Гласник смрти Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Не могу да верујем да нема тема о овим чешким легендама. Бенд кога су 1987. основали Big Boss (у почетку бубњеви, после вокал) и Blackie (раније Blackosh, гитара). Прва 3 албума и 5 демоа су black metal, a албумом Kärgeräs из 1996. године прелазе на мрачни мистични хеви метал. Шта мислите о Root-у? Мени су један од најбољих бендова у металу, одавно нисам чуо један тако оригиналну групу... Quote
Person Who Fart Bubbles Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Мени су један од најбољих бендова у металу, одавно нисам чуо један тако оригиналну групу... Stvarno nisi cuo jedan tako originalnu grupu? Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ovo mi je jedan od najomiljenijih bendova, stvarno su genijalni... Quote
Grobodan Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 nisam neki preterani fan,nisam ni cuo sve albume... zjeveni je strava hell symphony ok the book i black seal dobri,ali nista narocito koncert bese dobar...memories Quote
WIZARD OF GORE Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Meni je Zjeveni jedan od najboljih metal albuma ikad snimljenih a ostale albume bas nesto i ne volim Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Meni su najjaci The Book i Black Seal Quote
Џрк Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Jos se secam 'certa, eh bejah klinac tada, ostaralo se Bese nesveta atmosfera, kad je onaj dzitrista( Blacky) bljuvao vatru sa baklje ona voda, sta li je, sve padala po nama. Quote
Sinstrel Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Neiskustvo... Bese to januara 2003. Svirala prvo D Stena pa onda Roots. Big "Luis" Boss je bio najaci. Svirka je bila ok, cert zanimljiv. Ne ponovilo se... Imam slike sa koncerta ali me mrzi da ih trazim. Quote
Џрк Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 (edited) Davno, mislim da je bio pre nego sto je Soulfly dosao 1.put u Bg, secam se po tome( to je bio jedini veci cert u toj godini cini mi se, pa svi se sjatili i ko ne slusa Soulfly kao ja npr) mislim da je u pitanju bio 25.januar 2004 ili 2003. Ajde nek neko pomogne ko je bio. EDIT: Evo pretece me Sinstrel. Upravo tako kako on rece Edited November 22, 2006 by Heavy jerk Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 E da, Big Boss je pljunuti Luis...mora da ih spojimo da naprave neki duet... Quote
VANDALICUM Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Zjaveni zakon Ne znam sto, al ovaj album me nekako privlaci da ga slusam.... Quote
Justin Case Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Prejeban bend.... Nabavio sam sada vecinu albuma vec ali i dalje mi je na prvom mestu The Temple In The Underworld. earth abyss awaken..... Quote
Caylen-Tor Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Zjeveni je ZLO od albuma! ajde da obucemo Luisa u koznu jaknu i lance, odvedemo na koncert i postavimo u prvi red . Big Boss ce dobiti udar Quote
SS Satana Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 (edited) Ajd ne lupetaj sa tim idiotskim "poredjenjima".... Zasto se na svakoj temi nadje neko pateticno "duhovit"? Zjeveni je keva kevina..... Posebno "Pisen pro Satana","Aralyon","666","7 Cernych Jezdcu","Demon" @Vandalicum To je zato sto si u dusi satanista,priznaj to sebi Edited November 30, 2006 by SS Satana Quote
VANDALICUM Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Eh, kad bi to bilo tako lako, hehe (sto nece da mi ubaci smajlove, pa moram ovako primitivno da se izrazavam)... Ali neee, ja nisam zli i opaki satanista. Nikada ne mogu da se pomirim sa tim... To je zlo, a ja sam dobar hriscaninn i idem u crkvu svake nedelje, postim i idem na veronauku koju ne propustam ni za zivu glavu (ovo zadnj nije laz) Quote
DIABOLIC Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 ja sam dobar hriscaninn i idem u crkvu svake nedelje, postim i idem na veronauku koju ne propustam ni za zivu glavu PUUUU!!!!!!!PICKO JEDNA!!!!!!!!!!!!!! Inace,bend je mnogo jak a ovaj ceski luis peva kao lud iako ima bar 60,ako ne i vise,godina... Quote
kuruz Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Meni je omiljeni album Madness of the Graves,a The Last Gate sam pushtao na velikom odmoru u shkoli,pa mi je sad zabranjen pristup razglasu... Quote
RNA Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Koncert je bio tacno 25. januara 2003. Tad sam prvi put i cuo Root i bacili su me na guzicu. "The Book" je apsolutno remek delo doom metala i taj period benda najvise i volim. Quote
Џрк Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Pricamo o istom koncertu. Jooj majko kako je bio dobar gig! Atmosfera znaci sam, sam vrh. Meni je to inace najjaci koncert koji sam ikad gledao u maloj sali DOB-a, a daleko iza njega je onaj prvi Cakstet Gardena, koji je bio ja mislim pri kraju 2002. godine. Quote
Black desire Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Da, i meni je The Book vrh vrhova... Quote
Isis Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 hm,a sta bease sa njihovim spotovima...?ja se ubih trazeci iste,ali sam uspela da dodjem samo do heart of darkness... Quote
Black desire Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Ah..bacam se na slusanje novog albuma... Quote
Гласник смрти Posted April 28, 2007 Author Report Posted April 28, 2007 Ah..bacam se na slusanje novog albuma... Мислиш на Daemon Viam Invenient? Јел можеш да даш неки линк за скидање албума? Quote
APOHAKC Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Ja sam imao neki link, samo da pokusam da ga nadjem pa cu ga postaviti, ali nista ne obecavam... Quote
Recommended Posts