Imrahil Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Kako P. Meninga ne mogu da smislim, navija za Sijetl
Talvi Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 btw jeste videli onu priču da planiraju da uskoro ukinu free kick? kao, procenat uspešnosti je 99.5% pa nema više svrhe imati to u igri, samo se gubi vreme
Јарослав Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 a ima i ovoga, ovo je neki naš lik radio: http://www.behance.n...signed/13314983 ili ovo: http://majupra.imgur...tbol_hockey_kit sjajno je, jebote
KazimKazim Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Haha, car ovai stoe iskopao kadar iz Simpsonovih
SkullKrusheR Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 buca ih odbrana sijetla k'o obdaništance. mening opasno podbacio za sada.
KazimKazim Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Auu, mislim da skoro nie bilo ovakvo gazenje u Super Bowl-u...Mening katastrofa, kapiram da su sve oci uprte u njega, ocekivanja i ostalo, alie odigrao kao da mue ruki sezona...nekako delue izbezumljen na terenu...sa druge strane Vilson, skoro bez greske, sve prolazi, razbioe Peitona u h2h duelu...i sto rece Skal - odbrana im igra perfektno, sasekose im sve pokusae u korenu...ako se cudo ne desi - Sihoksi zasluzeno uzimau
Antikristina Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 (edited) Odbrana sjajna, kao i uvek, ali mi Linč nije nešto u bist modu kao inače Ali kako je Smit majstorski presekao, divota Edited February 3, 2014 by Yvette
KazimKazim Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Proseta se coek - coast to coast, lagano Ne zna se koe jadnii, odbrana ili Mening...ruku pod ruku stail
Antikristina Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Nemojte biti žaobitni, saće Bronkosi da nakrcaju nekoliko TDa, čisto da bude zanimljivo Uglavnom tako biva
KazimKazim Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Kakva pirueta K'rsa, kakoe odrzao balans Tesko da se u istorii sporta desilo da jedna ekipa ovako zverski odigra finale, a druga kompletno pacerski...ko sad kad bi se nasli u finalu LS Leverkuzen i npr Real, i dobiu ih Svabe 0-8, bez suta na gol Reala...brutalna dominacia
Antikristina Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Prebrutalna, nisam ovo očekivala Eto ga jedan TD, čisto da ne budete žaobitni, kao što rekoh
KazimKazim Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 (edited) Pustili ih, dobre duse se sazalile Ali neverovatne stvari kod Bronkosa...bas sam posmatrao facu Meninga jos u 1/4...totalno pogubljen, kao dae pao s marsa...uzasan odabir pasova...jesu maestralni Sihoksi u odbrani, ali uopste nisu morali nesto posebno da se pomuce da skinu one lopte...ni da zapnu, ni da se bace, opruze, skoce visoko...maltene u ruke imie bacao... pa onda Demarius Tomas...imaoe par hvatanja, jedini dae nesto iole odradio tamo...i dobia pas, 30ak jardi od N-zone, ima prostora da krene dalje - prilazi mu lik i lagano mu izbia loptu Pa, onda 2 odbrambena, nisam zapamtio koa...hvata Teit loptu, nesto se i on pogubio, pa se vratio nazad umesto da jurne napred...i njih dvoica siromaha ga jedva nekako oborise, jos udarise jedan drugom o glavu, kaciga o kacigu...kao g(d)rogirani svi odigrali A sa druge strane, Vilson odigrao doktorski...haldnokrvno, bez greske, uvek pravo resenje, bez nekog kurcenja kao stoe Mening pokusao da baca holivudske pasove i feilovao nikad jace...skroz obrnute uloge, kao da njemu nie prvo finale i druga sezona, vec 16 kao Peitonu Twilight zone u Nju Dzerziu Edited February 3, 2014 by KazimKazim
Antikristina Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Kakvo izbijanje, ono što Tomas radi su neki očajni famblovi, pa za onakva sranja ja dobijam kaznene sklekove na treninzima Ne znam ni njemu koji je kurac
KazimKazim Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 (edited) I zvanicno - osvoise zasluzeno, kapa dole likovima...cestitke ovima sto su naviali za pobednicki tim, ja i Skal na krau osetismo sladak ukus kare banane Edited February 3, 2014 by KazimKazim
Antikristina Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Dobri su bili, mada nije nešto naročito uzbudljiva igra bila... Pomalo sam se smorila što je Denver ovako loš, iako su mi ziljavci
Talvi Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 gledah do poluvremena, nisam očekivao ovakvo silovanje uopšte, ali neka, ne bunim se
Guest HEFEST Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Pa nemam ja te kablovske/satelitske i sranja... nemam ni tv Eh da sam te ranije sreo!
truliandedzombileš! Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 mogao bi da je pratiš do škole. 1
Guest HEFEST Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Kupi cika bonu. Odi dedi, odi dedi...
Antikristina Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Šta, ponudio bi mi da gledam fudbal kod tebe?
Guest HEFEST Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Imam TV u podrumu pa bih onda opet morao da te vodim u mrak. 1
Guest HEFEST Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Salim se. Naravno da bi gledali fudbal kod mene. Pivo i grickalice i udri. Moj buraz igrao u Divljim Veprovima.
Recommended Posts