RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Jedan od cenjenijih, a verovatno i boljih true metal bendova iz Nemacke. Ovih dana im je izasao novi album, ali bez polovine stare postave... Quote
Grobodan Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Ja sam slusao samo Bloodlust,OK album,ali nisam se nesyo preterano odusevio. Koji je najbolji,mozda cu imati vise srece...? Quote
RNA Posted November 21, 2006 Author Report Posted November 21, 2006 Nije bend za odusevljavanje, ali je dobar za cestu upotrebu. Hm, ne znam koji im je najbolji, tesko je odluciti se. Slicni su dosta. meni se bas na "Bloodlust" nalazi omiljena njihova pesma 'Dark Forces Lead Me To The Brimstone Gate'. Bespotrebno predugacak naziv, ali sjajna pesma. Quote
Angelystor Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Imam 3 albuma..a "prelaznu ocenu" mi jedinio ima "Wargods Of Metal"..i to samo zbog par pesama tipa title tracka, Battle Cry..jebeno im dosadna imena pesama..a i ako bi zamenili pevacha bili bi barem upola bolji.. Quote
RNA Posted November 21, 2006 Author Report Posted November 21, 2006 E, pa, pevac je jedan od clanova koji su u bendu ostali. Njihov DVD mi je bio dosta dobar, jedno 2 do 3 puta bolji od Majesty DVD-a. Quote
Speed_Dead Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 pravi tr00 power hevi ,prljavo i relativno brzo a i vokal je super (iako nije "skolovan" sablonski power glas... supr bend 111 Quote
RNA Posted May 30, 2008 Author Report Posted May 30, 2008 jebeno im dosadna imena pesama.. 'Dark Forces Lead Me To The Brimstone Gate'... каква песма! Quote
Јарослав Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Ово је одлично. Видим да за месец дана излази албум. Ау, још ће на њему бити и обрада Мисфитса. Quote
Runner Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Gledao ih uzivo onomad kod nas, pocetkom septembra 2009., u danas nepostojecem Living Room-u. Svirali su pred skaredno malim brojem posjetilaca, a citavo vece je zacinjeno nezaboravnim nastupom naseg ThunderLorda (tribute to Manowar), kome je izgleda bilo sudjeno da se bas to vece raspadne kao bend. Quote
Angelystor Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 http://www.mediaboom.org/460618-sacred-steel-heavy-metal-sacrifice-2016.html Ima pesma "Iron Donkey", ovo mora da valja. Quote
Grobodan Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 Poslusacu ja ovih dana, ne brini. Quote
Recommended Posts