviđeni, mogli su da budu domaćini makar ovog finala, pa da gledam ženske Stisli dinar
Antikristina Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 (edited) Moram negde da se pohvalim, a na temi o dresovima bojkotuju američki fudbal. Mada, ovu temu svejedno više volim Edited December 15, 2013 by Yvette 3
sale 3sm Larry Flynt Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Pa od svih igraca gde njega jooooooooooj!!!!!!!!!
Antikristina Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 @Sale A što ne njega? Dobila od buraza za rođendan
sale 3sm Larry Flynt Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Ne volem Rotkvicuodburgera, vec nekoliko sezona mi igra po ganglijama,Zaboravio sam kad je to pocelo. e pa srecan ti bio rodjendan
Antikristina Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 E pa hvala Šta ćeš, ja baš najviše volim te što sve žive nerviraju
Antikristina Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Tisina? Na dan Superbowla? Ma ne mogu da verujem.... Mis'im stvaaaarno
Dead Man Drinking Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Prvo pravilo sporta Severne Amerika - Kad nema ekipe iz Bostona, finala nisu zanimljiva Gledaću koliko mogu, s obzirom da je sutra radni dan. Nadam se dobroj utakmici
Antikristina Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Ja ne mrdam iz kuće pa mogu da gledam Imam neki osećaj da će da izgube, al' ja navijam za Sijetl Samo se nadam da neće strim da me jebe, daleko bilo
KazimKazim Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Zbog brata Peitona - Bronkosi, mada ih ovako nesto i ne gotivim
Recommended Posts