Grobodan Posted May 29, 2016 Author Report Posted May 29, 2016 Pokušavam ovih dana novi da slušam i malo poteško ide. U suštini album nije tako loš, bolji je od dosadnog prethodnika ali nije prineti Landingu. Najveća zamerka je ponavljanje do tolike mere da imam utisak da sam refrene i melodije već čuo. Sa pozitivne strane, brze pesme dobro zvuče da čak znaju i povući na Guardian. U suštini ovo deluje kao album koji će se vrteti po izlasku a posle godinu dana neću moći da se setim ničeg sa njega. Quote
StarbreakeR Posted May 29, 2016 Report Posted May 29, 2016 Meni lepo legao. U rangu mi je sa Landingom čak, pritom mnogo bolji nego što sam se nadao. Al' videćemo za godinu dana, mada sam siguran da će "Way" i "Beyond" još dugo da se vrte u listi Quote
Angelystor Posted June 19, 2016 Report Posted June 19, 2016 Meni na prva slušanja užas legao. Dao mu malo vremena da prođe, pa evo probam opet. Oooook je, ima mnogo više koncentrisanog kvaliteta nego prošli definitivno, ali opet i mnogo dosadnjikavog do iritantnog materijala. Dno mi je "Gusmoke". Od boljih, ističu se naslovna sa onim Olbrich solažica upadima i gorepostavljena "Beyond The Horizon", lep guardianast refren. Samo u stvari na naslovnoj bih refren izmenio, najgori deo. U donjem delu diskografije definitivno. Meni su i Megatropolis i Landing dobri albumi, najbolji u post-Kai delu, ovaj ni blizu toga. Quote
Grobodan Posted July 4, 2017 Author Report Posted July 4, 2017 Right now we are in the final making of our major re-recording project of the 'NOISE-years'. You will find entirely new version of lots of classic Iron Savior stuff such as "Riding On Fire, For The World, Warrior, Titans Of Our Time, Battering Ram, Iron Savior and Watcher in the Sky in full versions and many more... Quote
Angelystor Posted July 4, 2017 Report Posted July 4, 2017 Uz malo nade će im sledeće nedelje lista biti koncentrisana na to Može i sa Landinga nešto i ćao-zdravo. Quote
Angelystor Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 German power metallers IRON SAVIOR will release "Reforged - Riding On Fire" on December 8 via AFM Records. The disc contains re-recorded versions of the best and most popular songs IRON SAVIOR has released so far. These 2017 re-recordings come with a much more powerful sound, of course, but the band managed to keep the songs' original character and feel. IRON SAVIOR decided to re-record the material because the band's early albums was not available anymore but a reissue was not possible due to legal reasons. "We can't re-release our albums from the Noise Records years in their initial form," IRON SAVIOR leader Piet Sielck says, "but we are free to re-record songs from these albums. We've approached this challenge with a lot of enthusiasm." "Reforged - Riding On Fire" will be made available as a two-CD digipak and double vinyl. "Reforged - Riding On Fire" track listing: 01. Riding On Fire 02. Battering Ram 03. Brave New World 04. Prisoner Of The Void 05. Titans Of Our Time 06. Eye To Eye 07. For The World 08. Mindfeeder 09. Watcher In The Skye 10. Mind Over Matter 11. Warrior 12. Iron Savior 13. Tales Of The Bold 14. No Heroes 15. Break The Curse 16. Condition Red 17. Protector 18. I've Been To Hell 19. Atlantis Falling http://youtu.be/YNl6MYqpmrs Ju kako loše zvuče bubnjevi Quote
HUMAN Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 Ju kako loše zvuče Slažem se bro 1 Quote
Grobodan Posted January 18, 2019 Author Report Posted January 18, 2019 Bolji je IS na sopstvenoj temi pomenuta Arsenal traka od EE nego ovo, da se ne lazemo. Quote
Angelystor Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 Ne znam za tu novu, ali poprilično sam siguran da ovo pre nisam čuo Quote
Grobodan Posted January 21, 2019 Author Report Posted January 21, 2019 To je bre prva pesma na Keepers of Jericho 2, overi ga ako nisi. Nije kao kec ali ima dobrih obrada tipa ova i Paragon. Quote
Angelystor Posted January 21, 2019 Report Posted January 21, 2019 Pa jedino tako, batalio sam te tribute kompilacije odavno da slušam, kontam sam zaboravio samo. Quote
kuruz Posted February 20, 2019 Report Posted February 20, 2019 https://cloud.mail.ru/public/6uDK/TMpARyoor Quote
Angelystor Posted March 8, 2019 Report Posted March 8, 2019 Ja sam ovim novim sasvim zadovoljan. Runs circles around prethodna dva albuma. A ono, kad se pogledaju nazivi pesama, pa i obrati pažnju na refrene, ne bi rekao čovek da je išta približno pojmu inspiracije imalo veze sa pisanjem ovog albuma. Pa i riffovi su dosta neki knockoffsi uobičajenih heavy 'standarda'....no, fuck it, nekako mi dovoljno iskren i catchy album da će opstati još neko vreme na slušanjuj. Čeka se obc sa šok reakcijom. Quote
obsessed by cruelty Posted March 8, 2019 Report Posted March 8, 2019 nisam poslusao album osim one pesme gore, a skroz mi je ok easy listening heavy ona bila, tako da ete ga sok imam bas brda da preslusam ovih dana pa stice i ovo na red valjda Quote
Grobodan Posted March 8, 2019 Author Report Posted March 8, 2019 18 minutes ago, Angelystor said: Čeka se obc sa šok reakcijom. Cekas se ti na Bodom i IF temama u epizodi "proveo sam sjebano vece uz posrnule melodeath heroje" On topic, nisam jos pustio album. Quote
Angelystor Posted March 8, 2019 Report Posted March 8, 2019 (edited) Mislim da bih pre pustio ponovo zadnji Machine Head nego novi IF da slušam. Edited March 8, 2019 by Angelystor Quote
obsessed by cruelty Posted March 8, 2019 Report Posted March 8, 2019 dal si pustio poslednji Machine Head? :O Quote
Grobodan Posted March 8, 2019 Author Report Posted March 8, 2019 Uf pa propustio si jedan genijalan post o tome, odmah na temu. Quote
Angelystor Posted March 8, 2019 Report Posted March 8, 2019 7 minutes ago, obsessed by cruelty said: dal si pustio poslednji Machine Head? :O Čuj, preslušao, i lirike sam pročitao. Quote
obsessed by cruelty Posted March 8, 2019 Report Posted March 8, 2019 cak sam i komentarisao taj post sa "pa ja moram da cujem ovo" i na kraju nisam haha solidna zrtva za forum bese to Quote
Angelystor Posted March 8, 2019 Report Posted March 8, 2019 Imam druga koji se kune u MH i koji se toliko zgrozio albumom da sam morao da vidim o čemu se radi. Taj mesec sam imao "jadnu nedelju" (ili možda subota? bešga) gde sam tipa 3-4 nedelje zaredom namenski puštao najgore stvari, uključujući to, zadnji Freedom Call i WASPov The Idol rerecord. Quote
Grobodan Posted March 8, 2019 Author Report Posted March 8, 2019 5 minutes ago, Angelystor said: zadnji Freedom Call Chris Bay solo, molim te. Quote
Angelystor Posted March 8, 2019 Report Posted March 8, 2019 Hahah, jao, tačno. Jel bilo beše još nešto u tom užasnom nizu, ne mogu se setim? Quote
Recommended Posts