ZmYchE Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 < danas Nekad: Me Against The World (nije ceo spot) Sad: Tomorrow Never Comes Hehehhe Quote
RNA Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Хахаха, сад су гори од Halloween и Power заједно! Quote
ZmYchE Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Gori i od Blackie-ja sa svojim izlivima "dark side-a" HAha Quote
RNA Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Ма, Блеки је мало дете за ова два бенда. Пронађи Power на метал архивама, па ћеш видети о чему причам. Ликови свирају зомби треш. Quote
RNA Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Немци. Очигледно се много ложе на Misfits, само су још много гори. Quote
Angelystor Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 update2: Kol'ko dobro pochinje "Deal With the Devil", a kakvo sveukupno govno od albuma.. "There Will Be Blood Tonight" jebe keve, druga isto dobra, dalje sve slabije i slabijem sa vrhuncem u "We Only Come out at Night", kakvo govno od pesme.. Jbg, samo prvi album i prvi ep Ovo je tako izlizana rechenica, ali tuga, tako je.. Quote
Bata Trokrilni Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Uh, što je dobar ovaj bend. Nabavio sam Love You to Pieces i Menace to Society. Quote
Bata Trokrilni Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Nabavio sam i Visual Lies, Master of Disguise i Deal with the Devil. Poslednji nabrojani zaslužuje poseban komentar, jer mi se posle prve 4 pesme činilo da će biti najbolji (There Will Be Blood Tonight je najbolja pesma Lizzy Borden koju sam čuo do sada), ali ostale pesme su me razočarale. Quote
ZmYchE Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Bez obzira sto Cupavi Aja kaze za prvi album da je govno, () ja bih izvukla tri pesme koje ja licno volim: There will be blood tonight Zanzibar i naravno najbolju sa tog albuma Deal with the devil. Iako im taj prvi album mozda nije nesto, ostali su extra. A i da nisu nista specijalno sigurno po 3-4 stvari imaju koje su do jaja! Quote
Bata Trokrilni Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Čekaj malo, kakve veze sada imaju prvi album i pesme sa Deal with the Devil? Meni su takođe to omiljene pesme sa Deal with the Devil, a i uopšte od benda, a dodao bih i Hell Is for Heroes. Nisam još skinuo poslednji album, da li vredi skidati? Quote
Angelystor Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Zmajo pomeshala si neshto, nije DWTD prvi album... Quote
ZmYchE Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Znam da nije DWTD prvenac, pretposlednji je, sjebah se jer sam prepravljala post jer sam htela da pretupim pricu o Starwood - drugom bendu u kom sviraju Lizzy (pevac) i bubnjar Joey Scott koji su jedini clanovi od pocetka u Lizi Borden bendu. Pa ako ajd da ne smaram sa celom pricom i tako se Zmaja smotano ispisa u sekundi i nisam ni gledala sta sam postovala Pa posto je DWTD 2000.godine jedva najedvite jade dobio slusanost i prosao kao da nije ni bio, ovi su razocarano krenuli da prave jos jedan bend misleci da Lizzy bend nece nastaviti sa radom (kao sto i jeste kriza svih rock/metal bendova osamdesetih - ako ne svih, bar dobre vecine). Ipak 7 godina je velik period za pravljenje albuma (Appointment With Death), a album jos uvek nisam preslusala kako treba, ono sto cula po spotu i na majspejsu deluje ok. A opet 2004.godine je bend Starwood (Lizzy (pevac) i bubnjar Joey Scott koji cine LizzY Borden) su napravili album "If It Ain't Broke, Break It!" i nisam cula album, ako je neko - vredi li ovo cuti? Ipak i dalje tvrdim da od benda LB na svakom albumu se mogu naci po bar 2-3-4 dobre pesme, iako album ne mora da bude bas nesto... Quote
RNA Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 А, па то је и иначе проблем са бендовима из 80-их који се враћају. Сви мисле зато што има пуно људи којни слушају њихову стару музику да ће им и продаја бити феноменална. Бар већина која се враћа мисли тако, јер углавном са музиком нису имали додира 20 година. Quote
Hudini Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Heh. Imao sam jednog drugara koji je tvrdio da je Lizzy Borden album grupe Riot. Posle je "shvatio" da je Lizzy Borden zapravo pevač Riota koji je izdao solo album. Kakav debil. Quote
Bata Trokrilni Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Slušam Appoitment with Death. Nije baš vrhunski, u fazonu je Deal with the Devil, ali ima neke vrlo zanimljive pesme. Quote
Kumodraski Vo Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Sta valja od ovih momaka? Quote
Angelystor Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Prvi EP i album pre svega, izuzetnoća. Drugi album, Menace, isto pripada dimenziji kvaliteta. Ovo ostalo dalje je za čisto informativno slušanje. Quote
Recommended Posts