Angelystor Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Ali je bend polu-smor...ipak, imaju extra bubnjara Meni su od ISa "Dark Assault" i "Iron Savior" mlooogo dobri heavy/speed metal albumi. Ostalo spada pod kategoriju dobro-dosta dobro...sa izuzetkom Megatropolisa i Condition Reda, koji mi mostly naginju ka dosadnom.. Quote
Bata Trokrilni Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Nabavio sam Battering Ram i Megatropolis. Oba su dobra, a ovaj drugi definitivno može da uđe među 10 najboljih u 2007-oj godini. I mislim da je sasvim OK da ova tema stoji na heavy podforumu. Quote
RNA Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 sa izuzetkom Megatropolisa i Condition Reda, koji mi mostly naginju ka dosadnom.. Зашто? На овим албумиам се осећа учвршћивање њиховог звука у правцу Paragona. Quote
Bata Trokrilni Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 To i nije za neku pohvalu. Ali, album Megatropolis je stvarno dobar. Quote
Bata Trokrilni Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Condition Red dosta liči na Gamma Ray fazon. Izgleda da su raniji albumi bili više power, poslednja dva su heavy. Quote
RNA Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 To i nije za neku pohvalu. Ali, album Megatropolis je stvarno dobar. Него шта је, учвршћавање звука и то драстично. Quote
Bata Trokrilni Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Učvršćavanje zvuka da, ali Paragon nije neki bend za poređenje. Mogao si ga porediti sa Rage-om. Quote
RNA Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Како мислиш није бенд за поређење? А њихова ова нова музика нема везе с Rage. Quote
Bata Trokrilni Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Ovaj bend je jedan od primera da ne moraš biti originalan da bi pravio dobru muziku. Upravo slušam The Omega Man, pesmu koja me otkako sam je prvi put čuo, podseća na The Sentinel od Judasa. Ipak, uvek kažem da je bolje da bend liči na nešto, nego da ne liči ni na šta. Quote
Angelystor Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 To je jedina pesma koju pushtam sa zadnjeg albuma Extra je..ali jedna lasta ne chini prolece. Quote
Bata Trokrilni Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Cybernetic Queen razbija. Running Riot takođe. Ovaj album mi je među prvih 5 prošle godine, ispred Helloween-ovog čak. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Cybernetic Queen razbija. Running Riot takođe. Ovaj album mi je među prvih 5 prošle godine, ispred Helloween-ovog čak. Jel ideš na konjičke trke? Ovo zvuči ko imena konja... Quote
Angelystor Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 :) Kraljevski comment. POD, ti inache imash poremecen sistem vrednosti, tako da za komentar da ti je Megatropolis ispred Gamblinga nema poente da se komentarishe ich.. Quote
Bata Trokrilni Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Pa i nema potrebe, to je stvar ukusa, uvek ću dati prednost dobrom heavy metal albumu u odnosu na dobar power metal album. Zato su mi King Diamond i Saxon na prva dva mesta za prošlu godinu. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Pa i nema potrebe, to je stvar ukusa, uvek ću dati prednost dobrom heavy metal albumu u odnosu na dobar power metal album. Zato su mi King Diamond i Saxon na prva dva mesta za prošlu godinu. Leba ti,napusti forum,otvori kladionicu,davaj kvote za albume,koji se pojave,pa da masi daš da tipuju ko će na prvo mesto top liste i ta sranja...''prva dva mesta za prošlu godinu'',pa da li si ti normalan???? Mislijo sam da se popravljaš,ćak te stavio na moju LOLA listu,a ti,opet po starom...ćemu jebote leba,ćemu? album je album,ako je dobar,bend moze da obradjuje i pesme branka kockice,album će idalje biti vrh. meni su inaće na prvom mestu prošle godine bile neke dve slovakinje,koe su došle u obilazak selenče. Prince, jel ti znaš kad je mir u kući? kad je žena mirna. Quote
рогозуб Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 odlichan bend meni jedan od najjachih paver bendova (zato shto tu rachunam samo bendove koji nisu menjali vokale) samo neko zatishje bleji.. shta li se deshava s njima.. Quote
Night Prowler Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Piet, basista i bubnjar (dok nije dosao Terrana) su bili zauzeti sa Savage Circusom + Piet je izmedju dva albuma Savage Circusa dobio dete ili se zenio, nisam siguran. Trebalo bi uskoro da se skupe za album ako se dobro secam. Quote
рогозуб Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 pochetak pesme, jbt... http://www.youtube.com/watch?v=Fy948CGua5g Quote
Angelystor Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 German metallers IRON SAVIOR, who feature in their ranks guitarist/vocalist/producer Piet Sielck (URIAH HEEP, BLIND GUARDIAN, SAXON), have inked a deal with AFM Records. The band is putting the finishing touches on its new album, tentatively due in early 2012. Quote
Angelystor Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 German metallers IRON SAVIOR, who feature in their ranks guitarist/vocalist/producer Piet Sielck (URIAH HEEP, BLIND GUARDIAN, SAXON), will release their new album, "The Landing", on November 18 via AFM Records. The track listing for the CD is as follows: 01. Descending 02. The Savior 03. Starlight 04. March Of Doom 05. Heavy Metal Never Dies 06. Moment In Time 07. Hall Of The Heroes 08. R. U. Ready 09. Faster Than All 10. Before The Pain 11. No Guts No Glory Plase malo uzasni nazivi pesama... Quote
Grobodan Posted October 28, 2011 Author Report Posted October 28, 2011 Nova pesma: http://www.youtube.com/watch?v=hVHfXvg0Cjo Quote
lemmy sixx Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Uuu,bas dobra stvar.Jebote,nisam ih redovno slusao jos od Battering Ram.Moram nadoknaditi. Quote
Night Prowler Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Super pesma, ceo da mi refren u glavi Quote
Bata Trokrilni Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Meni su ovih dana u glavi samo refreni novog Megadeth-a, tako da će Savior da sačeka još koji dan. Quote
Recommended Posts