Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ма, Блеки је мало дете за ова два бенда. Пронађи Power на метал архивама, па ћеш видети о чему причам. Ликови свирају зомби треш.

Posted

Немци. Очигледно се много ложе на Misfits, само су још много гори.

• 3 weeks later...
Posted

update2:

Kol'ko dobro pochinje "Deal With the Devil", a kakvo sveukupno govno od albuma.. "There Will Be Blood Tonight" jebe keve, druga isto dobra, dalje sve slabije i slabijem sa vrhuncem u "We Only Come out at Night", kakvo govno od pesme..

Jbg, samo prvi album i prvi ep :rockdevil: Ovo je tako izlizana rechenica, ali tuga, tako je..

Posted

Nabavio sam i Visual Lies, Master of Disguise i Deal with the Devil. Poslednji nabrojani zaslužuje poseban komentar, jer mi se posle prve 4 pesme činilo da će biti najbolji (There Will Be Blood Tonight je najbolja pesma Lizzy Borden koju sam čuo do sada), ali ostale pesme su me razočarale.

Posted

Bez obzira sto Cupavi Aja kaze za prvi album da je govno, (:P) ja bih izvukla tri pesme koje ja licno volim:

There will be blood tonight

Zanzibar

i naravno najbolju sa tog albuma Deal with the devil.

Iako im taj prvi album mozda nije nesto, ostali su extra. A i da nisu nista specijalno sigurno po 3-4 stvari imaju koje su do jaja! :D

Posted

Čekaj malo, kakve veze sada imaju prvi album i pesme sa Deal with the Devil? Meni su takođe to omiljene pesme sa Deal with the Devil, a i uopšte od benda, a dodao bih i Hell Is for Heroes. Nisam još skinuo poslednji album, da li vredi skidati?

Posted

Znam da nije DWTD prvenac, pretposlednji je, sjebah se jer sam prepravljala post jer sam htela da pretupim pricu o Starwood - drugom bendu u kom sviraju Lizzy (pevac) i bubnjar Joey Scott koji su jedini clanovi od pocetka u Lizi Borden bendu. Pa ako ajd da ne smaram sa celom pricom i tako se Zmaja smotano ispisa u sekundi i nisam ni gledala sta sam postovala :):blush::blush:

Pa posto je DWTD 2000.godine jedva najedvite jade dobio slusanost i prosao kao da nije ni bio, ovi su razocarano krenuli da prave jos jedan bend misleci da Lizzy bend nece nastaviti sa radom (kao sto i jeste kriza svih rock/metal bendova osamdesetih - ako ne svih, bar dobre vecine).

Ipak 7 godina je velik period za pravljenje albuma (Appointment With Death), a album jos uvek nisam preslusala kako treba, ono sto cula po spotu i na majspejsu deluje ok. A opet 2004.godine je bend Starwood (Lizzy (pevac) i bubnjar Joey Scott koji cine LizzY Borden) su napravili album "If It Ain't Broke, Break It!" i nisam cula album, ako je neko - vredi li ovo cuti?

Ipak i dalje tvrdim da od benda LB na svakom albumu se mogu naci po bar 2-3-4 dobre pesme, iako album ne mora da bude bas nesto...

Posted

А, па то је и иначе проблем са бендовима из 80-их који се враћају. Сви мисле зато што има пуно људи којни слушају њихову стару музику да ће им и продаја бити феноменална. Бар већина која се враћа мисли тако, јер углавном са музиком нису имали додира 20 година.

Posted

Heh. Imao sam jednog drugara koji je tvrdio da je Lizzy Borden album grupe Riot. Posle je "shvatio" da je Lizzy Borden zapravo pevač Riota koji je izdao solo album. :mhihi: Kakav debil.

• 7 years later...