RNA Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Strasno je videti da ovaj forum uopste postoji bez teme o ovom legendarnom bendu. Ovde godine su napokon zavrsili seriju reizdavanja kompletnog kataloga i izdali i novi album "Gates Of Fire", koji joste ne cuh. Inace, najbolji album, po meni, thrasherski "Mystification", odmah za njim "The Deluge" sa najboljom naslovnom stranom! Quote
Invictus Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Imam vecinu albuma i jedino sto mi se svidja je pjesma Necropolis. Ostatak je, pa recimo da bas i nije najslavniji. Quote
RNA Posted November 21, 2006 Author Report Posted November 21, 2006 (edited) I ti si mi moderator na heavy metal forumu... CCC. Bar tri albuma bi mogla da se podvedu pod remek-dela: "Open The Gates", "The Deluge" i "Mystification", mada su i svi ostali dobri. ovo je jedan od retkih bendova koji nema los album. Prvih nekoliko ("Invasion" i "Metal", kao i "Mark Of The Beast") su mesavina proto metala sa nekih progresivnih hard rockom, ali sve zajedno je u pitanju jedan izuzetan bend. Edited November 21, 2006 by RNA 1 Quote
Tempus Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Meni su najbolji Crystal logic, Open the gates, Deluge, Mystification i jebes mi mater ali ja volim i Spiral castle Quote
RNA Posted November 22, 2006 Author Report Posted November 22, 2006 Pa, volim ga i ja, ali mi nije tako dobar kao album iz 80-ih. @ Invictus: Brinem se ja za tebe vise! Quote
Odelo Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Skoro skontah da mi je "The Deluge" top 1 među traditional heavy metal albumima... Quote
RNA Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 Мени није ни близу првог места, мада би можда могао да се прогура у првих 10. Чак врло вероватно... Quote
RNA Posted May 15, 2007 Author Report Posted May 15, 2007 Открисмо топлу воду... Наравно да је добар бенд. Још само неко да ми помогне да генерала Непобедивог убедим у исто. Quote
Grobodan Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Novi album Voyager u februaru za My Graveyard. Nabavih celu diskografiju, krecem hrabro u proucavanje. Quote
Grobodan Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Evo, ajd da se oglasim. Prva 3 albuma Invasion, Metal i Mark of the beast su vise neki progresivni hard rock, zanimljivo, ali meni dosadno na duze staze. Ali krenuh da se upustam u njihove metal radove sa Crystal Logic iz '83. Fuckin' GODZ! To je jedan od onih bendova za koje pitas ljude da li su ih slusali, a kad kazu da nisu, ti se osecas bar malo vise od njih jer si slusao jedan takav kult. Ala serem :) Ne, bez zezanja, album je extra. Zanimljivo je samo sto je bonus track stavljena na trece mesto trackliste, pa malo rusi flow albuma,jer odskace produkcijski. Quote
lemmy sixx Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Pa ti je premesti na kraj. Ajd' bas cu da skinem ovaj bend,zaintrigirali ste me. Quote
RNA Posted January 20, 2008 Author Report Posted January 20, 2008 Evo, ajd da se oglasim. Prva 3 albuma Invasion, Metal i Mark of the beast su vise neki progresivni hard rock, zanimljivo, ali meni dosadno na duze staze. Ali krenuh da se upustam u njihove metal radove sa Crystal Logic iz '83. Fuckin' GODZ! To je jedan od onih bendova za koje pitas ljude da li su ih slusali, a kad kazu da nisu, ti se osecas bar malo vise od njih jer si slusao jedan takav kult. Ala serem :) Ne, bez zezanja, album je extra. Zanimljivo je samo sto je bonus track stavljena na trece mesto trackliste, pa malo rusi flow albuma,jer odskace produkcijski. Чекај док дођеш до "The Deluge" и "Mystification". То су права ремек дела. Quote
delay Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Ima da menja avatar,ko 'e se kladi? Quote
Grobodan Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Hm... Moguce, vrlo Stigoh do Mystification, a preskocih Deluge, ne znam ni sam sto... M je definitivno naj MR album za sada, ubacili su malo Thrasha, shodno tim trendovima koji su tad vladali, i taman je mesavina perfektna! Open the Gates je isto dobar, ali mi se ugnjezdio izmedju 2 vrha... Slusace se jos. Quote
RNA Posted January 23, 2008 Author Report Posted January 23, 2008 Ма, 'Death By The Hammer'... Нема даље! Quote
dr.lecter Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Imam vecinu albuma i jedino sto mi se svidja je pjesma Necropolis. Ostatak je, pa recimo da bas i nije najslavniji. Vidim ja na koga mogu ovde da se oslonim Imao sam par njihovih albuma davno u osamdesetim i prije par godina sam im opet dao sansu ali.. nesvidja mi jednostavno Albumi Mystification i Atlantis Rising su sve sto posjedujem i to ce vjerovatno biti i poslednji albumi ove "legende"koje sam kupio Quote
RNA Posted January 25, 2008 Author Report Posted January 25, 2008 Стварно сте слични и мени нејасни, али ајде. Quote
Grobodan Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Banuj ih! Nego, Out of the abyss je dosta Thrash, jesi slusao? Super album, Whitechapel ide u top 5 njihovih pesama. Quote
DragonHeart Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 My Graveyard Productions have confirmed February 29th as the release date for Voyger, the new album from Wichita, Kansas-based epic metallers MANILLA ROAD. As previously reported, Manilla Road are confirmed for the Play It Loud II Festival in Brescia, Italy on February 23rd, which takes place at Buddha. Other bands on the bill include HELSTAR, STEEL ASSASSIN, SABOTAGE, ELIXIR, ALLTHENIKO and FROZEN FEARS. Quote
RNA Posted January 27, 2008 Author Report Posted January 27, 2008 Ух, каква поставка бендова... Quote
Goxy Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 od ovoga sto sam slusao najvise sam se upecao na mystification i narocito na crystal logic.open the gates i out of the abyss su solidni,ali ne mogu reci da mi se u potpunosti svidjaju.rani albumi kao invasion i metal su mi isto slusljivi. Quote
Recommended Posts