Talvi Posted January 10, 2016 Report Posted January 10, 2016 samo Šakan i onaj njegov iritantni visoki glas dok prenosi ali kida lik materiju, sad ga slušam dok prenosi NHL redovno
LoveHateLove Posted January 10, 2016 Report Posted January 10, 2016 ja gledam preko neta, zadnje kad sam gledao na TV-u bilo je jos dok su ona dvojica prenosila na trecem kanalu
Talvi Posted January 16, 2016 Report Posted January 16, 2016 http://espn.go.com/nfl/story/_/id/14572902/red-mccombs-trying-lure-oakland-raiders-san-antonio?ex_cid=espnfb San Antonio Raiders, dobro zvuci, vrh bi se uklopili uz Spurse
LoveHateLove Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 To bi bilo katastrofa. Mislim da Ouklend zasluzuje tim, dobra je atmosfera u onoj njihovoj rupi. Dobre su utakmice bile. Bice i veceras uzbudljivo. Nazalost ispali su GB, nesrecno, i Kanzas. U principu svejedno mi je sad ko ce da uzme, samo da nisu Patriote. Mozda bih vole da to bude Karolina.
Talvi Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 dobra atmosfera ali im je poslovanje na nuli, jedva da ikakvu zaradu obrću u Ouklendu, zato i razmatraju sve ove opcije Pekersi su mi nekakvi nebulozni bili cele sezone, videlo se da će da ispuše na ovako neku glupost. večeras baš teško predvideti obe utakmice, bilo bi dobro da Karolina prođe
LoveHateLove Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Pa zato sto nemaju nikakve rezultate vec godinama, a i sad su kosarkasi aktuelni tamo pa su pali u drugi plan.
Dead Man Drinking Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Kakva utakmica Denver - New England. Šteta što nije bilo produžetaka
Dead Man Drinking Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Uz'o Mening novu tituli. Nek mu je srećna penzija. Kakvu odbranu igra Denver, to je neverovatno. Svaka im čast
Talvi Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 jes vala, kul zbog njega, zaslužio je za kraj. Karolina se raspadala, malu decu su im pravili ovi. ono vraćanje panta je manje-više sve prikazalo
Antikristina Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 kasnim sa ovim al ajde, ako uspe neko od ljubitelja hendega da uhvati najgoreg qba ikad mislim na njihovog, #9
Dead Man Drinking Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Odlična utakmica. Zamalo da Brejdi opet zajebe protivnika na samom kraju, ali je ovog puta ipak zajebao sebe. Svaka čast Filadelfiji
kuruz Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 ja gledao do polovine treće i zaspao od dosade i šta je toliko fascinantno oko ovoga? sinoć komentatori, a danas svuda priča o ovoj akciji
Talvi Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 pre svega zato što je uvek veći rizik ići na tačdaun u 4. daunu i mnogo ko bi izabrao na ide na šut, no ovi ne samo da su imali muda da rizikuju nego su ih navukli na najprostiju školsku foru inače sjajna utakmica, obe ekipe gotivne i bilo bi mi drago ko god da je uzeo. žao mi je Brejdija, super je igrao ali im je odbrana bila jako neozbiljna, morali su mnogo manje da se zajebavaju kad su već videli kako su ovi odrali Minesotu u polufinalu Filadelfija i bukvalno gori naravno, najzad je kraj zajebancijama kako nemaju nijednu titulu
KazimKazim Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Zato stoe cetvrti pokusai (rizik) da nie proslo, bila bi lopta za NE...uglavnom se u takvim situaciama ide na konverziu od 3 poena...ali ono proslo, u finalu, 30-ak sekundi pre kraia poluvremena...SVRSAVANJEEE Brisi post
kuruz Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 gledao ja handegg u jednoj slici: ali lepo je to što je Brejdi osvojio još jedan SB 1
Talvi Posted October 7, 2019 Report Posted October 7, 2019 (edited) da krenemo sa pričom na vreme ovog puta 5. kolo bilo, retko lud početak sezone, gledah sinoć gomilu utakmica istovremeno a ponajviše Pitsburg-Baltimor, zabavno peglanje bilo ali potez kola ipak: ili ovako ako neće embed: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10214579063579538&id=1510029594 Edited October 7, 2019 by Talvi
Recommended Posts