Џејсон Њустед Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Sta ste se ucutali,kraj regularnog dela sledece nedelje a nema vatre???AJMOOOOOOOOOO Green Bay!!!!!!!!!!
negative creep Posted December 31, 2007 Author Report Posted December 31, 2007 (edited) New England usli u istoriju kao jedini bend sa 16 pobeda u nizu Edited December 31, 2007 by negative creep
rhapsoad Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 tesko ce ih neko poraziti ove godine nadam se green bay ili seatle u superbowlu
rhapsoad Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 poceo juce, a meni je juce nestao sport klub jebeni ptt!!!!!!!!!!!! nista od ovih prvih utakmica
rhapsoad Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 dobre utakmice sinoc steta sto green bay ispade, ali nisu imali nikakvu igru trcanjem, dok je favre skorz pao u drugom poluvremenu i zasrao u produzetku a onaj nesrecnik ubode field goal tek iz treceg... temperatura -18.33 stepena, stadion pun a skoro svi igraci u kratkim rukavima ili bez njih...
Milos BTS Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Strava bilo, bas uzbudljivo. Ajmo Giantsi!!!
rhapsoad Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 ja sad kad su mi ispale sve ekipe koje volim, navijam za new engladn jer su iz bostona tamo ima mnogo iraca
Џејсон Њустед Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ajde da vam neko tera uz kurac, pošto je Favre ispao navijaću za Giantse mada ne igra Šoki,jebi ga. Za NE sam navijao od kako su dobili Ramse a bili autsajderi,što će reći 7-8 godina,mada mi je GB ipak najmiliji tim. A sad paradoks-mrzim oba brata Mening,pa vidite kako mi je.
Џејсон Њустед Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Kakav meč! Ilaj Mening me sada bacio u dilemu-gledam ga 3 godine i uvek je on jebao ekipu ali ovo večeras je nešto sasvim novo. Izgleda da se ipak nisu zajebali kada su ga doveli. Stvarno ekstra meč,šteta što je kraj sezone,onaj cirkus na Havajima ne računam.
rhapsoad Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 odlicna utakmica, zao mi je sto nije trofej u bostonu, posto su vec red soksi osvojili prvenstvo u bejzbolu, a seltiksi si su najveci favorit u nba, bilo bi lepo da su pokupili sve trofeje svaka cast meningu kako se izvukao od trojice pejtriotsa i bacio onaj dugacak pas u poslednjem napadu koji im je doneo pobedu a kako samjuel nije da uspeo da prece onaj pas... ko ce sad da doceka sledecu sezonu(ni ja nisam ljubitelj pro bola)
AGGRESSOR55 Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 ovaj superbowl je bio odlican. samo sto sam navijao za patriotse...
Milos BTS Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ma ludilo je bilo....jos bolje jer sam navijao za Giants-e. Nisam verovao da mogu da preokrenu.
Shamandalie Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Gleda li neko domaci hokej? U toku je polufinale plej ofa.
El Karnisero Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Gleda li neko domaci hokej? U toku je polufinale plej ofa. Pogresila si temu,ovo je Nfl ne Nhl. Ali ako priznas oprosticu ti.
Shamandalie Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Priznajem da jesam. Zato sto ne pratim NFL----sta to bese?
Shamandalie Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Logicno, jer mi je to, bejzbol i banatske sore najdosadnije sportsko desavanje koje postoji.
Recommended Posts