FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Daj brate ajde molim te da mi narezes sve te butlege ! Ja imam 3-4 cini mi se ! Videcu dal imas onaj iz swecke iz kamiona sto svirali ?! Ako nemas da ti ja reznem njega . Elem evo kako se to nekada radilo : posle vi meni kazite da i danas 20godina kasnije ima ovakvih bendova .... JEBO SVE !!!! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Jedan od malobrojnih bendova gde svi znaju da sviraju a zvuce kao celina chak i najvishe klavijatura(oni su poznati streberi) zvuci tako suptilno i deo pesme\m/ Frubi jebote u ovoj sobi ima 20000 dolara Quote
Speed_Dead Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 nokturnus je kult...al pravi oldschool kada ideje jos nisu bile reciklirane.. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Jedan od malobrojnih bendova gde svi znaju da sviraju a zvuce kao celina chak i najvishe klavijatura(oni su poznati streberi) zvuci tako suptilno i deo pesme\m/ Frubi jebote u ovoj sobi ima 20000 dolara imas bendove koji imaju 200.000 $ pa zvuce kao kurac... moram da uploadujem snimak sa tog kamiona iz shwecke , tamo i nema opreme , a da vidis kako zvuce. jbg. ko zna zna ... uvek bilo ... da mu das tranzistor ima da zvuce kao sotona . Quote
Uruk Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 daj taj snimak sa kamionom, to moram da vidim... Quote
Goxy Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 imao sam jednom priliku da kupim plocu the key za neke sitne pare,prvo izdanje,ali na kraju uzeh extinction of mankind.kako sam se zajebo Quote
Grobodan Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Na vrh tema o ovom kultu čisto iz poštovanja, obrnuh Thresholds a posle ću The key... fuck off nowadays metal. Quote
Џрк Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Ne znam, ima detalja u njihovoj svirci koji mi se dosta svidjaju, ali imaju i dosta nabacanih delova...da su bili dobri, jesu. Svidjaju mi se ti svemirski rifovi (mislim na one njihove tremolo rifove), bas je kul feel. Ni vokali nisu losi. Dobar bend! Majk Dejvis je imao dobre solaze. Quote
Grobodan Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 ali imaju i dosta nabacanih delova To su delovi za nas metalce koji slušamo rifove a ne tok cele kompozicije Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Toga ima jedino na keyu,meni licno je najbolji album Ethereal Tomb skroz su mi sazreli na tom albumu,cisto savrsenstvo!!!! Quote
Grobodan Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Meni je taj Ethereal tomb daleko ispred prva 2, tu nema ni Browninga... kad smo kod njega, potražite bend After death, imaju nekoliko demosa iz prošlih godina: veći Nocturnus mnogo od ET albuma. I da: The key > Thresholds > ET Quote
Џрк Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 To su delovi za nas metalce koji slušamo rifove a ne tok cele kompozicije Ti si neki saljividzija? Quote
Grobodan Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Tako me učio tvoj gitarista da je pravilno Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Alo zene ne kvokocite nego poslusajte zadnji album, manje lsdija vishe smisla,after death je kvazi satanisticko sranje:P 1 Quote
Grobodan Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Ne prdi, kome treba smisao u eksperimentalnom tehničkom death metalu. S klavijaturama još. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Tu najvishe i treba,da ne bi ispalo kao corba svastara kao vecina danasnjih bendova!!! Quote
Grobodan Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Pa što je onda eksperimentalno? Zato što vole u dupe? Quote
Џрк Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Pričamo o Urošu i Neši. Dao bih ti minus, ali sreca tvoja sto si moderator, pa to nije opcija. Quote
Demon Seed Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 (edited) Dao bih ti minus, ali sreca tvoja sto si moderator, pa to nije opcija. Sreca njegova, sigurno mu tesko padali minusi, pa ga postavili za moderatora. I ja bih vam davao minuse, ali mi danima izlazi neka greska kad kliknem na minus (doduse i na plus). Sreca vasa! Edited August 21, 2011 by Demon Seed Quote
Max Butcher Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 After Death The band was formed by ex Morbid Angel, Nocturnus, Incubus, Acheron Drummer/Vocalist Mike Browning. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Joj meni taj after death bash sranje ,mnogo to meni smrdi na heroin narocito sto je onaj prvi klavijaturista tamo 1 Quote
BLAGOJE Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 NESA ZDRAV ZIVOT,BENDZ,COKOLADNO MLIJEKO I DEATH METAL Quote
Recommended Posts