Antikristina Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Ja mu volijem buraza Pa nemam ja te kablovske/satelitske i sranja... nemam ni tv
Talvi Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 izdaću Elvejev dres koji sam nekad davno imao, ali navija se za Sijetl baš zato što mi se čini da ceo jebeni svet navija za Meninga i Denver a ja ne mogu te nahajpovane opštenarodne heroje i velike favorite
Antikristina Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Šta bre svi, vi'š da nas ima samo na jumu dvoje za Sijetl, to je dobar deo
SkullKrusheR Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 nisam gledao nfl jedno 5-6 godina, ali navijaću večeras za denver, bili su mi među dražim timovima dok sam pratio. sa njima sam cepao madden svojevremeno. baš gledam roster malopre, samo meninga i velkera znam.
KazimKazim Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Ridacete suze, dok ja i brat Skal budemo kusali slatki ukus pobede
Antikristina Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Ih, ko da nisam navikla, uvek 'moji' gube Nesrećnik sam od malena
Talvi Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 alo, ja navijam za Raiderse, iznenadim se kad pobede
Antikristina Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 (edited) Ja za Stilerse, i oni isto u poslednje vreme, baš svaku koju sam ja gledala su bili usrani I Raidersi su mi kul, njih cenim baš, oni su mi na drugom mestu Edited February 2, 2014 by Yvette
Јарослав Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Raidersi kvlt eternal, zgotivio sam ih u osnovnoj zbog Hanemanove nalepnice i dresa koji je furao
SkullKrusheR Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 ja sam gotivio i remse iz vremena vornera i folka, a kasnije i tajtanse dok je vins jang bio mlada nada. sad ne znam da nabrojim 5 aktivnih igrača u celoj ligi.
Antikristina Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Raidersi kvlt eternal, zgotivio sam ih u osnovnoj zbog Hanemanove nalepnice i dresa koji je furao Verovatno smo ih svi zgotivili zbog toga Ali generalno, jako dobar tim Skal otprilike nabrojao sve što ja ne volim
KazimKazim Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Samo sporcki kolektivi iz Maiamia, lise Mocnih pataka iz Orenz Kauntia...Delfini. smecari godinama, pleiof upadne na svakih 5-6 godina...a nema vise ni takvih bratova poput Rikia Viliamsa, Zeka Tomasa, Dzeia Fidlera
Talvi Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 taj logo Raidersa sam viđao okolo od najranijeg detinjstva i dan-danas mi je to najlepši sportski logo generalno, tako sam ih i zgotivio gotivim i Saintse isto, a što se gradova tiče, svi iz Mineapolisa su mi kul
Јарослав Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 što se gradova tiče, u svakom sportu favorizujem neki drugi Sijetl/Oklahoma u NBA, Detroit u NHL, Ouklend u NFL, Čikago u MLS...
Talvi Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 btw mislim da ovo nije kačeno, a sjajno je: http://www.footballasfootball.com/
SkullKrusheR Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Samo sporcki kolektivi iz Maiamia, lise Mocnih pataka iz Orenz Kauntia...Delfini. smecari godinama, pleiof upadne na svakih 5-6 godina...a nema vise ni takvih bratova poput Rikia Viliamsa, Zeka Tomasa, Dzeia Fidlera riki jebeni vilijams
Јарослав Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 (edited) btw mislim da ovo nije kačeno, a sjajno je: http://www.footballasfootball.com/ Oakland i ovde dominira Edited February 2, 2014 by Јарослав
SkullKrusheR Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 ima baš do jaja grbova na ovom talvijevom linku, mnogi imaju baš kalčo šmek.
Talvi Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 po zemljama su podeljeni dizajni - italijanski, španski, engleski i nemački stil
sale 3sm Larry Flynt Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Sjetle, sta mores u Denveru kad si mrtav.
Talvi Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 a ima i ovoga, ovo je neki naš lik radio: http://www.behance.net/gallery/NBA-To-Football-Redesigned/13314983 ili ovo: http://majupra.imgur.com/futbol_hockey_kit
Geralt of Rivia Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 raiders grb sa ukrstenim sabljama kida. moji sokolovi kurca vecerase jos na pocetku, pa sam slabo pratio ovu sezonu. posle povrede hulija dzonsa me nista nije zanimalo. a i brat stiven dzeks podbacio totalno, skroz ocajna sezona. navijacu za shithawkse mada me ne zanima nesto preterano ko ce osvojiti, samo neka bude zanimljiva tekma.
Recommended Posts