Jump to content

Recommended Posts

Posted

izdaću Elvejev dres koji sam nekad davno imao, ali navija se za Sijetl baš zato što mi se čini da ceo jebeni svet navija za Meninga i Denver a ja ne mogu te nahajpovane opštenarodne heroje i velike favorite :haha:

Posted

nisam gledao nfl jedno 5-6 godina, ali navijaću večeras za denver, bili su mi među dražim timovima dok sam pratio. sa njima sam cepao madden svojevremeno. baš gledam roster malopre, samo meninga i velkera znam.

Posted (edited)

Ja za Stilerse, i oni isto u poslednje vreme, baš svaku koju sam ja gledala su bili usrani :haha:

I Raidersi su mi kul, njih cenim baš, oni su mi na drugom mestu :)

Edited by Yvette
Posted

Raidersi kvlt eternal, zgotivio sam ih u osnovnoj zbog Hanemanove nalepnice i dresa koji je furao

Verovatno smo ih svi zgotivili zbog toga :)

Ali generalno, jako dobar tim

Skal otprilike nabrojao sve što ja ne volim :haha:

Posted

Samo sporcki kolektivi iz Maiamia, lise Mocnih pataka iz Orenz Kauntia...Delfini. smecari godinama, pleiof upadne na svakih 5-6 godina...a nema vise ni takvih bratova poput Rikia Viliamsa, Zeka Tomasa, Dzeia Fidlera :(

Posted

taj logo Raidersa sam viđao okolo od najranijeg detinjstva i dan-danas mi je to najlepši sportski logo generalno, tako sam ih i zgotivio :D

gotivim i Saintse isto, a što se gradova tiče, svi iz Mineapolisa su mi kul :D

Posted

Samo sporcki kolektivi iz Maiamia, lise Mocnih pataka iz Orenz Kauntia...Delfini. smecari godinama, pleiof upadne na svakih 5-6 godina...a nema vise ni takvih bratova poput Rikia Viliamsa, Zeka Tomasa, Dzeia Fidlera :(

riki jebeni vilijams :rockdevil:

Posted

raiders grb sa ukrstenim sabljama kida.

moji sokolovi kurca vecerase jos na pocetku, pa sam slabo pratio ovu sezonu. posle povrede hulija dzonsa me nista nije zanimalo. a i brat stiven dzeks podbacio totalno, skroz ocajna sezona.

navijacu za shithawkse mada me ne zanima nesto preterano ko ce osvojiti, samo neka bude zanimljiva tekma.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...